Dodaj do ulubionych

GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 08:38
po staremu głosuj tu
www.gmina.pl/glosow/wynik2.php?gmina=toruń&od=0#149
należy głosować też tu
www.gmina.pl/?dzial=gminy&od=120&kl=g

Obserwuj wątek
    • Gość: ż. GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 12:37
      sprawdze wieczorem o 22 oo czy głosujecie torunianie i torunianki
      jeśli nie to inaczej pogadamy
      • Gość: do TZGB....gość ż. Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:44
        ten stary panel wyłączyli na stałe i przekierowali adres na nowy panel
        Szczecin i inni też sie skarżą
        ale to jest to samo, pozdro
    • Gość: TZGBTŚ Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:48
      cały czas głosujemy
      • Gość: torunianka Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.petrus.com.pl 22.07.05, 19:47
        idziemy jak burza, ale... po przeinstalowaniu wchodzę już tylko na jeden adres,
        ten nowy - ważniejszy, jak się okazuje. Daleko tu jeszcze jesteśmy, choć
        przeskoczyliśmy całą stronkę i kilka ważnych miast;)
    • Gość: jędrzej No dobra, skuszę się :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:09
      No dobra, skuszę się :-)
    • Gość: ż.g. Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:21
      faktycznie przybyło trochę głosów
      to miłe bo choć tam już nie mieszkam to miasto w sercu pozostało

pozdro.dla torunianki
      dla wszystkich, pa
    • Gość: ok Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:26
      już
    • Gość: teraz ja Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 11:40
      • Gość: prometeusz ile torunian wyjechało za chlebem????????? IP: *.torun.mm.pl 26.07.05, 12:22
        na tułaczkie po świecie.
        • Gość: torunianka podróże kształcą IP: *.petrus.com.pl 04.08.05, 11:31
    • Gość: TORUNIANIN Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:29
      teras jesteśmy tu:
      www.gmina.pl/?dzial=gminy&od=90&kl=g
      • Gość: torunianka Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.petrus.com.pl 25.07.05, 17:38
        to jestem pod wrażeniem. Jeszcze rano przebijałam jakieś dwusetki, a tu proszę,
        proszę zrobiliśmy poważny skok, mimo iż do Aleksandrowa wciąż nam daleko;)
    • Gość: prometeusz Toruń to skansen bez perspektyw!!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 25.07.05, 23:03
      • Gość: ż.g. Toruń ma wspaniałe perspektywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:11
        ty nie masz, taborecie
    • Gość: trefl Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 13:10
    • Gość: TZGBTŚ Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 11:49
      ludzie dalej i mocniej głosujcie!!!
    • Gość: olo Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 16:48
      jak bedziesz dalej tak głosował to wysadzisz kompa
    • beth11 Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ 01.08.05, 17:20
      ...
    • Gość: beth11 Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.sns.gwu.edu 02.08.05, 02:48
      www.gmina.pl/?dzial=gminy&od=60&kl=g
      To jest teraz wlasciwy link.
      • Gość: byd Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 07:18
        coś spadło tempo
        • Gość: torunianka Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.petrus.com.pl 04.08.05, 11:30
          od wczoraj przesunęliśmy o 4 pozycje, więc tempo jest całkiem niezłe;)
          Już poz. 80
    • Gość: TZGBTŚ Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:42
      juz tylko 10 pozycji dzieli nas od naszego wroga
      • Gość: torunianka Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.petrus.com.pl 05.08.05, 19:17
        bardzo proszę o rywalizację bez wrogości wobec kogokolwiek. Chcemy wygrać z
        najlepszymi, a pokonanym uścisnąć prawicę.
        Idzie nam nieźle, choć ja ostatnio z przyczyn obiektywnych zwolnić musiałam
        nieco:)
        • Gość: TZGBTŚ Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 14:00
          dobrze torunianko
        • Gość: g. Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 23:16
          apelowałem o uczciwe głosowanie
          a nie o nabijanie punktów i nie pomaga
          • Gość: torunianka Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.petrus.com.pl 07.08.05, 00:23
            A jak myślisz głosujemy?
            Raz na dzień z jednego komputera, jak w regulaminie każą.
            A po każdym głosowaniu zapraszają do ponownego oddania głosu. Więc jak, mamy
            nie korzystać z uprzejmego zaproszenia?

A może też oddasz jeden uczciwy głos na Toruń? Z góry dziękujemy:)

• Gość: g.ż. Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 07:53
              ty torunianko głosujesz być moze uczciwie
              czytam ciebie od długiego czasu
              jest jeden który nabija głosy, on jest zlokalizowany
              psuje tym samym opinie całemu Toruniowi
              jest to jedyny przypadek w Polsce takiego głosowania
              nie moge powiedziec na czy to polega, publicznie,
              byłaby byś zdumiona ile ja zrobiłem dla tego forum,pozdro.
              • Gość: TZGBTŚ Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 09:14
                dlaczego twierdzisz zektos glosuje nieuczciwie!?
                Dlatego że ludzie oddają głosy i dzięki temu przesuwamy się w rankingu.
                Znasz jakieś sztuczki to je zdrac albo zamilcz.
                Pewno jesteś zza miedzy?
              • Gość: torunianka Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.petrus.com.pl 07.08.05, 17:38
                Gość portalu: g.ż. napisał(a):

> ty torunianko głosujesz być moze uczciwie
                > czytam ciebie od długiego czasu

:) miło mi. Uczciwie, to powiem, że głosuję z każdego komputera przy którym się
                przypadkowo znajdę;)

Jeżeli twierdzisz, że ktoś nabija głosy w sposób widoczny, to zapewne jest to
                ten kto ma dostęp do serwera i może korzystać z wielu IP.
                pozdrawiam
    • Gość: fddd Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 17:58
    • Gość: ok Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 14:49
    • Gość: torunianka Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.petrus.com.pl 09.08.05, 16:43
      Gratulujemy oddaleś głos na Toruń Dzięki Tobie miasto/gmina Toruń ma teraz 970
      Dziękujemy i Zapraszamy ponownie - teraz poz. 69
      Dzięki nam zmobilizowała się też Bydgoszcz i przeskoczyła 2 miejsca w górę:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka