IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.05, 21:48
Jestem z Wrocka, chcialabym studiowac w Toruniu czy trudno sie dostac?A moze
tez wy sie wybieracie,piszcie na co i co zdajecie!
Obserwuj wątek
    • Gość: jb Re: UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:50
      A niby czemu chcesz studiowac w Toruniu??? Przeciez we Wroclawiu macie lepszy
      uniwersytet...
      • Gość: adrija Re: UMK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.05, 23:05
        Poniewaz uwazam,ze Wroclaw jest przereklamowany,Tutaj kazdy traktuje Cie z
        gory...
        • Gość: yaku_ona Re: UMK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 07:59
          idz na AB hiehiehieihhieihe ja sie wybieram na UMK na europeistyke, pozdro:)
          • Gość: maciej Re: UMK IP: 62.244.137.* 05.04.05, 08:26
            Wybierać możesz się.
            • Gość: adrija Re: UMK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.05, 09:44
              wasze odpowiedzi nie wykraczaja poza IQ 100,chcialam sie dowiedziec konkretow,a
              tutaj same pierdoly. A AB niby ma zła renomę?
              • Gość: Kameleon Re: UMK IP: *.idea.pl 06.04.05, 00:00
                > wasze odpowiedzi nie wykraczaja poza IQ 100,chcialam sie dowiedziec konkretow,a

1. IQ=100 to bylby calkiem niezly wynik dla niektorych :D
                2. Chcesz konkretow - to napisz cos konkretnego.. np. na jaki kierunek sie
                wybierasz :) Na 'targach edukacyjnych' na UMK bylas..?

> A AB niby ma zła renomę?

Ktoz to wie..
                Pewne to jest jedno: UMK pracuje na swoja od 1945 r.
                • Gość: yaku_ona Re: UMK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 07:36
                  a ja sobie wypraszam, bo mam powyżej 100IQ :p ale czy poziom IQ mozna określić
                  po odpowiedzi na jedno pytanie? hm... powodzenia na UMK hiehie
                  • malgosia60011 UMK 06.04.05, 08:02
                    W takim razie ja ci napisze konkrety.UMK jest renomowanym uniwersytetem i
                    ciezko jest sie tu dostac bez dobrych stopni.W zaleznosci od kierunku
                    oczywiscie.Na jedne kierunki jest sie dostac latwo ale trudno jest sie
                    utrrzymac na 1 semestrze (np miedzywydzialowe studium matem.-przyrododnicze)a
                    na inne trudno ale pozniej jest juz lepiej (np pedegogika czy psychologia).Mam
                    nadzieje ze choc troche pomoglam.Pozdrawiam
                    • Gość: adrija Re: UMK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.05, 12:07
                      Dzikeuje bardzo za konkretna odpowiedz. A wiesz moze co do biotechnologii jak
                      to wyglada?
                      • malgosia60011 Re: UMK 07.04.05, 09:00
                        Nie jest to zaciekawy kierunek no chyba ze lubisz uczyc sie o chemi w
                        zywnosci>ja to mialam w szkole i wiem ze to jest straszne.Trudne i nudne.Dostac
                        sie nie jest najtudniej.Ale z tego co wiem jest tam nie za ciekawie.Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka