Gość: anna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 17:13 Letnie Targi Nowej Sztuki w Piwnicy Pod Aniolem ruszaja od wtorku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniutka Re: Letnie Targi Nowej Sztuki w Piwnicy Pod Aniol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 17:54 ale atrakcja,ho,ho.Przybędą napewno tłumy turystów pomimo tropikalnych upałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrugacz Re: Letnie Targi Nowej Sztuki w Piwnicy Pod Aniol IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 11.07.06, 22:53 Świetna inicjatywa. Brawo dla Anioła, brawo dla Gosi Jankowskiej i Wojtka Gałka. To cieszy, że na całe wakacje zaplanowano wiele wartościowych wydarzeń. A turyści? To co robią twórcy targów zaowocuje w przyszłosći, moze nie teraz, ale ich praca to robota u podstaw. Uczciwa robota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutka Re: Letnie Targi Nowej Sztuki w Piwnicy Pod Aniol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:04 brakowało mi właśnie tych słów "to cieszy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka z nad morza Re: Letnie Targi Nowej Sztuki w Piwnicy Pod Aniol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 09:43 byłam kiedyś w Toruniu ale musiałam zaraz uciekać ,bo przechodząc obok jednej z restauracji /a właściwie to raczej świniarni / zbierało mi się na wymioty. Nazwy nie wymienię . Może innym turystom takie zapachy odpowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moloko Re: Letnie Targi Nowej Sztuki w Piwnicy Pod Aniol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 21:38 i fajnie Odpowiedz Link Zgłoś