Dodaj do ulubionych

KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.05, 11:09
bardzo dobrze ze sullivan podpisze kontrakt poza toruniem.po dzisiejszym art
nie mam juz zadnych wątpliwości ze torunskim klubem sterują debile z
mieniącym się mianem prezesa Batorskim na czele.Z drugiej jednak strony
jestem w stnie ich zrozumieć bo z całąpewnością Gajewski obnażyłby ich
prawdziwe oblicze i głupote w której tkwią od kilku lat i kpią z nas kibicow-
największego sponsora klubu.
Obserwuj wątek
    • Gość: butcher Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 11:34
      Nie miescił sie w koncepcji zarządu? trenera? czy drużyny? Panie Batorski,
      koncz pan wstydu oszczedz! Zwykła ściema. mam nadzieje, ze niedługo skonczysz
      pan pełnienie obowiazków prezesa klubu. Nigdy prezesem nie byles i nie bedziesz.
      • Gość: ckmfan Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 13.12.05, 11:47
        i chwała bogu w czewie jest jego miejsce
      • Gość: A. Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml IP: *.petrus.com.pl 13.12.05, 15:42
        A jaka jest ta koncepcja drużyny? Zatrudnianie chłopców do lat 22 którzy bedą
        posłuszni taktycznej myśli wielkiego, znanego stratega - trenera toruńskiego?
        Czy może każdego kto zgłosi się za darmo? Myślę że jeszcze to się nie udało ale
        już jesteście tego bliscy, może w przyszłym sezonie?
        Nie będzie kasy na inne rozwiązania.
        • Gość: lolek hahahaha IP: *.prenet.pl 13.12.05, 15:47
          gdie sa teraz te torunskie pierniki co pisaly naczestochowskim forum ze sully jest u nich na 99% ?? hahahah smialem sie wam w twarz wtedy smieje i teraz.

Do pozostalych kibicow, nigdy nie palalem miloscia do torunskiej druzyny ale w sumie szkoda zeby taki kawalek historii speedwaya wyladowal w nizszej lidze tylko dla tego ze prezesi nei potrafia w duzym miescie znalezc kilku sponsorow. widac sie juz na nich poznali.
      • Gość: kowal Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 18:49
        Grupa Gajewskiego( Polaszek i Gajek)po przegranych wyborach wyprowadziła z
        Torunia Sullivana i Krzyżaniaka. Widocznie Panu Gajewskiemu nie pasuje
        dojeżdżanie do Częstochowy , woli swoje ciało dowozić na ul.Broniewskiego. Z
        drugiej strony dziwię się zawodnikom ,że ciężko zarobione pieniądze rozdają
        tzw. menadżerom.
      • Gość: zyga Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 18:55
        Pan Batroski nie lubi Pana Gajewskiego , pana Batorskiego nie lubi Pan
        Rzekanowski, Ja nie lubię Pana Rzekanowskiego.
    • Gość: jaser Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.05, 11:45
      Skandal!!!Batorski (z resztą pseudodziałaczy) swoją polityką prowadzi zespół na
      dno.Wywalić cały zarząd na zbity pysk!!!
      • Gość: b3ut Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml IP: *.torun.mm.pl 13.12.05, 11:50
        "Tak, tak. Nie mieścił się w koncepcji trenera, kolektywu drużyny"

