Gość: duda IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 17:54 ktoś wie co z kolejną, piątą częścią Aliena? kiedyś obiło mi się o uszy (z radia) że kręcą oraz pewni wykonawcy jednym z nich, uwaga: Marlon Brando MARLON BRANDO?!?!?! chyba gra tytułowego bohatera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
da.killa Re: co z Obcym5 (???) 16.09.02, 20:36 brando to moglby najwyzej matke obcych zagrac... z tego co slyszalem o czesci piatej to mial ja krecic rowniez jeunet (ten od alien4). ripley i call mialy leciec na rodzinna planete obcych... ale to byly plany z 1997-8 roku... nie wiem jak z tym teraz jest... na imdb.com ani widu, ani slychu o nowych alienach... za to ostanio napotkalem info, ze szykuje sie film na podstawie serii komiksow aliens vs. predator :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duda Re: co z Obcym5 (???) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 21:12 właściwie Brando to nawet mógłby pasować w końcu w czwórce Alien zrobił sie juz tak mocno humanoidalny, że wystarczyło mu wylądować, poszamać hamburgery i Brando gotowy Odpowiedz Link Zgłoś