Gość: NEON IP: *.local.pl / 213.199.218.* 29.04.05, 21:07 JAKOŚĆ OBSŁUGI W TORUŃSKICH URZĘDACH JEST SKANDALICZNA POCZTĘ POLSKĄ CZAS ZLIKWIDOWAĆ ,STRAJKI "NAPEWNO POPRAWIĄ "JEJ KONDYCJĘ ZOBACZYMY CO BĘDZIE PO ROKU 2008 /WOLNY RYNEK/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LISTONOSZ POCZTA POLSKA TO JEDEN WIELKI BAŁAGAN IP: *.local.pl / 213.199.218.* 29.04.05, 21:12 POCZTA POLSKA TO JEDEN WIELKI BAŁAGAN STRAJKI TU NIĆ NIE POMOGĄ GDY ZA TRZY LATA WEJDZIE KONKURENCJA POCZTA PADNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEON OBEJRZYJCIE POCZTĘ NA HALLERA IP: *.local.pl / 213.199.218.* 29.04.05, 21:18 OBEJRZYJCIE POCZTĘ NA HALLERA BRUDNO ,SMĘTNIE WYGLĄDA JAK KRAM NA STADIONIE 10 - LECIA ALE PRACOWNIKÓW TO NIE RUSZA POCZTA POLSKA TO KOMUNISTYCZNA FIRMA .MOŻE PAN PRZEWODNICZĄCY SOLIDARNOŚCI POWIE SWOIM KOLEGOM STRAJKUJĄCYM ŻE PORZĄDEK ZACZYNA SIĘ OD SIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojti Re: Protest toruńskich pocztowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 00:42 Już się cieszę jak Was pozwę o odszkodowanie za szkodę spowodowaną niedoręczeniem pisma procesowego. Wówczas Wasze zarobki napewno wzrosną głupojeby jak będzie trzeba z Waszych pensji wypłacić odszkodowanie.Buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: Protest toruńskich pocztowców IP: *.szpital-bielany.torun.pl 30.04.05, 07:22 Poczta i tak pracuje jakby wciąż strajkowała...leniwie, chamsko i w ogóle bez jakiegokolwiek uporządkowania......Panie w okienkach są brzydkie, szare i w ogóle niemiłe,a do tego bardzo często nie znają regulaminu pocztowego lub po prostu bije od nich niechęć do wykonywanej pracy i lenistwo.......Listonosze są jeszcze gorsi.......A o jakości wykonywanych usług już nie wspomnę.....>SYF......wiec nie wiem o co to cąłe halo...- po prostu kolejnej grupie zawodowej (tak jak jeszcze niedawno kolejarzom lub górnikom) poprzewracało się we łbach....Jak im nie pasuje to niech się pozwalniają i pozwolą pracować ludziom którzy nie mają pracy ...a pewnie bardzo by chcieli...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKA Niestety... IP: *.torun.mm.pl 30.04.05, 11:00 Niestety, muszę się zgodzić. Mój listonosz mnie nienawidzi, bo już kilka razy składałam na niego skargę. A to nie dostarcza listów codziennie, bo "z jednym listem mam chodzić? to się nie opłaca", albo nie przynosi przesyłek poleconych do mieszkania, bo "na trzecie piętro będę wchodził?" lub "ta paczka to ciężka, nie chciało mi się jej wziąć". Po kilku skargach jakoś się zdyscyplinował, ale do tej pory ma do mnie żal... Tak sobie myślę, że skoro jego nie obchodziło, że w wyniku jego lenistwa (nie przyniósł bardzo ważnej przesyłki poleconej, która została wysłana priorytetem i dostałam ją dopiero po dwóch dniach, kiedy raczył wrzucić awizo z wsteczną datą do skrzynki) straciłam bardzo intratne zlecenie, to dlaczego mnie ma obchodzić to, że źle się czuje, czy też ma dzieci na utrzymaniu i po moich skargach nie dostał premii. Nie zgadzam się tylko ze słowami o brzydocie pań na poczcie... Bywają piękne i nieładne - jak wszędzie. Niestety, nawet te ładne brzydną, kiedy na ich twarzach ciągle gości "buc". Rozumiem, że pocztowcy uważają, że ich praca jest ciężka i trudna, także ze względu na upierdliwych i niegrzecznych klientów (tak, tacy też się zdarzają!), ale gdybym ja niegrzecznie odnosiła się do klientów, mój szef zrezygnowałby z moich usług. I ja też chętnie zrezygnowałabym z usług poczty, gdyby na rynku pojawiła się jakaś konkurencyjna firma, która szanowałaby we mnie nie tylko klienta, ale przede wszystkim człowieka. Czego nam wszystkim życzę - także pocztowcom, którzy w warunkach konkurencji na pewno zreformują ten skostniały komunistyczny organizm, jakim jest poczta polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolo MOŻE DZIENIKARZE GW BY PRZEKAZALI OPINIE IP: *.local.pl / 213.199.218.* 30.04.05, 16:22 MOŻE DZIENIKARZE GW BY PRZEKAZALI OPINIE O POCZTOWCACH TORUŃSKICH POCZTOWCĄ TORUŃSKIM BO ONI CHYBA UMRĄ W SAMOZACHWYCIE JACY SĄ WSPANIALI I MILI DLA KLIENTÓW GDYBY MOJĄ FIRMĘ REPREZĘTOWALI TACY LUDZIE ZWOLNIŁBYM ICH WSZYSTICH PRACOWNICY POCZTY POLSKIEJ W TORUNIU WRAZ Z ICH ZWIĄZKAMI ZAWODOWYMI DZIAŁAJA NA SZKODĘ FIRMY I ZA TO POWINNI STANĄĆ PRZED SĄDEM A ONI CO STRAJKUJĄ ZWOLIC ZATRUDNIĆ NOWYCH Odpowiedz Link Zgłoś