Nad wszystkim czuuuuuuwa gospodarz doooooomu...
        • Gość: Toma Toruń Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml IP: *.petrus.com.pl 13.12.05, 12:43
          Nie będzie żadnego dobrego zawodnika czy będą zapełnione trybuny??
    • pjetja_goras Batorski - transfer na grenlandię do końca styczni 13.12.05, 14:51
      • clerk4 Re: Batorski - transfer na grenlandię do końca st 13.12.05, 15:04
        Mam nadzieję, że Pan Batorki ma odrobinę honoru i poda sie do dymisji. My jako
        kibice musimy zrobić wszystki, żeby uzdrowić atmosferę w Toruńskim żużlu.
        Musimy dać działaczom do zrozumienia, że to wszystko co robią robią dla nas a
        nie dla swoich korzyści. Mam póltoracznego syna i marzyłem sobie, że niedługo
        będziemy chodzili razem na żużel, ale jak tak dalej będzie moje mażenia pólda w
        niepamięć. Wiem, że kibice organizują się na jakąś akcję przeciwko zarządowi,
        zróbmy wszystko, żeby była skuteczna. Na zakończenie jeden fakt z życia klubu.
        Rozmawiałem kiegyś z księgowym "Reala", który powiedział mi, że Szrajer wycofał
        się ze sponsorowania jak dowiedział się, że Panowie Nagiel i Batorski wydali na
        taksówki w 2003 r. po 35.000 zł na dojazdy na mecze. Niezły wał.
        • Gość: malin Re: Batorski - transfer na grenlandię do końca st IP: *.iweb.pl 13.12.05, 15:16
          chetnie przylacze sie do jakiejs zorganizowanej akcji! Mieszkam juz od 4 lat w
          bydgoszczy, lecz "wychowalem" sie na Apatorze i jestem temu klubowi wierny i
          teraz.. ale to co robia od kilku lat tarunscy "pseudodzialacze" jest dla mnie
          wielce niezrozumiale! Nie dziwie sie ze coraz trudniej o sponsora, zawodnikow,a
          od czasu kiedy opuscil nas Sawina - dobra atmosfere:) Musimy cos z tym zrobic!
          Szkoda tylko, ze nie wybrano prezesa "na stale" tuz po podaniu sie Karwana do
          dymisji... moze wtedy Batorski mialby mniejsza sile przebicie!
        • Gość: zocha Re: Batorski - transfer na grenlandię do końca st IP: *.kujawsko-pomorskie.pl 13.12.05, 15:17
          zanim sie napisze takie głupstwa powinno sie poważnie zastanowić.jak mozna tak
          kogos oczerniac."real" sie wycofał bo zbankrutował a żona właściciela przeżyła
          osobistą tragedie; batorski na pewno ma samochód i parking do swojej dyspozycji
          wiec na cholere mu taksówki!!!. rozumiem złośc gniew i ogólne rozżalenie ale
          bez przesady nie trzeba odrazu obrażć. nie jestem zwolennikiem obecnej
          polityki zarzadu klubu i tez sie denerwuje ale nie obrażam to nic nie da -za
          wyjątkiem tego ze jak sie wejdzie na forum to widzi sie same obelgi nic poza
          tym. zeby cos osiągnąc to trzeba działać tam gdzie podejmuje sie decyzje a nie
          na forum, którego na pewno osoby które tu sie obraża nie czytają. chcesz coś
          zrobić to idz na zarzad zawsze ogłasza kiedy i gdzie sie odbedzie i tam sie
          poudzielaj. tez tak bedziesz obrazac?
          • clerk4 Re: Batorski - transfer na grenlandię do końca st 13.12.05, 20:31
            Zocha tak się składa, że znałem p. Szrajera. Z żużla toruńskiego (*potem
            wpierał jeszcze Sawinę i Buczkowskiego w Bydgoszczy) wycofał sie co najmniej
            rok przed śmiercią. Fakt p. Batorski i Nagiel maja zapewne samochody.
            Podejrzeam, że wyciągali kasą klubu na podstawie lewych rachunków, ale nikt ich
            za rękę nie chwyciła. Dziwę, się karwanowi, że pozalał na takie numery.
    • Gość: torunianin Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 13.12.05, 15:01
      batorski ty stara ruro ty benkarcie co nas obchodza twoje porachunki my chcemy
      wynkiow a dryml ich nie da ty patalachu chcemy Sullivana
    • Gość: br A moze tak Mark Loram IP: 158.75.4.* 13.12.05, 15:28
      mysle ze jeszcze moze pojezdzic na wysokim poziomie
    • Gość: Zombi Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml IP: 62.173.194.* 13.12.05, 15:58
      Ja na pewn nie pojawie sie na zadnym meczu, podobnie moi znajomi. Toz to granda
      w bialy dzien. Sasiedzi zza miedzy potrafili sstworzyc druzyne, a dzialacze z
      Torunia nie. SKANDAL!!!

