Dodaj do ulubionych

ZKŻ-Apator

IP: 158.75.16.* 25.06.01, 00:00
Co sądzicie o tym, że zielonogórzanie rozpoczęli przygotowywanie toru, dopiero
jak im sędzia nakazał. Jak zobaczyłem ten tor w TV... ZKŻ podobno czeka na
Svaba (frajerzy!!!!) i dzięki niemu chce z nami wygrać. Teraz mecz będzie
pewnie za jakieś 3 tygodnie... chociaż ma być w piątek
Obserwuj wątek
    • Gość: apator_o Re: ZKŻ-Apator IP: 213.146.61.* 26.06.01, 00:00
      Bardzo dobrze Kshyhoo, że rozpocząłeś ten wątek. Ja na ten temat pisałem już na
      forum interii, ale panowie redaktorzy, nie wiem czemu - nie opublikowali mojego
      tekstu. To co stało się w Zielonej Górze to poprostu kpina. Znaleźli się tacy
      cwaniacy, którzy zrobili wszystko, aby mecz z Apatorem został przełożony.
      Zawiedli się, że zamiast ulewy, popadał przelotny deszcz. Panowie cwaniacy
      wpadli na genialny pomysł - od godziny 9 do 10:30 lali z hydrantów wodę na tor
      (potwierdzone), co dało taki efekt, że okolice stadionu, jak i sam stadion były
      suche jak pieprz, natomiast tor totalnie zgnojony. Ci panowie oczerniają polski
      żużel, lekceważom kibiców, a przy okazji wystawiają się na pośmiewisko. Dwóch
      facetów z łopatami, przerzuca błoto z miejsca na miejsce, ciągnik jeździ wokół
      toru rozmazując maż, zamiast ją zgarniać. To obraz totalnego nieudacznictwa. To
      także marnotrastwo, bo przecież żużlowcy Apatora do Zielonej za darmo nie
      pojechali. Dziwi mnie to, że to właśnie działacze ZKŻ-u usilnie ubiegali się o
      ligę zawodową. Po tym co pokazali, widać jak daleko im do profesjonalizmu i
      zawodostwa. Paranoją jest, że takie incydenty są bezkarne i dopóki cwaniacy
      będą czuć się bezkarnie, podobne sytuacje będą się powtarzały. Zastanawiam się
      co im to dało, przecież bez względu na to, czy ZKŻ pojedzie z jednym, czy z
      dwoma obcokrajowcami (bo chyba o to im chodziło) i tak Apator wyjedzie z
      Zielonej bogatszy o 2 pkt. No cóż tonący brzytwy się chwyta, szkoda tylko, że
      to nie ma nic wspólnego ze sportem.
      • Gość: k_rzyzak Re: ZKŻ-Apator IP: *.torun.dialup.inetia.pl 26.06.01, 00:00
        Gość portalu: apator_o napisał(a):

> Bardzo dobrze Kshyhoo, że rozpocząłeś ten wątek. Ja na ten temat pisałem już na
        >
        > forum interii, ale panowie redaktorzy, nie wiem czemu - nie opublikowali mojego
        >
        > tekstu. To co stało się w Zielonej Górze to poprostu kpina. Znaleźli się tacy
        > cwaniacy, którzy zrobili wszystko, aby mecz z Apatorem został przełożony.
        > Zawiedli się, że zamiast ulewy, popadał przelotny deszcz. Panowie cwaniacy
        > wpadli na genialny pomysł - od godziny 9 do 10:30 lali z hydrantów wodę na tor
        > (potwierdzone), co dało taki efekt, że okolice stadionu, jak i sam stadion były
        >
        > suche jak pieprz, natomiast tor totalnie zgnojony. Ci panowie oczerniają polski
        >
        > żużel, lekceważom kibiców, a przy okazji wystawiają się na pośmiewisko. Dwóch
        > facetów z łopatami, przerzuca błoto z miejsca na miejsce, ciągnik jeździ wokół
        > toru rozmazując maż, zamiast ją zgarniać. To obraz totalnego nieudacznictwa. To
        >
        > także marnotrastwo, bo przecież żużlowcy Apatora do Zielonej za darmo nie
        > pojechali. Dziwi mnie to, że to właśnie działacze ZKŻ-u usilnie ubiegali się o
        > ligę zawodową. Po tym co pokazali, widać jak daleko im do profesjonalizmu i
        > zawodostwa. Paranoją jest, że takie incydenty są bezkarne i dopóki cwaniacy
        > będą czuć się bezkarnie, podobne sytuacje będą się powtarzały. Zastanawiam się
        > co im to dało, przecież bez względu na to, czy ZKŻ pojedzie z jednym, czy z
        > dwoma obcokrajowcami (bo chyba o to im chodziło) i tak Apator wyjedzie z
        > Zielonej bogatszy o 2 pkt. No cóż tonący brzytwy się chwyta, szkoda tylko, że
        > to nie ma nic wspólnego ze sportem.

