Gość: wolszczan :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:24 CAŁY TORUŃ Z KOSMOSU maps.google.com/maps?ll=53.011780,18.612900&spn=0.218851,0.322895&t=k&hl=en Zreszta poruszajcie myszka przy mniejszej skali - cała Polska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: damian Fajnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:26 Zdjęcie jest stare, mimo że pisze 2005 -nie ma wogóle kilku dróg, ktore juz byly budowane w 2003 - obwodnica poludniowa, średnicowka Andersa, Ligi Polskiej - ale i tak fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka Re: Fajnie! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.08.05, 11:32 kh.google.com/download/earth/index.html darmowy Download calej ziemi w 3D wymiarze i macie satelitarny podglad na caly swiat. Fajne nawet dla dzieci, zeby sie troche geografii poduczyly, a przy okazji fajna zabawa. Przy zblizeniach widac, piramidy, NY, plaze.....itd. Zobaczcie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: CAŁY TORUŃ Z KOSMOSU !!! 29.08.05, 11:41 Szkoda że nie ma zdjęć o wyższej rozdzielczości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: CAŁY TORUŃ Z KOSMOSU !!! IP: *.range217-43.btcentralplus.com 29.08.05, 11:54 Sa, w Polsce masz Bydgoszcz, Wawe i kilka innych. A najlepiej jest chyba USA opracowane. Swoja droga, ciekawe, jak w Polsce wybierali tereny z dokladniejszymi mapami. Bo Bydgoszcz jest pewnie ze wzgledu na Nato. Ale czemu np. Poznania, czy wlasnie Torunia nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: CAŁY TORUŃ Z KOSMOSU !!! 29.08.05, 12:52 Gość portalu: Gregor napisał(a): > Sa, w Polsce masz Bydgoszcz, Wawe i kilka innych. Nieno, to wiem. Szkoda że nie ma zdjęć Torunia w wysokiej rozdzielczości, że tak uściślę. > Swoja droga, > ciekawe, jak w Polsce wybierali tereny z dokladniejszymi mapami. Bo Bydgoszcz j > est pewnie ze wzgledu > na Nato. Ale czemu np. Poznania, czy wlasnie Torunia nie ma? Myślę że z jakiegoś względu (może ilość?) można było tanio kupić akurat te zdjęcia. Zobacz, że to nie tylko Bydgoszcz (a wręcz Bydgoszcz nie cała), ale i pas terenu na północ aż do Czerska. No i z fajnych rzeczy, spory kawałek Bałtyku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezolutny Ludwik Re: CAŁY TORUŃ Z KOSMOSU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 13:08 dzisiaj oglądałem sobie te mapy. bardzo ładne. nie podoba mi się tylko, że trochę nieaktualne. chciałbym mieć globus taki dokładny jak i tamta mapa. bo teraz chyba nie mam. bo na moim globusie (a mam naprawdę piękny, taki podświetlany od wewnątrz) Toruń to jest taka malutka kropka. i nie mogę tego powiększyć. jakby ktoś wiedział jak to zrobić to dajcie proszę znać. pozdrawiam i całuję rezolutny Ludwik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz Super - widac mój blok. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:02 Super - widac mój blok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: Super - widac mój blok. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 16:10 A moj nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek To jest aktualizowane co pół roku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 19:09 To jest aktualizowane co pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
torunianin1 OHOHO! Nie wiedzialem o takiej stronie! 12.10.05, 15:21 OHOHO! Nie wiedzialem o takiej stronie! Odpowiedz Link Zgłoś