Pozdr,
      Kibic z Torunia - zawiedziony
    • Gość: A. Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml IP: *.petrus.com.pl 13.12.05, 16:25
      <...Więc teraz nie będziemy informować z kim jeszcze rozmawiamy.>
      To szkoda, może ktoś by wam tego Drymla wybił z głowy, a może tylko dlatego
      udało się go zakontraktować że nikt nie wiedział, że w KS Toruń z nim rozmawiają?
      Gratuluję przebiegłości.
    • Gość: TonyS DO PANA BATROSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 16:46
      "Szanowny" panie Batorski. Co ty (z małej litery, bo kompletnie cię nie
      szanuje), pajacu zrobiłeś w życiu dobrego dla tego klubu? A co robisz teraz?
      Kibice to jeden z głównych, jeśli nie główny sponsor zespołu, a ty co robisz?
      Odstraszasz głównego sponsora = działasz na szkodę klubu!!!
      Sullivan nie był w planie zarządu? Sullivan nie pasuje do koncepcji
      trenera? Z Sullivanem kluby nie chcą podpisywać kontraktu, bo ma kłopoty
      zdrowotne? Człowieku, czy ty wiesz co ty mówisz? Czy ty wiesz, że wszyscy się z
      ciebie śmieją? Czy ty wiesz, że przynosisz wstyd nie tylko sobie (o to akurat
      nie dbam, bo i tak jesteś dla mnie zerem), ale i toruńskiemu klubowi? Dla
      własnej prywaty, poświęciłeś dobro ogółu i masz czelność udzielać się po tym
      jako prezes klubu?!! Ty, człowieku bez czci i wiary chcesz nas reprezentować?
      Chcesz ubijać interesy ze sponsorami? Nie wiem, czy po tym co zrobiłeś
      ktokolwiek chciałby z tobą ubić muche w kiblu!!!
      Nie spodziewam sie po tobie, ty mały człowieczku, dobrowolnej dymisji, bo
      tacy jak ty nie mają ani sumienia, ani honoru... (słyszałeś w swoim życiu taki
      mądry wyraz?)
      Przez takich maluczkich, zakompleksionych nieudaczników jak ty, klub
      zaczyna upadać. Przez takich jak ty nie będzie u nas jeździł doskonały
      zawodnik. Przez takich jak ty tak żadko mamy okazję spotykać się z Perem
      Jonssonem.
      Jest dla ciebie tylko jeden sposób na to, żeby zachować resztki twarzy:
      DYMISJA! Twoja i wszystkich, którzy osobiste urazy wynoszą ponad dobro drużyny,
      klubu i miasta.
      Rodacy! Kibice Apatora Toruń! Nie pozwólmy im uczynić z naszego klubu ich
      prywatnego folwarku, nie pozwólmy im go zniszczyć. Pomóżmy szkodnikom odkleić
      się od stołków, bo sami sobie z tym nie poradzą!

NIECH ŻYJE APATOR TORUŃ!

gg: 3601628
      • Gość: elvis Re: DO PANA BATROSKIEGO IP: *.tvk.torun.pl 13.12.05, 23:40
        Ludzie nie gadajcie bzdur ze nie bedziecie chodzic na mecze. tak nie mozna.
        pozwolicie tym debilom (batorski, nagiel i po czesci janek zabik) zeby upadl
        nasz klub? musimy na mecze chodzic i pokazac pseudo-dzialaczom nasz sprzeciw.
        nagiel i batorski to stare pijaczki, z reka na sercu mowie wam ze widzialem jak
        nagiel szczal pod samochod na parkingu podczas transmisji GP w pubie na
        stadionie. a batorski prostak podobnie sie zachowuje. to chyba wystaczy jako
        komentarz o ludziach ktorzy kieruja nasz klub na dno zuzlowego swiata. musimy
        sie zorganizowac przeciwko tym debilom. sciemniaja gazeta bzdury i nam kibicom.
        akcja z sullivanem to jest skandal. crump ich wydymal. i pewnie dobrze zrobil
        wyczul co tu sie dzieje.

