Dodaj do ulubionych

nowy basen w Toruniu

07.07.06, 20:35
witajcie!!! słyszałam że w trakcie budowy jest nowy basen!!!! ktoś wie gdzie
go budują???? myśle że prace nad nim nie potrwają już długo bo widziałam jak
on wygląda w tv, WOW!!!! miałabym gdzie chodzić na basen w sierpniu bo
elanowski zamykają pod koniec lipca:(((( , z góry dziękuję za oświecenie!!!!,
heh... miłego wieczoru wszystkim!!!
Obserwuj wątek
    • awronia Re: nowy basen w Toruniu 07.07.06, 20:37
      przy szkole podstawowej na hellera.
      ale na sierpień to chyba nie ma co liczyć :(
      • satynowa Re: nowy basen w Toruniu 07.07.06, 20:40
        ooo... dzięki!!!!! dzięki!!!!!!!!
        hmmm... trudno w sierpniu zadowolę się innym basenem ;D
        • mynda Re: nowy basen w Toruniu 07.07.06, 23:37
          a kiedys byly otwarte baseny na jordankach i na kuajwskiej... kurde, w 200
          tysiecznym miesicie jedno odkryte kąpielski... no lekka muka to jest...
          • stary_piernik1 Torun ma 1 odkryty i 12 krytych basenow. 10.07.06, 08:49
            W sasiedniej Bydgoszczy nie masz zadengo, a jest 1,5 raza wieksza.
            Torun ma 1 odkryty i 12 krytych basenow.
            • ja_sprite_wy_pragnienie Re: Torun ma 1 odkryty i 12 krytych basenow. 10.07.06, 08:55
              Bardzo śmieszne kłamstwo :-D. W Bydgoszczy czynny jest odkryty basen KS Astoria przy ul Królowej Jadwigi, wejście od ul Rejtana oraz conajmniej kila czynnych basenów przyszkolnych, w Pałacu Młodzieży. Wszystkie przyszkolne baseny w Toruniu są w tej chwili nieczynne, akurat w wakacje kiedy kąpiel jest przydatna ze względu na upały.
              • stary_piernik1 Re: Torun ma 1 odkryty i 12 krytych basenow. 10.07.06, 08:57
                No to jest 1 odkryty w 210 tys miescie i 1 odkryty w 365 tys - to znacznie
                gozrej.
                A baseny szkolne w czesci sa czyne, chocby przy SP24.
                • ja_sprite_wy_pragnienie Re: Torun ma 1 odkryty i 12 krytych basenow. 10.07.06, 08:59
                  Co nie zmienia faktu że piszesz kłamstwa na forum.
                  • stary_piernik1 Re: Torun ma 1 odkryty i 12 krytych basenow. 10.07.06, 09:02
                    No comments.
                    • mynda Re: Torun ma 1 odkryty i 12 krytych basenow. 10.07.06, 13:05
                      guzik mnie obchodzi ile basenów jest w bydgoszczy. stwierdzam tylko, że jedne,
                      przestarzałe, zaniedbane i lekko przedpotopowe kąpielsko w mieście o ambicjach
                      turystycznych to lekka żenada jest.
                      • b3ut Re: Torun ma 1 odkryty i 12 krytych basenow. 10.07.06, 13:41
                        nie jącz :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka