Gość: życzliwy gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 08:38 po staremu głosuj tu www.gmina.pl/glosow/wynik2.php?gmina=toruń&od=0#149 należy głosować też tu www.gmina.pl/?dzial=gminy&od=120&kl=g Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ż. GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 12:37 sprawdze wieczorem o 22 oo czy głosujecie torunianie i torunianki jeśli nie to inaczej pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do TZGB....gość ż. Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:44 ten stary panel wyłączyli na stałe i przekierowali adres na nowy panel Szczecin i inni też sie skarżą ale to jest to samo, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TZGBTŚ Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:48 cały czas głosujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.petrus.com.pl 22.07.05, 19:47 idziemy jak burza, ale... po przeinstalowaniu wchodzę już tylko na jeden adres, ten nowy - ważniejszy, jak się okazuje. Daleko tu jeszcze jesteśmy, choć przeskoczyliśmy całą stronkę i kilka ważnych miast;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrzej No dobra, skuszę się :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:09 No dobra, skuszę się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ż.g. Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:21 faktycznie przybyło trochę głosów to miłe bo choć tam już nie mieszkam to miasto w sercu pozostało pozdro.dla torunianki dla wszystkich, pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:26 już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teraz ja Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 11:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prometeusz ile torunian wyjechało za chlebem????????? IP: *.torun.mm.pl 26.07.05, 12:22 na tułaczkie po świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TORUNIANIN Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:29 teras jesteśmy tu: www.gmina.pl/?dzial=gminy&od=90&kl=g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.petrus.com.pl 25.07.05, 17:38 to jestem pod wrażeniem. Jeszcze rano przebijałam jakieś dwusetki, a tu proszę, proszę zrobiliśmy poważny skok, mimo iż do Aleksandrowa wciąż nam daleko;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prometeusz Toruń to skansen bez perspektyw!!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 25.07.05, 23:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ż.g. Toruń ma wspaniałe perspektywy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:11 ty nie masz, taborecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trefl Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 13:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TZGBTŚ Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 11:49 ludzie dalej i mocniej głosujcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 16:48 jak bedziesz dalej tak głosował to wysadzisz kompa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beth11 Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.sns.gwu.edu 02.08.05, 02:48 www.gmina.pl/?dzial=gminy&od=60&kl=g To jest teraz wlasciwy link. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byd Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 07:18 coś spadło tempo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.petrus.com.pl 04.08.05, 11:30 od wczoraj przesunęliśmy o 4 pozycje, więc tempo jest całkiem niezłe;) Już poz. 80 www.gmina.pl/?dzial=gminy&od=60&kl=g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TZGBTŚ Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:42 juz tylko 10 pozycji dzieli nas od naszego wroga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.petrus.com.pl 05.08.05, 19:17 bardzo proszę o rywalizację bez wrogości wobec kogokolwiek. Chcemy wygrać z najlepszymi, a pokonanym uścisnąć prawicę. Idzie nam nieźle, choć ja ostatnio z przyczyn obiektywnych zwolnić musiałam nieco:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TZGBTŚ Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 14:00 dobrze torunianko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g. Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 23:16 apelowałem o uczciwe głosowanie a nie o nabijanie punktów i nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.petrus.com.pl 07.08.05, 00:23 A jak myślisz głosujemy? Raz na dzień z jednego komputera, jak w regulaminie każą. A po każdym głosowaniu zapraszają do ponownego oddania głosu. Więc jak, mamy nie korzystać z uprzejmego zaproszenia? A może też oddasz jeden uczciwy głos na Toruń? Z góry dziękujemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g.ż. Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 07:53 ty torunianko głosujesz być moze uczciwie czytam ciebie od długiego czasu jest jeden który nabija głosy, on jest zlokalizowany psuje tym samym opinie całemu Toruniowi jest to jedyny przypadek w Polsce takiego głosowania nie moge powiedziec na czy to polega, publicznie, byłaby byś zdumiona ile ja zrobiłem dla tego forum,pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TZGBTŚ Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 09:14 dlaczego twierdzisz zektos glosuje nieuczciwie!? Dlatego że ludzie oddają głosy i dzięki temu przesuwamy się w rankingu. Znasz jakieś sztuczki to je zdrac albo zamilcz. Pewno jesteś zza miedzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.petrus.com.pl 07.08.05, 17:38 Gość portalu: g.ż. napisał(a): > ty torunianko głosujesz być moze uczciwie > czytam ciebie od długiego czasu :) miło mi. Uczciwie, to powiem, że głosuję z każdego komputera przy którym się przypadkowo znajdę;) Jeżeli twierdzisz, że ktoś nabija głosy w sposób widoczny, to zapewne jest to ten kto ma dostęp do serwera i może korzystać z wielu IP. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fddd Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 17:58 www.gmina.pl/?dzial=gminy&od=60&kl=g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 14:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: GŁOSUJ NA SWOJE KOCHANE MIASTO TORUŃ IP: *.petrus.com.pl 09.08.05, 16:43 Gratulujemy oddaleś głos na Toruń Dzięki Tobie miasto/gmina Toruń ma teraz 970 Dziękujemy i Zapraszamy ponownie - teraz poz. 69 www.gmina.pl/?dzial=gminy&od=60&kl=g Dzięki nam zmobilizowała się też Bydgoszcz i przeskoczyła 2 miejsca w górę:) Odpowiedz Link Zgłoś