prosze tylko o honor. jesli wiecie(dzialacze) co to jest to wiecie tez co
        powinniscie zrobic.
        pozdrawiam kibicow speedwaya
    • Gość: Rydzyk Racing! Żużel w Toruniu umiera! IP: *.petrus.com.pl 13.12.05, 17:39
      Niestety żużel w Toruniu umiera! To przykre i bardzo smutne. Dobrze że chociaż
      nasz ukochany Apator tego nie doczekał... Apator zawsze pozostanie w Naszych
      sercach i te spotkania jakie się oglądało na stadionie Naszego Apatora będę te
      chwile te emocje żyły w nas... Towarzyszu Batorski czasy działaczy pańskiego
      pokroju skończyły się 16 lat temu. Teraz pan wreszcie pokazał na co pana stać!
      Może pan zarządzać klubem sportowym ale chyba na Białorusi, albo w Koreii
      Północnej! :D
      • Gość: mirasz Re: Żużel w Toruniu umiera! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.05, 23:40
        I bardzo dobrze. Żużel to prowincjonalny sporcik, którym interesują się w
        Toruniu, Bydgoszczy, Lesznie, Częstochowie, Tarnowie i Rzeszowie, a resztę
        kraju to nie interesuje... Spójrzcie prawdzie w oczy...
        • Gość: bandito no troche racja. takie male zainteresowanie zuzlem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:46
          na swiecie i w kraju. dlaczego kluby tak winduja kontrakty i pozwalaja robic
          byle zawodnikom wielka kase! ciesze sie ze nasi sa jednymi z rozsadniejszych i
          potrafia policzyc na jakie wydatki nie stac naszego klubu. niech raz na sezon
          chociaz 1 klub zrozumie ze nie warto dawac wielkiej kasy zawodnikom to kiedys
          nasz speedway i kluby wyjda na prosta i zacznie sie normalne sciganie po punkty
          a nie tylko po kase!
        • Gość: Www Re: Żużel w Toruniu umiera! IP: 82.146.250.* 14.12.05, 08:24
          no i git. To nie jest forum ogólnopolskie a nasze - prowincjonalne KUjPomowe
          więc odwal się ok?
        • Gość: Prawda Re: Żużel w Toruniu umiera! IP: *.torun.mm.pl 14.12.05, 09:54
          no patrze i widze ale co widze ? Polską piłkę w rankingu lig na 60 miejscu, biegających sędziów z wypchanymi kieszieniami banknotów po 100 zł. Wiesz co jeszcze widze ? puste trybuny....o sorry Lech i Wisła wyjątek.
        • Gość: max Re: Żużel w Toruniu umiera! IP: *.telmax.com.pl 14.12.05, 13:50
          Debilu dodaj jeszcze Wrocław, Gdańsk, Gorzów, Zieloną Górę, Rybnik, Lublin,
          niedługo może Poznań. Jedynie w warszawce nie potrafia stworzyć sportu na
          poziomie. Czy to nie wczoraj czytali wszyscy w Wyborczej jak to w losowaniu MŚ
          w piłce wszyscy chcieli wylosować Polskę- no chyba nie dlatego że taka dobra
          cymbale.
          • Gość: mirasz Re: Żużel w Toruniu umiera! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.05, 23:51
            A liczyłem na kulturalną dyskusję. Ale potwierdziło się, że z kibicami zużla
            można o niej zapomnieć bo to fanatycy. Piszesz, że w Gdańsku jest duże
            zainteresowanie żużlem?? Zapraszam na Lechię... Ze we Wrocławiu?? Zapraszam na
            Śląsk.. Poznań?? Taaa... może jeszcze Białystok i Siedlce... Jeśli wierzysz, że
            w Poznaniu żużel przebije popularnością Lecha, to gratuluje optymizmu.
            Ja nie lubię żużla, tak samo jak Ty nie lubisz piłki. Ja lubie piłkę, tak samo,
            jak Ty lubisz żużel. Ale ja Ciebie nie wyzywałem od debilów i cymbałów.
            A prawda jest taka, że żużel niewiele znaczy w świecie i nieco więcej w Polsce.
            Wiem, że w Toruniu wydaje się, że jest inaczej, ale to tylko w Toruniu i kilku
            innych miastach. Zobaczcie na dzisiejsze wydanie gazetowe GW (15 grudnia).
            Kilkanaści stron podsumowujących rundę jesienną w kopanej! Czy o żużlu kiedyś
            coś takiego powstanie?? Nie, bo tym sportem mało kto się interesuje. Tylko że
            do kibiców żużla to nie dociera, bo oni niewiele poza speedwayem widzą.
            Porównajcie pieniądze w żużlu i piłce. Porównajcie ilość sprzedanych dekoderów
            C+ (piłka i GP) z Polsatem (żużel), porównajcie oglądalność w C+ piłki i żużla.
            Dla mnie żużel może istnieć... mi nie przeszkadza, ale trzeba swoje miejsce
            znać w szyku.
            Polska liga piłkarska może i jest 60. na świecie... ale za nią jest drugie
            tyle. A żużel?? Nawet niech będzie ligą nr 1 na świecie.. to wyprzedza nie 60.,
            jak piłkarska, a co najwyżej 10. Bo takie zainteresowanie żużlem jest na
            świecie. Takie, że Eurosport daje na żywo relacje ze snookera, curlingu czy
            bowlingu, a GP z kilkudniowym poślizgiem.
            Pozdrawiam
            Mirasz

PS. Nie jestem żadnym hoolsem czy tym podobnym, tylko normalnym kibicem. Teraz
            głównie piłkarskim, ale jeszcze kilka lat temu zafascynowanym żużlem. I zapewne
            za Apatorem w latach 90. przejechałem więcej kilometrów, niż niektórzy z was.
            Do usłyszenia.
            • Gość: m Re: Żużel w Toruniu umiera! IP: *.prenet.pl 18.12.05, 12:49
              sory ale nei jestes normalnym kibicem tylko laikiem ktory nie wie nic o realiach.

Takie, że Eurosport daje na żywo relacje ze snookera, curlingu czy
              > bowlingu, a GP z kilkudniowym poślizgiem.
              > Pozdrawiam
              > Mirasz

a slyszales o prawach telewizyjnych ?? w tvp nadaja gp tez z poslizgiem ale w dodatku okrojone do startow polakow i tych najwazniejszych. a w eurosporcie nadaja calosc.

Porownac ogladalnosc mozesz na stadionach - ekraklasa pilkarska 250 kibicow na meczu czasem, w sumie 20000 w calej rundzie na 8 stadionach, a zuzel 20000 to czesto oglada mecz na 2 stadionach - ot popularnosc :D
              • Gość: mirasz Re: Żużel w Toruniu umiera! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.05, 23:32
                > sory ale nei jestes normalnym kibicem tylko laikiem ktory nie wie nic o
                > realiach.
                Zapewniam Cię, że bardzo się mylisz.

> a slyszales o prawach telewizyjnych ?? w tvp nadaja gp tez z poslizgiem ale w
                > dodatku okrojone do startow polakow i tych
                > najwazniejszych. a w eurosporcie nadaja calosc.

Wyobraź sobie, że słyszałem o prawach telewizyjnych. I to chyba kilka lat
                wcześniej, niż Ty.
                A myślisz, że na snooker, curlingg czy bowling nie trzeba wykupywać praw
                telewizyjnych?? Oczywiscie, że trzeba. I zapewniam Cię, że wcale nie są tańsze
                od praw na GP. Tylko po prostu w Eurosporcie robią kalkulację i zapewne
                wychodzi im, że lepiej kupić prawa do snookera niż do Grand Prix. Że tę
                dyscyplinę obejrzy więcej widzów, a co za tym idzie wpływy z reklam będą wyższe.
                Prawa telewizyjne do mistrzostw świata w piłce nożnej są najdroższe, a mimo to
                stacje zabijają sie o nie (oczywiscie poza polskimi, które będą pokazywać chód
                na ileś tam kilometrów). I widocznie to się bardziej opłaca niż żużel.

> Porownac ogladalnosc mozesz na stadionach - ekraklasa pilkarska 250 kibicow
                > na meczu czasem, w sumie 20000 w calej rundzie na 8
                > stadionach, a zuzel 20000 to czesto oglada mecz na 2 stadionach - ot
                > popularnosc :D

Po pierwsze. Pokaż mi mecz w tym roku w piłkarskiej ekstraklasie, na którym
                było 250 widzów.
                Po drugie. Zobacz, ilu ludzi przychodzi na mecze w Poznaniu, Szczecinie,
                Warszawie (Legia), Krakowie czy Gdyni.
                A po trzecie. Oblicz ilu kibiców w dany weekend ogląda na żywo mecze żużlowe w
                ekstralidze, I i II lidze, a ile zasiada na trybunach stadionów piłkarskich w
                spotkaniach od Orange Ekstraklasy począwszy na wszystkich meczach B czy C klasy
                skończywczy. I na tej podstawie możemy porozmawiać o popularności obu dyscyplin
                w Polsce.
                Pozdro
    • Gość: bin laden Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml IP: *.torun.mm.pl 13.12.05, 18:03
      Batorski ! na UŁAN BATOR łajzo jedna
    • Gość: Jojo z SLD ten wasz batorski? IP: 83.8.247.* 13.12.05, 19:20
      tak się przynajmniej zachowuje.
      • Gość: TonyS Re: z SLD ten wasz batorski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 20:22
        Raczej z PZPR
    • Gość: lolo Sullivan w Cze-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 20:49
      Gajewski to taka sama pijawka jak Batorski więc prawda leży gdzieś po
      środku.Teraz chce wrocic do Torunia bo w Częstochowie coraz mniej znaczy (ale
      chyba jeszcze go tolerują)
      • Gość: lolo Re: Sullivan w Cze-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 20:54
        i jeszcze jedno!!!Gajewski w Częstochowie powiedział że Ryan chce tylko tam
        jeździć więc cosik się tu nie zgadza
    • Gość: qwert Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml IP: *.internet.org.pl 13.12.05, 20:57
      no proszę jak wszyscy jadą po batorskim tylko nie wiem czy mają rację odnośnie
      faktur były wystawiane za przewóz zawodników z lotniska na mecz a to kosztuje 1
      zł. netto za kilometr dalej zakontraktójmy i crumpa i ryana i po 3 meczach klub
      ogłosi bankructwo no ale sąsiedzi zza miedzy dali przykład zmiana nazwy i dalej
      jazda tak to godne pochwały a gajewski spasła świnia niech się trzyma od
      toruńskiego żużla jak najdalej to przez niego przed minionym sezonem wiechu
