Dodaj do ulubionych

głupota i chamstwo

10.03.06, 23:43
toruńskiego trolla, który uważa, że jest dowcipny podrabiając bydgoskie nicki
i wypisując niewybredne komentarze.

Żenada! Facet, uspokój się bo tak mogą się bawić chłopcy z podstawówki.
Później już doprawdy nie wypada.
Obserwuj wątek
    • kpt_nikt Re: głupota i chamstwo 10.03.06, 23:49
      Podzielam Twoją opinię.
      • izawawa Re: głupota i chamstwo 11.03.06, 00:20
        Torunianko ... Chyba zbyt nisko oceniasz chłopców z podstawówki :))
        • balumbyd Re: głupota i chamstwo 11.03.06, 10:22
          dziekuje torunianko za dostrzeżenie tego problemu. Problemem jest także
          zalewajacy nas spam na bydgoskim forum tj. podbijanie wątków typu jak to w
          bydgoszczy kradną i podbijanie afer przez twoich ziomków. Osoby te na tym forum
          pobijają wątki o telewizji i ogólenie sieją propagandę sukcesu.
      • campenile Re: głupota i chamstwo 11.03.06, 12:21
        Ja jakby również :-)
    • christofer25 Re: głupota i chamstwo 11.03.06, 12:13
      Jak tak na was patrze i czytam te brednie o telewizjach,ptasich
      grypach,marszałkach,stolicach to myślę,że wszyscy macie problemy ze sobą Ty
      Balum też!!!Wystarczy przecież żeby czesć z was przestała pisać i odpowiadać na
      jakiekolwiek jatrzące stosunki dobrosąsiedzkie wątki...Albo żeby admin
      zaostrzył selekcje...Mnie nie interesuje co się dzieje w zapyziałej Bydgoszczy
      i dobrze z tym żyje...nie patrze na ich budowle,na niektórych pijących posłow,
      na biegające po Fordonie szczury...Mam swoje miasto i tu żyje nie interesuje
      mnie Ojciec Dyrektor i durne wypociny na temat grypy...Widać jak na dłoni kto
      ma kompleksy natury "miejsca zamieszkania"...zazwyczaj te jednostki które
      najcześciej odpowiadaja i piszą:)))
      • balumbyd Re: głupota i chamstwo 11.03.06, 14:29
        O niczym wiecej nie marzę jak o tym żeby ktos z waszymi spamerami zrobił
        porządek. Mniej będzie wku..ania na forum i normalni ludzie wróca na forum
        toruskie zarezerwowane dla propagandy sukcesu.
      • k.see do christofer25 11.03.06, 14:33
        hahahaha,kuuuurde ale rumBURAK !!!!!! Akurat nie ty powinieneś się wypowiadac o
        zapyziałości Bydgoszczy chlopcze z Moherowa,chociaz z drugiej strony w końcu z
        zapyziałością masz stycznosc na codzien,wiec trudno sie dziwic ze tylko to
        pojecie znasz.Co do szczurow w Fordonie...Sprawdz najpierw swoje
        podworko.Zapraszam serdecznie na dworzec Torun-wschod albo na ten wasz pseudo
        PKS.Unoszące się tam zapachy są wprost powalające.Nie ma to jak rozwalone drzwi
        od wucetu,gruba baba klozetowa na srodku i fantastyczny zapach dookola.Miasto
        turystyczne jak się patrzy hehe.A pozatym czytajac twoj post, faktycznie widac
        kto ma kompleksy natury miejsca zamieszkania
        • christofer25 Re: do christofer25 11.03.06, 15:42
          O tym właśnie mówiłem prawidłowa reakcja w afekcie posiadania kompleksów,z tego
          jątrzenia aż cuchnie i do tego słomki z gumofilców wystają...Wacuś zanim
          tkniesz mnie w jakikolwiek sposób to może zacznij od formy Pan...a jezeli
          takowa nie obowiazuje na forum to przemysl swoje dyrdymały...Co do dworca PKP
          to chyba problem ogolnopolski?? Niby w Bydgoszczy jest taki wspaniały co to za
          wezeł kolejowy gdzie najzwyklejszy pośpiech po drodze z Gdańska stoi 20
          minut...szybciej przejeżdza się przez matę ograniczającą rozprzestrzenianie
          ptasiej grypy chyba ze ten postoj to też jakiś rodzaj dezynsekcji przed wjazdem
          do turystycznego Torunia:)))Bez komentarza...
          • campenile Re: do christofer25 11.03.06, 15:47
            Stoi 20 minut bo muszą przestawić lokomotywę przy zmianie kierunku jazdy.
            Maty to rodzaj dezynsekcji przed wyjazdem z Torunia :)
            • christofer25 Re: do christofer25 11.03.06, 15:49
              A ja myślałem ze tak długo stoi bo tylu turystów wsiada i wysiada;)A tak
              poważnie to pozdrawiam:)
              • k.see Re: do christofer25 11.03.06, 15:55
                sie PAN tak nie unoś bo PANU pompka siądzie i będą jaja. opluwasz moje miasto?
                ja opluwam twoje-proste.pozatym zajmij sie swoja slomką w trzewiczkach bo
                niedlugo buciki zaczną cie uwierać.z chamstwem z reszta nie da się inaczej
                drogi PANIE.
              • campenile Re: do christofer25 11.03.06, 15:59
                No widzisz nie zawsze jest tak jak sie nam wydaje... :)
                • k.see no bo się uniosłem ;-) 11.03.06, 16:11
                  ok,w sumie niepotrzebnie.zdaje sobie sprawe ze na takie ciężkie przypadki nie
                  nalezy zwracac uwagi,ale czasem sie poprostu nie da.pisze mi tu jakies
                  bezsensowne pierdoly i jest przekonany o swej fantastycznosci i nieomylnosci.
                  daje do zrozumienia zeby nie reagowac na obrazliwe posty,bo to swiadczy o
                  kompleksach,a sam reaguje.gdzie tu konsekwencja? pisze o zapyzialosci
                  bydgoszczy,jakby pisal niewiadomo skąd.a najfajniejsze jest ze poucza takie
                  cos innych,a sam postepuje dokladnie tak samo jak 99 procent uzytkownikow tego
                  forum.moze ma chwiejność emocjonalną??? tak czy inaczej pozdro
    • rozczarowana-torunianka podziękowania dla wielonickowego 11.03.06, 17:41
      Dziękuję za wysłuchanie prośby.

A wszystkich dyskutantów zapraszam do lektury:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=688&w=36633280&a=38314835
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka