Gość: Wiech IP: 217.97.134.* 13.09.02, 07:53 ale fajnie! :)) pozdrófka dla niepłochliwych, przesądni niech się boją! :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doka1 Re: piątek trzynastego... 13.09.02, 08:55 pozdrooofkla przesady do szuflady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: undi Re: piątek trzynastego... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 15:24 gdyby tak jeszcze pełnia księżyca do tego... Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: piątek trzynastego... 13.09.02, 16:08 Gość portalu: Wiech napisał(a): > > > ale fajnie! :)) > > pozdrófka dla niepłochliwych, przesądni niech się boją! > :)) *******zastanowiłam sie przez moment czy jestem plochliwa albo przesądna?.....nie wiem ,ale pomyślałam sobie chociaz pozdrowie mojego ulubionego dyskutanta:)......hm.......żadnych aluzji:).......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: piątek trzynastego... IP: 217.97.134.* 13.09.02, 16:40 ania1 napisała: > > *******zastanowiłam sie przez moment czy jestem plochliwa albo > przesądna?.....nie wiem ,ale pomyślałam sobie chociaz pozdrowie mojego > ulubionego dyskutanta:)......hm.......żadnych aluzji:).......... jeśłi to do/o mnie, to serdecznie dziekuję :))) i dyskutowac mi tu częściej proszę!... Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka_forum Re: piątek trzynastego... 13.09.02, 17:04 Mój piątek trzynastego wyróżnił się od reszty dni w tygodniu tym, że zdiagnozowałam dzisiaj rzadko spotykaną chorobę u jednego z pacjentów. Ta diagnoza miała zasadnicze znaczenie, bo do tej pory leczono biedaka na coś zupełnie innego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grosz Re: piątek trzynastego... IP: *.proxy.aol.com 30.09.02, 04:43 gratulacje sarenko.widac z tego ze 13 w piatek wcale taka nie straszna.dziwie sie jednak temu ze nikt nie sprobowal z punktu widzenia chrzescijanskiego tego zabobonu wyjasnic.wierze ze ci co sa wierzacy problemu z tym dniem i numerem miec nie powinni.chyba ze tego tematu nigdy zaden ksiadz w tej czy innej religii ze swemi owieczkami nie poruszyl.oj nie dobrze bo gdy slepy slepego prowadzi to obaj moga sobie duzo balaganu sprawic. czlowiek ponoc ma wiara i prawda zyc a nie zabobonem ktory tylko z poganstwa pochodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka_forum Re: piątek trzynastego... 02.10.02, 19:13 Gość portalu: grosz napisał(a): > gratulacje sarenko.widac z tego ze 13 w piatek wcale taka nie straszna.dziwie > sie jednak temu ze nikt nie sprobowal z punktu widzenia chrzescijanskiego > tego zabobonu wyjasnic.wierze ze ci co sa wierzacy problemu z tym dniem i > numerem miec nie powinni.chyba ze tego tematu nigdy zaden ksiadz w tej czy > innej religii ze swemi owieczkami nie poruszyl.oj nie dobrze bo gdy slepy > slepego prowadzi to obaj moga sobie duzo balaganu sprawic. > czlowiek ponoc ma wiara i prawda zyc a nie zabobonem ktory tylko z poganstwa > pochodzi. Ej, jeśli traktujemy takie sprawy z przymrużeniem oczka, to nie jest tak źle. Znam księży, którzy czytują horoskopy..:))) Sarenka Odpowiedz Link Zgłoś