Gość: bartosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 15:46 Super pomysl z ta aleja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bartosz To promuje nie tylko Torun, ale i naszych mieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 15:46 To promuje nie tylko Torun, ale i naszych mieszkancow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Piernikowa Aleja Gwiazd IP: *.torun.mm.pl 05.01.06, 18:15 pomysl okej wykonanie gorsze ludzie sie skonczyli skoro siega sie po tego grafomana dla 14stek wisniewskiego i republike ktorej lider pochodzi z tczewa. a kto potem? moje typy to szmak i zaleski :P Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: Piernikowa Aleja Gwiazd 08.01.06, 23:32 Republika - na pewno jedna z najwazniejszych Gwiazd z Torunia. Moze czarno- biala katarzynka bedzie? A Obywatel GC i Grzegorz z Ciechowa tez beda? Kto odsloni tabliczke w imieniu Grzesia... ech... A Wisniewski... jaki % ludzi zna TEGO Wisniewskiego. To nawet nie gwiazdeczka, to taki lecacy w oddali meteoryt. Ten literat przyjal to zaproszenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Piernikowa Aleja Gwiazd IP: *.torun.mm.pl 08.01.06, 23:37 chodzi o to ze ciechowski NIE jest z torunia Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: Piernikowa Aleja Gwiazd 08.01.06, 23:49 Nie wiem o co chodzi w Twej wypowiedzi. To prawda, ze Grzegorz byl z Tczewa, ale niewatpliwie byl zwiazany z naszym miastem i z naszym miastem byl zwiazany zespol Republika, ktorego on byl wokalista, kompozytorem itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Piernikowa Aleja Gwiazd IP: *.torun.mm.pl 08.01.06, 23:51 tak ale w piernikowej alei maja byc wyrozniani tylko rodowici torunianie w dodatku tak jakby zywi a sa takie fajne kandydatury szmak na przyklad albo szmak chyba ze szmak sie nie zgodzi to szmak ale nie wiem czy szmak jest rodowitym torunianinem bo zywy to chyba on jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moer Re: Piernikowa Aleja Gwiazd IP: *.torun.mm.pl 09.01.06, 09:02 jest ktos kto zasluguje na piernika w tej alei jak nikt. w koncu to on zainwestowal tu ponad 100 mln w szkole telwizje i radio. poza tym dzieki niemu babcie w najodleglejszych czesciach polski wiedza gdzie jest torun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REWTA Re: Piernikowa Aleja Gwiazd IP: *.law.uni.torun.pl 09.01.06, 09:13 "tak ale w piernikowej alei maja byc wyrozniani tylko rodowici torunianie" CO ZA BZDURA Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: Piernikowa Aleja Gwiazd 10.01.06, 07:08 Niewatpliwie O.Tadeusz jest glownym kandydatem do katarzynki... tylko jak dlugo ta katarzynka ostalaby sie po wmurowaniu... jakas pancerna musialaby byc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Piernikowa Aleja Gwiazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 10:17 Co by nie mówić, to za to co Rydzyk zrobił dla Torunia (choćby budowa szkoły wyższej) katarzynka mu się należy. Zwłaszcza, jak zrobią drogę Toruń-Warszawa (tzn. rydzykówkę) :) Odpowiedz Link Zgłoś
mynda Re: Piernikowa Aleja Gwiazd 11.01.06, 10:40 kandydatury w tym roku sa niestety pomyłką. za życia Grzegorza rządzący Toruniem ludzie uważali chyba muzykę rockową za coś niezbyt godnego uczczenia w sposób "tablicowo - pomnikowy". a pozostawanie przy życiu jest jednym z istotnych warunków znalezienia się w piernikowej alei - tak chyba mi się zdaje. Zreszta Grzegorz i Republika maja juz pomniczek przy Od Nowie.Wisniewskiego nie komentuje, bo mi posta wytną. To juz możńa było dać "koparę" nocnozmianobluesową, bogdana hołownię .... Odpowiedz Link Zgłoś
qq1110 W tym roku REPUBLIKA! Nareszcie. 30.01.06, 10:00 W tym roku REPUBLIKA! Nareszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
staszekk1 Re: W tym roku REPUBLIKA! Nareszcie. 13.02.06, 12:35 Fajny pomysl. Kto konretnie z Republiki odsloni? Odpowiedz Link Zgłoś