Dodaj do ulubionych

Uniwersytet Kazimierza Wielkiego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 15:37
Cześć toruńskie pierniki ! i co , łyso wam ? mamy w Bydgoszczy Uniwersytet,
Collegium Medicum, ATR, Akademię Muzyczną i wiele innych, prywatnych uczelni.A
wy ? jeden UMK i ...radio O.Rydzyka, buhahaha !!! pozdrawiam- Pan Bydgoszczanin.
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzyżak Collegium Medicum macie....buhahahahah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 15:40
      tylko, że nie zauważyłeś, że jest ono cześcią...naszego uniwerku
      • Gość: lupus Re: Collegium Medicum macie....buhahahahah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 16:13
        Collegium Medicum jest położone w Bydgoszczy,i może być częścią UKW w
        przyszłości.Celowo zrobiłem wpis o bydgoskim uniwerku, bo denerwują mnie wpisy
        na forum bydgoskim, od was , z Torunia o tym co to nie jest UMK, jakby była
        najlepszą uczelnią w kraju.Jest dobra, ale proponuję więcej obiektywizmu i
        pokory.Pracuje na niej w końcu dużo kadry z Bydgoszczy. A i na AB wykłada dużo
        wykładowców po UMK.Zrobiłem małą prowokację. Przepraszam, i pozdrawiam cały
        Toruń ! Bydgoszczanin.
    • Gość: torunianka Re: Uniwersytet Kazimierza Wielkiego IP: *.petrus.com.pl 24.04.05, 15:49
      na wszelki wypadek przejrzałam się w lustrze i stwierdziłam, że nie jest łyso.

Gratulujemy Bydgoszczy Uniwersytetu Kazimierza Wielkiego.
      Niech Wasz uniwerek będzie też wielki!
    • Gość: oli Re: Uniwersytet Kazimierza Wielkiego IP: *.torun.mm.pl 24.04.05, 17:07
      I co z tego ze macie uniwersytet??????jezeli i tak bedzie to najgorszy
      uniwersytet.
      • a_weirdo Re: Uniwersytet Kazimierza Wielkiego 24.04.05, 17:10
        > I co z tego ze macie uniwersytet??????jezeli i tak bedzie to najgorszy
        > uniwersytet.

Nie będzie :-)

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka