Gość: krotki IP: *.torun.mm.pl 05.04.05, 19:06 GW wycina wszelkie watki dotyczące janka W. kilkanaśnie minut temu zapytałem czemu wycięto ów watek w odpowiedzi wycięto moj vivat wolnośc a la GW Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krotki jaja zupełne IP: *.torun.mm.pl 06.04.05, 13:30 ludzie tu nie ma sensu pisac to jakieś chore forum admin wycina cale posty a nie teksty postow jeśli mu cos nie pasuje w tym watku były jeszcze wczoraj 4 wpisy dziś jest jeden - co sie stalo z 3 ??? nie pasowały bo wskazywano w nich kto kasuje?? Po co tu pisac? Aaa chyba że sławi sie UW czy J.W. reszta won Co za degrengolada Pozdrawiam PS szanowny adminie uprzejmie informuje że wszytkie skarowane watki mam skopiowane i informacje o kasowanych wątkach bede umieszał na forum o forum tam Twe ręce nie siegają (mam nadzieję) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki cos niesamowitego IP: *.torun.mm.pl 06.04.05, 13:35 wycięty watek na forum o forum czyli Toruń ma wtyki tam spokojnie są fora w GW gdzie nie wycinaja Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namo Jak usunąć wątek z forum GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 15:21 Opisz krótko osiągnięcia Jana Wyrowińskiego jako pełnomocnika PO w Toruniu przez ostatnie 15 miesięcy, a wątek zniknie z forum w ciągu - góra - 15 minut. Gwarantuję skuteczność tego sposobu, bo sam wielokrotnie go sprawdziłem! Dlaczego admin tak zaciekle ukrywa sukcesy Wyrowińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Jak usunąć wątek z forum GW IP: 212.244.114.* 06.04.05, 15:40 To nie wiesz ,że Wyrowiński skromny człowiek jest ? I nie w smak mu jakieś peany na jego cześć. Odpowiedz Link Zgłoś