bajobongo2 28.07.05, 09:59 Podpisano umowę na STUDIO Telewizji Polskiej ! Ma ruszyc od 1 sierpnia!!! Czyz to nie piękne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arek Co prawda Brodowski "negocjował" 10 miesięcy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:01 Co prawda Brodowski "negocjował" 10 miesięcy... ale teraz wynegocjował chyba najlepsza umowę na świecie. Ciekawe czy Polaczenie Daimler -Chrysler negocjowano tak długo, jak wynajem lokalu dla studia w Toruniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiek Wszystkim internatom podziekowania! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:51 Wszystkim internatom podziekowania! Za pomoc, za wsparcie naszego miasta i tej waznej idei! Odpowiedz Link Zgłoś
qq1110 Kto bedzie szefem torunskiego studia? 28.07.05, 11:23 Kto bedzie szefem torunskiego studia? TVB ogłasza casting. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekk Re: Kto bedzie szefem torunskiego studia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 11:36 Jest ogloszony konkurs! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz Re: Kto bedzie szefem torunskiego studia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 13:16 Ma byc wyloniony do 1 sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Kto bedzie szefem torunskiego studia? IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 28.07.05, 13:36 Zapewne ktos z oddziału bydgoskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Brodowski zapowiedzial poszukiwania ludzi z Toruni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 14:53 Tu cie zdziwie, ale Brodowski zapowiedzial poszukiwania ludzi z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Kto bedzie szefem torunskiego studia? IP: *.petrus.com.pl 28.07.05, 20:56 WyłonionY? A to nie jest ustalone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AL Re: Kto bedzie szefem torunskiego studia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:46 Jaki casting, konkurs?? To byłoby pod kątem ekonomicznym nieuzasadnione Już pisałem, po co szef, dyrektor? Wystarczy dziennikarz który będzie odpowiedzialny za pracę studia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz Re: Kto bedzie szefem torunskiego studia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:19 Wg ciebie to pewnie nawet dziennikarze w Toruniu nie sa potrzebni :-) Wystarczy jak pokazuja Bydgoszcz.... A tu nagle studio w Toruniu i jeszcze dyrektor? Ho, ho, to sie torunianom w glowach poprzewracalo. Zastanow sie nad oferta obu miast - naukowa, turystyczna, kulturalna, plastyczna itp. a potem sie wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AL Re: Kto bedzie szefem torunskiego studia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:53 Nie rozumiesz o czym pisze. Nie rozpatruję strony merytorycznej istnienia studia i nigdy nie napisałem że niepotrzebni są dziennikarze. Patrze tylko na ekonomiczny aspekt tej sprawy. Po co dublowanie stanowisk w jednej firmie, bo przecież toruńskie studio będzie częścią TVB? Sam mam firmę w Bydgoszczy i filię w Grudziądzu o takim samym profilu producji Nie zatrudniałem w Gr-dzu "szefa produkcji" bo mam go w B-czy i nadzoruje obie firmy. W G-dzu jest tylko pracownik odpowiedzialnu za płynność produkcji za co dostaje dodatkową kasę. I wszystko gra. Żadnych dodatkowych księgowych itp. Łatwo się mówi o dyrektorach, kierownikach, zastępcach gdy nie wydajesz na to własnych pieniędzy. Gdybyś miał swoją firmę w Toruniu i oddział w innej niezbyt odległej miejscowości czy tworzyłbyś tam administracje w postaci dyrektora czy kierownika? Odpowiedz Link Zgłoś
qq1110 Re: Kto bedzie szefem torunskiego studia? 29.07.05, 09:00 No to o co Wroclaw wydzielil Opole ? A po co Gdansk wydzielil Bydgoszcz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AL Re: Kto bedzie szefem torunskiego studia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 09:07 Bo jest różnica pomiędzy tworzeniem redakcji-filii a samodzielnego samofinansującego się oddziału. Z tego co wiem toruńskie studio nie jest samodzielnym, samofinansującym się oddziałem tylko podlega organizacyjnie pod TVB. Odpowiedz Link Zgłoś
qq1110 Re: Kto bedzie szefem torunskiego studia? 29.07.05, 09:32 TVB tez sie sam nie finansuje - jest deficytowe, jak 90% osrodkow regionalnych. A TV Bydgoszcz jak powstala, tez podlegala 10 lat pod Gdansk zanim sie usamodzielnila. Ale pieniadze z W-wy bierze nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AL Re: Kto bedzie szefem torunskiego studia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 19:57 Nie rozumiem?? Wątek zaczął się od dyskusji nad zasadnością powołania dla toruńskiego studia dyrektora a zmierza w kierunku dyskusji nad zasadnością istnienia TVB. Szkoda mi słów na taką jałową dysputę. "Bez odbioru" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Mysle ze do konca roku chlopaki sie rozruszaja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 15:46 Mysle ze do konca roku chlopaki w TV Torun sie rozruszaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podalo Radio Gra! Brawa dla wladz, podziekowania dla internautow!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 13:22 Slyszałem !!! Podalo Radio Gra! Brawa dla wladz, podziekowania dla internautow!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Brawa dla wladz, podziekowania dla internauto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 18:01 Mamy maly wklad w to powstanie, Zaleski nam tez powinien dziekowac. Odpowiedz Link Zgłoś
nautile NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! 28.07.05, 20:12 NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! NARESZCIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Podpisano umowę na STUDIO Telewizji Polskiej IP: *.petrus.com.pl 31.07.05, 13:28 Jutro otwarcie? Odpowiedz Link Zgłoś
staszekk1 Re: Podpisano umowę na STUDIO Telewizji Polskiej 31.07.05, 19:30 No ciekawty jestem, jak tam TVB sie uda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekamy na obiecan Czekamy na obiecane od stycznia studio !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:30 Czekamy na obiecane od stycznia studio !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Niepokoi mnie tylko ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 11:31 Niepokoi mnie tylko brak swiatlowodu i rozwadnianie obietnic na dziennik na wschodnia czesc regionu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz Jestem pełen optymizmu, jeśli chodzi o studio. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:27 Jestem pełen optymizmu, jeśli chodzi o studio. Mysle, ze za 1-2 miesiace ruszy na dobre, a do jesieni uzyska pelna moc przerobowa. Ma szanse byc porzadnym studiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yet Re: Jestem pełen optymizmu, jeśli chodzi o studio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 22:29 Jakie studio? I co bedzie sie tam dzialo? Na jaka antene? Regionalna? Naiwni, ktorzy tak sadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Jestem pełen optymizmu, jeśli chodzi o studio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 08:36 Spoko, spoko, poczekaj. Odpowiedz Link Zgłoś