Gość: muchomor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 18:55 połamać paluchy wandalom !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: genzeryk@@@ BRAWO POLICJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 27.05.05, 20:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Złapali grafficiarzy IP: *.petrus.com.pl 27.05.05, 21:37 z akumulatorem na jajach jeszcze nikt nie klamal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fidel Re: Złapali grafficiarzy IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 29.05.05, 18:02 Jak zapłaca za szkody 10 razy więcej niż wynoszą to się czegoś nauczą. Jak nie to dalej policję będą mieli w d.... Odpowiedz Link Zgłoś
torunianin1 Sugeruje ostre kary, dla przykladu. 29.05.05, 18:51 Sugeruje ostre kary, dla przykladu. Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Sugeruje ostre kary, dla przykladu. 29.05.05, 23:10 Niech popracują na zabazgranych przez siebie elewacjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: Złapali grafficiarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 09:30 Wreszcie !!! Posadzic gnoi do paki i rozglosnic sprawe w mediach. Niech sk...syn jeden z drugim zastanowi sie nim uswini nastepny mur czy sciane. Nie cierpie tych bazgrolow na (czesto dopiero co odnowionych) fasadach domow, czy chocby przeslach mostu dopiero co pomalowanego. "Jak zabazgrzesz sciane domu, to odnawiasz na wlasny koszt cala fasade. Obojetnie czy to slup ogloszeniowy, czy wiezowiec." - ta zlota zasada powinna obowiazywac w calej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Złapali grafficiarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 15:11 Żeby dostać 5 lat to by musieli chyba królową angli pomalować, a nawet jeśli by ich zamkneli na 5 lat to tak jakby zamknęli pikassa, jedyna różnica to to że pikasso malował na płótnie a oni na ścianie, taka jest moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozbawiony Re: Złapali grafficiarzy IP: *.isw.intel.com / *.isw.intel.com 31.05.05, 11:49 Aleś mnie rozbawił ... pędzę do miasta kupić te ściany, skoro to poplecznicy Picassa, to będzie warte sporo kasy. Mam nadzieję, że autorzy tych "dzieł" zapłacą za nie (teraz) drożej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkur... pamiętacie tego amerykanina w Singapurze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:30 jak go złapali na sprayowaniu to został skazany na chłostę rattanowym badylem na gołe 4 litery - potem chyba więcej farby do ręki nie wziął... proponuję podobną karę Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: pamiętacie tego amerykanina w Singapurze 10.06.05, 12:06 Zlapali - i co dalej? Minelo juz pare tygodni.... a sprayowcy co chwile cos niszcza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal Re: pamiętacie tego amerykanina w Singapurze IP: *.kujawsko-pomorskie.pl 10.06.05, 14:21 graffiti legalizować (dekoracje, pokazy, sympozja), karać sprejowców niszczących obiekty - najpierw przedsądowe mycie bazgrołów Odpowiedz Link Zgłoś