      zarządał wypłaty kontraktu w wysokości 500-600 tys. w GOTÓWCE inaczej
      odszedłby do gdańska wolę oglądać drużynę walczącą, młodą niż gwiazdy, na
      które trzeba wydawać gruby cash i liczy się płynnosć finansowa a nie długi jak
      to miało miejsce w bydgoszczy a obecnie w czewie nawet tarnów już nie szasta
      kasą a wy dalej swoje zastaw się a postaw się ludzie trochę rozsądku
      • Gość: sulli9 za pomowienie sie idzie siedziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 21:44
        udowodnij to ze czewa "tonie" w dlugach jak to powiedziales koles albo nie rzucaj takich oskarzen wiesz ze to sa pomowienia i to jest karalne lepiej zajmij sie soba i pisz o sobie mongole a nie takie brednie bedziesz o czestochowie wypisywal a zapewne wnioskujesz to po tym jak maslanka powiedzial ze zalegaja zawodnikom za pare meczy nie wiem czy wiesz ale to bylo na poczatku listopada a teraz mamy hmmmm... 13 grudnia a wasi dzialacze nie byli skorzy zeby powiedziec ze sami zalegaja zawodnikom czyt. Crumpie wiec pilnuj swojego ogrodka!!!!! pozdrwiam normalnych kibicow ktorzy nie mieszaja z blotem innych klubow
        • Gość: qwert Re: za pomowienie sie idzie siedziec IP: *.internet.org.pl 14.12.05, 09:24
          ty masz coś nie tak z garem przeczytaj co napisałem poprzednio i wyciągnij
          prawidłowe wnioski że też tacy debile mają dostęp do internetu
    • Gość: obywatel Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 21:45
      Sullivan był znakomity , ale czy taki będzie? Normalnie w takim przypadku to
      każdy sportowiec przechodzi badania lekarskie. Gajewski chce sprzedać kota w
      worku,a przezes CKM-u wie co robi!
      • Gość: zmartwiony Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 22:09
        jutro 14.12 o godz 12, przed stadionem Im Mariana Rose w Toruniu,przed stadionem
        Im Mariana Rose w Toruniu, pokazmy nasze niezadowolenie z zaistniałej sytuacji,
        moze to cos pomoze Wyslij to wszystkim fanom Apatora w Toruniu"
        • jakub_lauder Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml 14.12.05, 07:32
          To moze zwolennicy marszu rownosci niech sie tam tez umowia :) Bedzie Was dwa
          razy wiecej :) Tylko pamietajcie o zezwoleniu prezydenta na demonstracje :)
    • Gość: ckmsk Re:Ryan Częstochowa cię kocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 08:20
      miejsce Sullivana jest w Częstochowie nikt go tak nie kocha jak my
      Częstochowscy kibice
      • Gość: Wojtekh Re:Ryan Częstochowa cię kocha IP: 82.146.250.* 14.12.05, 08:27
        heh a taki fajny wpis tu dałem i wyleciał no :). Napiszę jeszcze raz Dryml jest
        jak zwykły banan a Suli to chikita :)
        • Gość: Wojtekh Re:Ryan Częstochowa cię kocha IP: 82.146.250.* 14.12.05, 08:33
          sorki to wpisałem w innym wątku i tam jest pozdrówka dla kibisów z Torunia. My
          jesteśmy spokojni o skład ale o wynik wcale nie - Czewa się zbroi, Tarnów też
          ech cięzko będzie
          • Gość: bin laden Re:Ryan Częstochowa cię kocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 15:07
            my też jesteśmy spokojni o wynik
      • Gość: Tony Re:Ryan Częstochowa cię kocha IP: 158.75.12.* 14.12.05, 08:49
        No to wypada życzyc udanego pożycia i gromadki dzieci:)
    • Gość: KOLO Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml IP: 195.136.16.* 14.12.05, 18:57
      CO DO OBCOKRAJOWCA TO CHYBA JESZCZE NIC STRACONEGO ALE JAK MOŻNA ZAUWAŻYC PO
      ODEJŚCIU MARKA KARWANA NIKT Z KLASOWYCH ZAWODNIKÓW DO TORUNIA SIE NIE KLEI.A
      KOMISJA NEGOCJACYJNA ZACZYNA NIE PANOWAC NAD TYM CO ROBI. CHWAŁA IM ŻE ZOSTALI
      KRAJOWI TORUŃSCY ZAWODNICY ALE TO WSZYSTKO W PORÓWNANIU DO INNYCH KLUBÓW TO O
      WIELE ZA MAŁO.KLUB MÓWI O KONCEPCJI DRUŻYNY - TYLKO JAK PRZYJEDZIE DO TORUNIA
      TAKI WŁÓKNIARZ CZY POLONIA B. LUB UNIA TARNÓW TO ŻADNA KONCEPCJA NIE POMOZE NIE
      WSPOMNE O MECZACH WYJAZDOWYCH.CZYTAJĄC WIEŚCI Z TORUNIA TO RACZEJ BĘDZIE O
      WIELE MNIEJ KIBICÓW NIŻ W ZESZLYM ROKU.KLUB MÓWI ŻE BUDŻET NIE POZWALA NA INNE
      KONTRAKTY - TO JA MAM PYTANKO OD CZEGO WY TAM PANOWIE JESTEŚCIE W TYM KLUBIE?
      TO WASZ ZAKICHANY OBOWIĄZEK POZYSKAC TYLU SPONSORÓW ŻEBY STARCZYŁO.JESTEŚCIE
      JAK D..A OD S....A ŻEBY TAKI SULLIVAN LUB CRUMP JEŹDZIŁ W TORUNIU.MIMO ŻE
      KIBICUJE APATOROWI OD 20 LAT TO ZAZDROSZCZE POLONII BYDGOSZCZ TAKIEGO ZARZĄDU I
      PREZESA KTÓRZY POTRAFILI ZBUDOWAC ZESPÓŁ NA MIARĘ ZŁOTEGO MEDALU.JAK TAK DALEJ
      BĘDZIE TO NIE WIEM CZY WARTO BĘDZIE CHODZIC NA TORUŃSKI ŻUŻEL.MAM WĄTPLIWOŚCI A
      TO BARDZO ZŁY ZNAK DLA KIBICA
    • Gość: KOLO Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml IP: 195.136.16.* 14.12.05, 18:57
      TO BARDZO ZŁY ZNAK DLA KIBICA.POZDRO DLA FANÓW APATORA.MAM NADZIEJE ŻE PAN
      PREZES BATORSKI OPRZYTOMNIEJE
      • Gość: Szrek Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml IP: 83.8.237.* 15.12.05, 07:50
        Mógłbyś Kolo jeszcze kilka razy to powtórzyć, bo to bardzo wiele wnosi do
        tematu. Na akord zasuwasz, czy co?
      • sdb Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml 15.12.05, 07:57
        ja doceniam eleganckie warunki stworzone w BTZ chociaz nie musze zazdroscic. co
        by sie nie dzialo w Apatorze zawsze bede chodzil na mecze. nie rozumiem jak
        mozna nie przyjsc na mecz na znak protestu.
        • jakub_lauder Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml 15.12.05, 10:10
          Moze jednak przeniesc watki zuzlowe do dzialu zuzel. Wiem, ze to wazna sprawa
          dla niektorych torunian, ale przeciez istnieje na GW forum zuzlowe.
          • Gość: Robak Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml IP: *.szpital-bielany.torun.pl 15.12.05, 12:51
            Dziś kontrakt w KS Toruń podpisał Niels Kristian Iversen
    • Gość: Mika Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 19:44
      I bardzo dobrze, że Ryan nie będzie jeździł w Toruniu, jest zbyt wartościowym
      zawodnikiem by jeździć w klubie w którym rządzi taki prostak jak Batorski-
      człowiek który próbuje zatopić nasz klub!!! Jeszcze trochę i nikt tu nie będzie
      jeździł skoro pieniądze mają trafiać tylko do kieszeni Batorskiego...
      • Gość: rico Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml IP: *.torun.mm.pl 17.12.05, 22:53
        Rzurzel mnie nie interesuje ! Zamykam temat !
    • Gość: Monika Re: KS Toruń: mógł być Sullivan, będzie Dryml IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 19:51
      Batorski = CIOTA !!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka