Dodaj do ulubionych

najlepsza pizzeria

IP: *.hacker.komp.pl 03.11.01, 20:34
...jako pizzoholik wnoszę o stworzenie rankingu pizzerii...
1-Capri:za dowolna ilość sosu i całokształt
2-Maximus:za ciekawe kompozycje-ino że trochę za drogo i ta żuleria...
3-Browarna:klimat i test słuchu przy odbiorze
Obserwuj wątek
    • on Re: najlepsza pizzeria 04.11.01, 11:06
      CAPRI is debeściak...
      • Gość: mac Re: najlepsza pizzeria IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 11:21
        Gdzie tam Capri grube brzegi, jedna wielka buła, ja obstawiam TRES AMIGOS i
        SPHINXA, chociaż nie są to kasyczne pizzerie ale pizze maja najlepszą!
        Dobra też jest Napolitano, typowo włoska pizza, ale te polskie przeróbki w tres
        i sphinxie sa bardzo dobre.
    • Gość: SDB Re: najlepsza pizzeria IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.11.01, 12:28
      A co tam: Verona, Zebra i stare dobre Piccolo!!!
    • vika# Re: najlepsza pizzeria 05.11.01, 12:02
      Najlepsza PIZZA to z Hallo Pizza,
      Natomiast pizzeria? Hmmm może Zebra - o nie tragiczna obsługa (gruba
      nieprzyjemna dziewczyna), to może Browarna lub Tres Amigos.
      • Gość: f. browarna - już nigdy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 10:45
        Miałam przykre zdarzenie w pizzerni na Mostowej - pizzernia Browarna(?), obok
        knajpy u Sołtysa - czekałam z karteczką (numer pizzy do odbioru) dość długo -
        poszłam raz - nie ma mojej pizzy - poszłam drugi raz - znowu nic - po około 25
        minutach poszłam znowu i posądzono mnie że odebrałam już pizzę i chcę to zrobić
        drugi raz - ten "piekarz" od pizzy dodał że widział już mnie kilka razy przy
        ladzie i na pewno odebrałam - pizzę z moim numerkiem komuś wydali !!! -
        dziękuję za miłą atmosferę już tam więcej nie poszłam - wcześniej byłam częstym
        gościem - wolę np. "Od Zmierzchu do świtu" czyli dawny "VIR"
    • Gość: hallo pi Re: najlepsza pizzeria IP: *.roki.komp.pl 06.11.01, 15:03
    • Gość: hallo pi Re: najlepsza pizzeria IP: *.roki.komp.pl 06.11.01, 15:11
      • Gość: szczur Re: najlepsza pizzeria IP: *.hacker.komp.pl 06.11.01, 15:36
        ieee tam halo pizza......i drogo.....
    • Gość: modern Re: najlepsza pizzeria IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 15:55
      Ja najbardziej lubię Tres Amigos. Tam gdzie mieszkam(wrzosy1) jest jedna
      pizzeria-Apollo. Też dają tu dobre pizze. Jest tanio i sosy są za darmo!!!!
    • Gość: maxen Re: najlepsza pizzeria jest w......... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 06.11.01, 20:22
      najlepsza pizzeria to "OLA" i "TOMATO" w śródmieściu oczywiście W Grudziądzu
      hi hi hi hi hi hi hi
    • Gość: Quesso Re: najlepsza pizzeria IP: *.awacom.pl 06.11.01, 23:14
      1 Browarna, oprocz pizzy "smacznie" wygladaja te napisy na solach i scianach
    • Gość: Ja Re: najlepsza pizzeria IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 16:31
      Róg Różanej i Piekary. Od tylu lat istnieje ta pizzeria,k a i tak jest najlepsza
    • Gość: Dekiel Re: najlepsza pizzeria IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 15:08
      Głosuję na Browarną-świetne pizze oraz na Veronę-pizze smaczne, ale przede
      wszystkim klimat, można posiedzieć, pogadać.
      • Gość: Mayster Re: najgorsza pizzeria IP: *.phys.uni.torun.pl 11.11.01, 16:15
        Idźcie do pseudopizzeri Angelo na roghu Moniuszki i Słowackiego Dają tam pizze
        z rogami zajmującymi chyba z 50% powierzchni pizzy, na dodatek zero ketchupu
        czy jakiegoś sosu pod ser - normalnie wywalają wszystkie składniki na suche
        ciasto. Ale jaka pizzeria (3 stoliki plastikowe, 9 krzesełek) taka pizza
        • debett Re: najgorsza pizzeria 11.11.01, 21:21
          Capri.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka