Dodaj do ulubionych

Piernikowa Aleja Gwiazd

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 15:46
Super pomysl z ta aleja!
Obserwuj wątek
    • Gość: bartosz To promuje nie tylko Torun, ale i naszych mieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 15:46
      To promuje nie tylko Torun, ale i naszych mieszkancow!
    • Gość: a Re: Piernikowa Aleja Gwiazd IP: *.torun.mm.pl 05.01.06, 18:15
      pomysl okej wykonanie gorsze
      ludzie sie skonczyli skoro siega sie po tego grafomana dla 14stek wisniewskiego i republike ktorej lider pochodzi z tczewa.
      a kto potem?
      moje typy to szmak i zaleski :P
      • jakub_lauder Re: Piernikowa Aleja Gwiazd 08.01.06, 23:32
        Republika - na pewno jedna z najwazniejszych Gwiazd z Torunia. Moze czarno-
        biala katarzynka bedzie? A Obywatel GC i Grzegorz z Ciechowa tez beda?
        Kto odsloni tabliczke w imieniu Grzesia... ech...
        A Wisniewski... jaki % ludzi zna TEGO Wisniewskiego. To nawet nie gwiazdeczka,
        to taki lecacy w oddali meteoryt. Ten literat przyjal to zaproszenie?
        • Gość: a Re: Piernikowa Aleja Gwiazd IP: *.torun.mm.pl 08.01.06, 23:37
          chodzi o to ze ciechowski NIE jest z torunia
          • jakub_lauder Re: Piernikowa Aleja Gwiazd 08.01.06, 23:49
            Nie wiem o co chodzi w Twej wypowiedzi. To prawda, ze Grzegorz byl z Tczewa,
            ale niewatpliwie byl zwiazany z naszym miastem i z naszym miastem byl zwiazany
            zespol Republika, ktorego on byl wokalista, kompozytorem itd itp
            • Gość: a Re: Piernikowa Aleja Gwiazd IP: *.torun.mm.pl 08.01.06, 23:51
              tak ale w piernikowej alei maja byc wyrozniani tylko rodowici torunianie w dodatku tak jakby zywi
              a sa takie fajne kandydatury
              szmak na przyklad
              albo szmak
              chyba ze szmak sie nie zgodzi to szmak
              ale nie wiem czy szmak jest rodowitym torunianinem bo zywy to chyba on jest
    • Gość: moer Re: Piernikowa Aleja Gwiazd IP: *.torun.mm.pl 09.01.06, 09:02
      jest ktos kto zasluguje na piernika w tej alei jak nikt. w koncu to on zainwestowal tu ponad 100 mln w szkole telwizje i radio. poza tym dzieki niemu babcie w najodleglejszych czesciach polski wiedza gdzie jest torun
    • Gość: REWTA Re: Piernikowa Aleja Gwiazd IP: *.law.uni.torun.pl 09.01.06, 09:13
      "tak ale w piernikowej alei maja byc wyrozniani tylko rodowici torunianie"
      CO ZA BZDURA
      • jakub_lauder Re: Piernikowa Aleja Gwiazd 10.01.06, 07:08
        Niewatpliwie O.Tadeusz jest glownym kandydatem do katarzynki... tylko jak dlugo
        ta katarzynka ostalaby sie po wmurowaniu... jakas pancerna musialaby byc :-)
        • Gość: Krzysiek Re: Piernikowa Aleja Gwiazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 10:17
          Co by nie mówić, to za to co Rydzyk zrobił dla Torunia (choćby budowa szkoły
          wyższej) katarzynka mu się należy. Zwłaszcza, jak zrobią drogę Toruń-Warszawa
          (tzn. rydzykówkę) :)
          • mynda Re: Piernikowa Aleja Gwiazd 11.01.06, 10:40
            kandydatury w tym roku sa niestety pomyłką. za życia Grzegorza rządzący
            Toruniem ludzie uważali chyba muzykę rockową za coś niezbyt godnego uczczenia w
            sposób "tablicowo - pomnikowy". a pozostawanie przy życiu jest jednym z
            istotnych warunków znalezienia się w piernikowej alei - tak chyba mi się zdaje.
            Zreszta Grzegorz i Republika maja juz pomniczek przy Od Nowie.Wisniewskiego nie
            komentuje, bo mi posta wytną. To juz możńa było dać "koparę"
            nocnozmianobluesową, bogdana hołownię ....
            • qq1110 W tym roku REPUBLIKA! Nareszcie. 30.01.06, 10:00
              W tym roku REPUBLIKA! Nareszcie.
              • staszekk1 Re: W tym roku REPUBLIKA! Nareszcie. 13.02.06, 12:35
                Fajny pomysl. Kto konretnie z Republiki odsloni?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka