Dodaj do ulubionych

Protest toruńskich pocztowców

IP: *.local.pl / 213.199.218.* 29.04.05, 21:07
JAKOŚĆ OBSŁUGI W TORUŃSKICH URZĘDACH JEST SKANDALICZNA POCZTĘ POLSKĄ CZAS
ZLIKWIDOWAĆ ,STRAJKI "NAPEWNO POPRAWIĄ "JEJ KONDYCJĘ ZOBACZYMY CO BĘDZIE PO
ROKU 2008 /WOLNY RYNEK/
Obserwuj wątek
    • Gość: LISTONOSZ POCZTA POLSKA TO JEDEN WIELKI BAŁAGAN IP: *.local.pl / 213.199.218.* 29.04.05, 21:12
      POCZTA POLSKA TO JEDEN WIELKI BAŁAGAN STRAJKI TU NIĆ NIE POMOGĄ GDY ZA TRZY
      LATA WEJDZIE KONKURENCJA POCZTA PADNIE
      • monte83 popieram strajkujacych! 30.04.05, 17:51
    • Gość: LEON OBEJRZYJCIE POCZTĘ NA HALLERA IP: *.local.pl / 213.199.218.* 29.04.05, 21:18
      OBEJRZYJCIE POCZTĘ NA HALLERA BRUDNO ,SMĘTNIE WYGLĄDA JAK KRAM NA STADIONIE 10 -
      LECIA ALE PRACOWNIKÓW TO NIE RUSZA POCZTA POLSKA TO KOMUNISTYCZNA FIRMA .MOŻE
      PAN PRZEWODNICZĄCY SOLIDARNOŚCI POWIE SWOIM KOLEGOM STRAJKUJĄCYM ŻE PORZĄDEK
      ZACZYNA SIĘ OD SIEBIE
    • Gość: wojti Re: Protest toruńskich pocztowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 00:42
      Już się cieszę jak Was pozwę o odszkodowanie za szkodę spowodowaną
      niedoręczeniem pisma procesowego. Wówczas Wasze zarobki napewno wzrosną
      głupojeby jak będzie trzeba z Waszych pensji wypłacić odszkodowanie.Buhahaha
    • Gość: Borys Re: Protest toruńskich pocztowców IP: *.szpital-bielany.torun.pl 30.04.05, 07:22
      Poczta i tak pracuje jakby wciąż strajkowała...leniwie, chamsko i w ogóle bez
      jakiegokolwiek uporządkowania......Panie w okienkach są brzydkie, szare i w
      ogóle niemiłe,a do tego bardzo często nie znają regulaminu pocztowego lub po
      prostu bije od nich niechęć do wykonywanej pracy i lenistwo.......Listonosze są
      jeszcze gorsi.......A o jakości wykonywanych usług już nie
      wspomnę.....>SYF......wiec nie wiem o co to cąłe halo...- po prostu kolejnej
      grupie zawodowej (tak jak jeszcze niedawno kolejarzom lub górnikom)
      poprzewracało się we łbach....Jak im nie pasuje to niech się pozwalniają i
      pozwolą pracować ludziom którzy nie mają pracy ...a pewnie bardzo by chcieli......
      • Gość: MIKA Niestety... IP: *.torun.mm.pl 30.04.05, 11:00
        Niestety, muszę się zgodzić. Mój listonosz mnie nienawidzi, bo już kilka razy
        składałam na niego skargę. A to nie dostarcza listów codziennie, bo "z jednym
        listem mam chodzić? to się nie opłaca", albo nie przynosi przesyłek poleconych
        do mieszkania, bo "na trzecie piętro będę wchodził?" lub "ta paczka to ciężka,
        nie chciało mi się jej wziąć". Po kilku skargach jakoś się zdyscyplinował, ale
        do tej pory ma do mnie żal... Tak sobie myślę, że skoro jego nie obchodziło, że
        w wyniku jego lenistwa (nie przyniósł bardzo ważnej przesyłki poleconej, która
        została wysłana priorytetem i dostałam ją dopiero po dwóch dniach, kiedy raczył
        wrzucić awizo z wsteczną datą do skrzynki) straciłam bardzo intratne zlecenie,
        to dlaczego mnie ma obchodzić to, że źle się czuje, czy też ma dzieci na
        utrzymaniu i po moich skargach nie dostał premii.
        Nie zgadzam się tylko ze słowami o brzydocie pań na poczcie... Bywają piękne i
        nieładne - jak wszędzie. Niestety, nawet te ładne brzydną, kiedy na ich
        twarzach ciągle gości "buc".
        Rozumiem, że pocztowcy uważają, że ich praca jest ciężka i trudna, także ze
        względu na upierdliwych i niegrzecznych klientów (tak, tacy też się zdarzają!),
        ale gdybym ja niegrzecznie odnosiła się do klientów, mój szef zrezygnowałby z
        moich usług. I ja też chętnie zrezygnowałabym z usług poczty, gdyby na rynku
        pojawiła się jakaś konkurencyjna firma, która szanowałaby we mnie nie tylko
        klienta, ale przede wszystkim człowieka. Czego nam wszystkim życzę - także
        pocztowcom, którzy w warunkach konkurencji na pewno zreformują ten skostniały
        komunistyczny organizm, jakim jest poczta polska.
    • Gość: zolo MOŻE DZIENIKARZE GW BY PRZEKAZALI OPINIE IP: *.local.pl / 213.199.218.* 30.04.05, 16:22
      MOŻE DZIENIKARZE GW BY PRZEKAZALI OPINIE O POCZTOWCACH TORUŃSKICH POCZTOWCĄ
      TORUŃSKIM BO ONI CHYBA UMRĄ W SAMOZACHWYCIE JACY SĄ WSPANIALI I MILI DLA
      KLIENTÓW GDYBY MOJĄ FIRMĘ REPREZĘTOWALI TACY LUDZIE ZWOLNIŁBYM ICH WSZYSTICH
      PRACOWNICY POCZTY POLSKIEJ W TORUNIU WRAZ Z ICH ZWIĄZKAMI ZAWODOWYMI DZIAŁAJA
      NA SZKODĘ FIRMY I ZA TO POWINNI STANĄĆ PRZED SĄDEM A ONI CO STRAJKUJĄ ZWOLIC
      ZATRUDNIĆ NOWYCH

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka