Dodaj do ulubionych

Myliłem się co do UKW

IP: *.tvk.torun.pl 02.12.05, 17:14
Przed powstaniem UKW uwazalem ze jego poziom bedzie zblizony do poziomu liceum
Przyznaje sie, mylilem sie.
Nawet bydgoscy dziennikarze porownuja UKW do przedszkola
Tekst na www.pomorska.pl
PS Przepraszam wszystkich licealistow i ludzi pracujacych w liceach
od nauczyciela po palacza w kotlowni
Obserwuj wątek
    • Gość: Nemo Re: Myliłem się co do UKW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 17:34
      Ściema, nie ma takowego artykułu. Podaj link dla potwierdzenia Twoich słów.
      To bardzo proste, nawet przedszkolak potrafi.
      • Gość: maniek Re: Myliłem się co do UKW IP: *.brda.net 02.12.05, 17:44
        no tak...lepiej jak cos podstawia pod nos w teczuszce nie "ja"...
        a co tam "ja" to wielkomiastowy chlopak...zadnej tam w nim malomiasteczkowosci...hłe hłe...a nma zakupki do bydgoskich hipermarketow jeszcze jezdzisz?
      • Gość: ja Re: Myliłem się co do UKW IP: *.tvk.torun.pl 02.12.05, 19:27
        Gazeta pomorska
        strona glowna
        Temat: "Kto teraz poleci?"

Kto teraz poleci?

Połówka komendy wojewódzkiej, rektor, dyrektor, prokurator, dwa sądy - tyle
        osób zaangażowanych, bo policjanci podsłuchali coś na korytarzu. Zaczęło się
        jak zabawa w głuchy telefon. Tyle że nie w przedszkolu, a w największej
        bydgoskiej uczelni.

To matrix. Nie wierzcie w to. Bydgoszcz Bydgoszcz uber alles

• k.novoselic Re: Myliłem się co do UKW 02.12.05, 19:31
          Ty nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Z toba jest naprawdę źle.
          • Gość: ja Re: Myliłem się co do UKW IP: *.tvk.torun.pl 02.12.05, 20:27
            Przyznam ze czytalem tylko skopiowany przeze mnie fragment no i temat

W dalszej czesci tekstu to pozytywy w UKW?
            Temat mowi ze ktos poleci
            Skopiowany fragment tez jest negatywny
            Oswiec mnie i napisz w skrocie w czym sie myle
            • Gość: TorunPałer Re: Myliłem się co do UKW IP: *.brda.net 02.12.05, 21:40
              torun to potenga jest...i taka bydgoszcz to do naszej metropolji to podskoczyc nie moze..u nas ni ma bezrobocia...a to ze torunianie jezdzom do pracy do bydgoszczy to jakies mity som...jestem "Ja" ...z torunia...i torunPaler jest nomanie
              • Gość: Karol Poplątanie jaźni ? IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.05, 15:59
                TorunPałer IP: *.brda.net
                napisał(a):

> torun to potenga jest...i taka bydgoszcz to do naszej metropolji to
                podskoczyc
                > nie moze..u nas ni ma bezrobocia...a to ze torunianie jezdzom do pracy do
                bydgo
                > szczy to jakies mity som...jestem "Ja" ...z torunia...i torunPaler jest
                nomanie
                Oj bydgoszczanie , ludzie z " wielkiego miasta ".
    • Gość: detektyw Afera 6: Plagiat rektora Marcinkowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 22:31
      Afera 6: Plagiat rektora Marcinkowskiego
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=33264919
      Ohydny plagiat rektora UKW
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=33227176
      • Gość: ser JA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 00:36
        A UMK takie doskonale ? Na fizyce uczniow muszą douczac nauczyciele z techników.
    • Gość: ja Re: "ja" to "gość" czy "coś" IP: *.tvk.torun.pl 10.12.05, 18:08
      Gość portalu: opinia napisał(a):

> No cóż ja to taki "gość" czy "coś" który czyje widzi pod lasem a swojego pod
      > nosem nie dostrzega .

"Opinia" jak chcesz mnie oceniac czy jestem obiektywny czy nie to wysil sie
      troche i poczytaj moje teksty. Krytyka ode mnie jest po rowni dla B. i T. czym
      zasluguje na miano forumowicza obiektywnego. Jezeli nie pofatygowales sie do
      moich watkow i komentarzy ktore moglyby ci ta ocene podsunac, badz nie
      dostrzegles mojej smiem twierdzic wielkiej obiektywnosci na forum TO JESTES
      KRETYN.
      Co do porownywania UMK z UKW to bardzo cie prosze nie kompromituj sie bo w
      oczach nawet bydgoszczan wychodzisz na kretyna
      • Gość: maniek Re: "ja" to "gość" czy "coś" IP: *.brda.net 10.12.05, 18:13
        czytajac twoje posty mozna stwierdzic ze wyszscy sa KRETYNAMI oprocz ciebie "ja"...jestes wyjatkowo zakompleksionym czlowiekiem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka