Dodaj do ulubionych

CAŁY TORUŃ Z KOSMOSU !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:24
CAŁY TORUŃ Z KOSMOSU
maps.google.com/maps?ll=53.011780,18.612900&spn=0.218851,0.322895&t=k&hl=en

Zreszta poruszajcie myszka przy mniejszej skali - cała Polska
Obserwuj wątek
    • Gość: damian Fajnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:26
      Zdjęcie jest stare, mimo że pisze 2005 -nie ma wogóle kilku dróg, ktore juz
      byly budowane w 2003 - obwodnica poludniowa, średnicowka Andersa, Ligi
      Polskiej - ale i tak fajnie.
      • Gość: Dorka Re: Fajnie! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 29.08.05, 11:32
        kh.google.com/download/earth/index.html
        darmowy Download calej ziemi w 3D wymiarze i macie satelitarny podglad na caly
        swiat. Fajne nawet dla dzieci, zeby sie troche geografii poduczyly, a przy
        okazji fajna zabawa. Przy zblizeniach widac, piramidy, NY, plaze.....itd.
        Zobaczcie sami.
    • ka_zet Re: CAŁY TORUŃ Z KOSMOSU !!! 29.08.05, 11:41
      Szkoda że nie ma zdjęć o wyższej rozdzielczości...
      • Gość: Gregor Re: CAŁY TORUŃ Z KOSMOSU !!! IP: *.range217-43.btcentralplus.com 29.08.05, 11:54
        Sa, w Polsce masz Bydgoszcz, Wawe i kilka innych. A najlepiej jest chyba USA opracowane. Swoja droga,
        ciekawe, jak w Polsce wybierali tereny z dokladniejszymi mapami. Bo Bydgoszcz jest pewnie ze wzgledu
        na Nato. Ale czemu np. Poznania, czy wlasnie Torunia nie ma?
        • ka_zet Re: CAŁY TORUŃ Z KOSMOSU !!! 29.08.05, 12:52
          Gość portalu: Gregor napisał(a):

> Sa, w Polsce masz Bydgoszcz, Wawe i kilka innych.

Nieno, to wiem. Szkoda że nie ma zdjęć Torunia w wysokiej rozdzielczości, że tak uściślę.

> Swoja droga,
          > ciekawe, jak w Polsce wybierali tereny z dokladniejszymi mapami. Bo Bydgoszcz j
          > est pewnie ze wzgledu
          > na Nato. Ale czemu np. Poznania, czy wlasnie Torunia nie ma?

Myślę że z jakiegoś względu (może ilość?) można było tanio kupić akurat te zdjęcia.
          Zobacz, że to nie tylko Bydgoszcz (a wręcz Bydgoszcz nie cała), ale i pas terenu na północ aż do
          Czerska. No i z fajnych rzeczy, spory kawałek Bałtyku :)
          • Gość: rezolutny Ludwik Re: CAŁY TORUŃ Z KOSMOSU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 13:08
            dzisiaj oglądałem sobie te mapy. bardzo ładne. nie podoba mi się tylko, że
            trochę nieaktualne. chciałbym mieć globus taki dokładny jak i tamta mapa. bo
            teraz chyba nie mam. bo na moim globusie (a mam naprawdę piękny, taki
            podświetlany od wewnątrz) Toruń to jest taka malutka kropka. i nie mogę tego
            powiększyć. jakby ktoś wiedział jak to zrobić to dajcie proszę znać.

pozdrawiam i całuję
            rezolutny Ludwik
    • Gość: bartosz Super - widac mój blok. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:02
      Super - widac mój blok.
      • Gość: cc Re: Super - widac mój blok. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 16:10
        A moj nie.
        • Gość: arek To jest aktualizowane co pół roku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 19:09
          To jest aktualizowane co pół roku.
    • torunianin1 OHOHO! Nie wiedzialem o takiej stronie! 12.10.05, 15:21
      OHOHO! Nie wiedzialem o takiej stronie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka