Dodaj do ulubionych

Gdzie w Toruniu można kupić piwo Desperados i ile kosztuje?

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 12:33
To jest bardzo dobre piwo z dodatkiem tequili. Bardzo trudno jest je jednak
dostać w Toruniu. Jeżeli wiecie w jakim lokalu, ewentualnie sklepie można je
dostać, poinformujcie o tym. Proszę także o cenę. Dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: ogór Re: Królewskie rządzi IP: *.ely.pg.gda.pl 20.07.01, 13:43
      Nie mam pojęcia gdzie można dostać Desperados.
      Chciałbym jednak spytać czy może ktoś wie gdzie w Toruniu można dostać piwo
      Królewskie. Podejrzewam że nie jest drogie i nie smakuje za dobrze, ale reklamy
      ma zajebiste (przygoda, przygoda, każdej chwili szkoda...)
      • Gość: Vilarell Re: Desperados IP: *.audax.pl 20.07.01, 14:40
        W mini-malu, niewiem ile kosztuje.
        • Gość: Elvis Re: Desperados IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 17:17
          W MiniMalu można kupić Desperados, czy Królewskie?
          • Gość: muppet Re: Desperados IP: *.torun.dialup.inetia.pl 20.07.01, 20:03
            ja tam wiedzieć nie powinienem, (14 lat ;)) asle akurat wiem, bo rodzice kupili
            kiedyś. nie wiem jak teraz, ale na pewno było w GEANCIE.
      • duda Re: Królewskie rzšdzi 24.07.01, 12:44
        Królewskie można kupić w Rywalu (Na Skarpie) róg Ligi Polskiej i Konstutucji 3 - go Maja. Jest też tam Desperados. Królewskie to faktycznie siu?ki (piłem), ale reklama spoko. Goršco polecam REDD''S - a.
    • Gość: profesor Re: Gdzie w Toruniu można kupić piwo Desperados i ile kosztuje? IP: 205.189.191.* 24.07.01, 00:37
      Pij piwo krajowe , piwo Desperados jest robione tak jak piwo Korona z kukurydzy .To dobre na Meksyk nie
      na Polske.Myslisz jak bedziesz pil egzotyczne piwa to bedziesz wiecej znaczyl ? Piwa polskie sa bardzo
      dore ,pij Okocim , Lezajsk ,Bosman .Mozna pic belty i byc gosciem , tylko dotego trzeba miec kase.
      Znam piwa z calego swiata .Najlepsze sa niemieckie np. Beks ,czeskie np. Pilzner orginalny z Pilzna ,
      polskie , austrijackie.Tu w Kanadzie mozna kupic piwa z calego swiata.
      Profesor z Kanady adres: piotrfox@hotmail.com.
      • Gość: Elvis Re: Gdzie w Toruniu można kupić piwo Desperados i ile kosztuje? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.07.01, 10:19
        Gość portalu: profesor napisał(a):

&#62 Pij piwo krajowe , piwo Desperados jest robione tak jak piwo Korona z kukurydzy
        &#62 .To dobre na Meksyk nie
        &#62 na Polske.Myslisz jak bedziesz pil egzotyczne piwa to bedziesz wiecej znaczyl ?
        &#62 Piwa polskie sa bardzo
        &#62 dore ,pij Okocim , Lezajsk ,Bosman .Mozna pic belty i byc gosciem , tylko doteg
        &#62 o trzeba miec kase.
        &#62 Znam piwa z calego swiata .Najlepsze sa niemieckie np. Beks ,czeskie np. Pilzn
        &#62 er orginalny z Pilzna ,
        &#62 polskie , austrijackie.Tu w Kanadzie mozna kupic piwa z calego swiata.
        &#62 Profesor z Kanady adres: piotrfox@
        &#62 hotmail.com.

Piję piwo krajowe - Żywiec, Warka Strong, itd. Czasami mam jednak ochotę
        wyrzłopać sobie jakieś inne dobre piwo, np. Desperados. Reds też kest spoko.
    • Gość: MiQel Re: Gdzie w Toruniu można kupić piwo Desperados i ile kosztuje? IP: *.audax.pl 24.07.01, 01:46
      Piwo Desperados możana kupić w Minimalu po ok 5 zł.
      A co do jego smaku - to siuski (zreszta tak wygląda)
      Jesli chcesz koniecznie spróbować piwa które nie smakuje jak piwo to polecam
      REDD''S
      • Gość: emka Re: Gdzie w Toruniu można kupić piwo Desperados i ile kosztuje? IP: *.torun.dialup.inetia.pl 25.07.01, 12:13
        Desperados zly nie jest - ale zdaje sie, ze tylko aromatyzowany tequila. Pilam
        kiedys swietnego drinka z dobrego piwka i prawdziwej tequili, proporcje byly
        tak fantastyczne ze do dzisiaj mi sie sni... Radze sprobowac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka