bryndzo 11.10.01, 15:21 Czy na prawdę tylko niesnaski,bluzgi,kłótnie,pretensje są w stanie obudzić to forum ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzyżak Re: Forum śpi ? Nie ono umiera. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 18:00 bryndzo napisał(a): > Czy na prawdę tylko niesnaski,bluzgi,kłótnie,pretensje są w stanie obudzić to > forum ? Nie przyjacielu.To forum z różnych powodów umiera.Dzieje sie tak z przyczyną róznych sympatycznych ludków.Niestety mimo ,że przeszedłas silną metamorfozę również bryndzo sie do tego dołozyłeś. Twoje sympatyczne posty skierowane do Igły ,Dottore i kogos tam jeszcze spowodowały ,że wielu,wielu forumowiczów wolało się nie wdawać w tą kanonadę./Np. na korespondencje z niejakim artih`em -żałosnym huliganem wirtualnym/ Sądziełem ,że po wsadzeniu kija w mrowisko będziesz umiejetnie tonował, porządkował to forum.Niestety Bryndzy,to nie wyszło. Kiedy wczoraj przeczytałem pożegnanie Teda wiele rzeczy zrobiło sie jasne. Nie wszystkim tego typu styl konwersacji pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igła Re: Forum śpi ? Nie ono umiera. IP: *.chello.pl 11.10.01, 22:14 Krzyżak. Który to już Twój kolejny nick. Dlaczego nie masz odwagi (wiedzy / honoru / jasności umysłu) ażeby występować tu pod jednym nickiem ? To że jesteś radiomaryjcem to Twój problem i mnie nic do tego. Ale że jesteś tchórzliwym "podszywaczem" to juz trochę inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
bryndzo Re: Forum śpi ? Nie ono umiera. 12.10.01, 10:41 Bryndzunia nie widziała tego wirtualnego huligana na A. Trudny jakiś nick.Bryndzo faktycznie chciała tonować nastroje. Zupełnie nie wyszło. Sorry ! Bryndzunia już napisała na forum bydgoskim,że projekt "Bryndzunia" uważa za swoją porażkę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Forum śpi ? Nie ono umiera. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 15:13 bryndzo napisał(a): > Bryndzunia nie widziała tego wirtualnego huligana na A. > Trudny jakiś nick.Bryndzo faktycznie chciała tonować nastroje. > Zupełnie nie wyszło. > Sorry ! > Bryndzunia już napisała na forum bydgoskim,że projekt "Bryndzunia" uważa za > swoją porażkę ! I zo to Cie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś