Gość: wowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:51 gamet sprzedany ,a podobno mniało być tak pięknie jakaś nowa galwanizeria wilki szum i znowu klapa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maaax1 własnie zainwestował ogromny kapitał amerykanski ! 11.07.05, 08:22 Co ty mówisz - własnie zainwestował amerykanski Venture Capital Enterprisers ogromny kapitał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: własnie zainwestował ogromny kapitał amerykan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:50 to samo pisaliście gameciątka jak sprzedał tą padaczke Gajek i co i lipa przypomina mi to nasz sejm obiecanki cacanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afera Re: Gamet IP: *.petrus.com.pl 12.07.05, 23:55 Hmmm..właściciel Nometu kilkakrotnie próbował sprzedać swój biznes i jakoś chętnych nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Gamet IP: *.petrus.com.pl 13.07.05, 00:00 www.bankier.pl/wiadomosci/article.html?article_id=1319771 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: Gamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:06 a czym podwoić ta sprzedaż ta chińczyną przecież własnej produkcji gamet nie ma bo nie ma naczym w odpowiedniej jakosci prodokować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: Gamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:14 podaj jeden dowód nato że Nomet kidy kolwiek chciał się sprzedać nie ma takij opcji i nigdy nie było tam jest jeden właściciel który bardzo pręznie się rozwija żyje tą firmą a gamet ma kilku włascicieli kazdego z nich interesuje tylko własny zysk nie ma piniedzy na rozwój to tak jak w komunizmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Ojboli Re: Gamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:31 wowo - wzruszyłem sie do łez - jak to krwiopijcy z "Gametu" myślą o zysku, wykorzystują pracowników, a w "Nomecie" to pracownicy mają mleko i miód, tam nikt nie myśli o zysku, ale o dobru ludzi, o ochronie środowiska, o tym by przypadkiem emerytce - sąsiadce nie zanieczyścic działeczki. Łojezu tom się wzruszył;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: Gamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:18 Bzdury ta cała emerytka to cwana baba która mysli ze złapała Pana Boga za nogi i kombinuje jak go obedrzeć nie powiedziałem że sa to krwiopijcy tu sie z tobą nie zgodze obydwie firmy to wsfaniali pracodawcy takich dzisieciu jeszcze w Toruniu i nikt nie zna słowa bezrobocie tyle ze miedzy jedną a drugą firmą jest kolosalna różnica jedno to jeden właściciel a drugie nowoczesne zaplecze Nometu tak na marginesie to dużo nowocześniejsza firmą na naszym rynku jest Rejs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Bardzo dobrze ze Amerykanie inwestuja oni potrafią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:21 Bardzo dobrze ze Amerykanie inwestuja - oni potrafia robic interey i postawic na nogi kazda firme! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: Bardzo dobrze ze Amerykanie inwestuja oni pot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:28 Oby to tak było jak piszesz a nie wypchnąć na giełde wyciagnac piniadze od tępego Kowalskiego i zwinać żagle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Bardzo dobrze ze Amerykanie inwestuja oni pot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:41 Juz znasz intencje Amerykanow? A znasz chociaz nazwe firmy inwestujacej w Toruniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: Bardzo dobrze ze Amerykanie inwestuja oni pot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:29 nie powiedzialem ze znam itencje amerykanów powiedziałem oby powiedzialem oby a jezeli chodzi czy znam amerykanow tak lepiej niz ci sie zdaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Bardzo dobrze ze Amerykanie inwestuja oni pot IP: *.petrus.com.pl 13.07.05, 20:11 Cały świat produkuje w Chinach bo taniej:) a po drugie, żeby wspólpracować z Chińczykami trzeba mieć kasę..a Nomet tez probowali nic mu z tego nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: Bardzo dobrze ze Amerykanie inwestuja oni pot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:19 Skąd masz tak kiepskie informacje powiem ci tak chciałby Gamet prowadzić tak duże intersy z Chinami jak Nomet czy Rejs ale jak mowisz do tego potrzebne sa piniądze a po malutkim Gamecie tego nie widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Gamet IP: *.petrus.com.pl 14.07.05, 18:04 jestes niekonsekwentny w tym co piszesz:)i odnoszę wrażenie że chcesz sprowokować dyskusję a ja jestem już tym znudzona :) Odpowiedz Link Zgłoś