nie "puścili" twojej wypowiedzi bo mają cenzurę!!! też mnie parę razy wycieli.

pozdrowienia
        • Gość: Kshyhoo Re: ZKŻ-Apator IP: 158.75.16.* 26.06.01, 00:00
          Dzisiaj na stronach sportowych w "GW" obszerna relacja z "lania po
          zielonogórsku" i wywiad z sędzią Czerneckim. Zapraszam do lektury (mała
          kryptoreklama!:)))
          P. S. Coś źle się dzieje na polskich torach, jeszcze Louis zahaczył o ten
          stojak...
        • Gość: apator_o Re: ZKŻ-Apator IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.06.01, 13:00
          Gość portalu: k_rzyzak napisał(a):
          Zapewniam Cię, że nie mieli się do czego przypieprzyć. Nie było tam nic, co by
          można uznać za wulgarne, itp. Napisałem tam tę perfidną prawdę i tyle. Pozdrawiam.
          > Gość portalu: apator_o napisał(a):
          >
          > > Bardzo dobrze Kshyhoo, że rozpocząłeś ten wątek. Ja na ten temat pisałem j
          > uż na
          > >
          > > forum interii, ale panowie redaktorzy, nie wiem czemu - nie opublikowali m
          > ojego
          > >
          > > tekstu. To co stało się w Zielonej Górze to poprostu kpina. Znaleźli się t
          > acy
          > > cwaniacy, którzy zrobili wszystko, aby mecz z Apatorem został przełożony.
          > > Zawiedli się, że zamiast ulewy, popadał przelotny deszcz. Panowie cwaniacy
          >
          > > wpadli na genialny pomysł - od godziny 9 do 10:30 lali z hydrantów wodę na
          > tor
          > > (potwierdzone), co dało taki efekt, że okolice stadionu, jak i sam stadion
          > były
          > >
          > > suche jak pieprz, natomiast tor totalnie zgnojony. Ci panowie oczerniają p
          > olski
          > >
          > > żużel, lekceważom kibiców, a przy okazji wystawiają się na pośmiewisko. Dw
          > óch
          > > facetów z łopatami, przerzuca błoto z miejsca na miejsce, ciągnik jeździ w
          > okół
          > > toru rozmazując maż, zamiast ją zgarniać. To obraz totalnego nieudacznictw
          > a. To
          > >
          > > także marnotrastwo, bo przecież żużlowcy Apatora do Zielonej za darmo nie
          > > pojechali. Dziwi mnie to, że to właśnie działacze ZKŻ-u usilnie ubiegali s
          > ię o
          > > ligę zawodową. Po tym co pokazali, widać jak daleko im do profesjonalizmu
          > i
          > > zawodostwa. Paranoją jest, że takie incydenty są bezkarne i dopóki cwaniac
          > y
          > > będą czuć się bezkarnie, podobne sytuacje będą się powtarzały. Zastanawiam
          > się
          > > co im to dało, przecież bez względu na to, czy ZKŻ pojedzie z jednym, czy
          > z
          > > dwoma obcokrajowcami (bo chyba o to im chodziło) i tak Apator wyjedzie z
          > > Zielonej bogatszy o 2 pkt. No cóż tonący brzytwy się chwyta, szkoda tylko,
          > że
          > > to nie ma nic wspólnego ze sportem.
          >
          > nie "puścili" twojej wypowiedzi bo mają cenzurę!!! też mnie parę razy wycieli.
          >
          > pozdrowienia

• Gość: muppet Re: ZKŻ-Apator IP: *.torun.dialup.inetia.pl 30.06.01, 12:13
            no i co? OLIWA SPRAWIEDLIWA- Ricky zrobił to co do niego należało- rozwalił
            Hamilla :) zobaczymy, jak sobie bez neigo poradzą :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka