Dodaj do ulubionych

Letnie Targi Nowej Sztuki w Piwnicy Pod Aniolem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 17:13
Letnie Targi Nowej Sztuki w Piwnicy Pod Aniolem ruszaja od wtorku.
Obserwuj wątek
    • Gość: aniutka Re: Letnie Targi Nowej Sztuki w Piwnicy Pod Aniol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 17:54
      ale atrakcja,ho,ho.Przybędą napewno tłumy turystów pomimo tropikalnych upałów.
      • Gość: mrugacz Re: Letnie Targi Nowej Sztuki w Piwnicy Pod Aniol IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 11.07.06, 22:53
        Świetna inicjatywa. Brawo dla Anioła, brawo dla Gosi Jankowskiej i Wojtka
        Gałka. To cieszy, że na całe wakacje zaplanowano wiele wartościowych wydarzeń.
        A turyści? To co robią twórcy targów zaowocuje w przyszłosći, moze nie teraz,
        ale ich praca to robota u podstaw. Uczciwa robota
        • Gość: aniutka Re: Letnie Targi Nowej Sztuki w Piwnicy Pod Aniol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:04
          brakowało mi właśnie tych słów "to cieszy"
          • Gość: polka z nad morza Re: Letnie Targi Nowej Sztuki w Piwnicy Pod Aniol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 09:43
            byłam kiedyś w Toruniu ale musiałam zaraz uciekać ,bo przechodząc obok jednej z
            restauracji /a właściwie to raczej świniarni / zbierało mi się na wymioty.
            Nazwy nie wymienię . Może innym turystom takie zapachy odpowiadają.
    • Gość: Moloko Re: Letnie Targi Nowej Sztuki w Piwnicy Pod Aniol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 21:38
      i fajnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka