mkunitech 24.02.07, 13:24 cześć - który z poniższych gabinetów dentystycznych polecacie? Estedent, dentus, denmed. Chodzi mi o podejście do pacjenta, fachowość, zastosowanie nowych technologii, wyszkolenie personelu. Pozdr MK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eli1234 Re: dentyści toruń 25.02.07, 14:08 Ja tez jestem ciekawa, chodzi mi o prywatnych dentystów, znacie jakieś nazwiska i mniej więcej koszty ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
angel752 Re: dentyści toruń 26.02.07, 01:24 a kogo mozecie polecic od implantatów,kto robi dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
karawoj Re: dentyści toruń 26.02.07, 12:33 Katarzyna Marcewicz na Kosciuszki polecam z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
klee Mostowa (chyba 13) 26.02.07, 13:37 Pani dr Staruch-Jasińska. Nie jest tanio, ale fachowo, jak chyba nigdzie w Toruniu. Latami szukałem tak znakomitego dentysty. Odpowiedz Link Zgłoś
eli1234 Re: Mostowa (chyba 13) 28.02.07, 07:07 Ok dzieki, tylko powiedz jeszcze gdzie ta mostowa bo nie jestem pewna :) bo ja tylko w Toruiniu studiuje i nie znam się na ulicach ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
klee Re: Mostowa (chyba 13) 28.02.07, 23:01 Nie, no to to Twoje miasto, skoro tu studiujesz, na pięć lat to Twoje miasto. :- ) Myślę, że dobrze tak o tym myśleć. Mostowa to jedna z bocznych Szerokiej. Jak się idzie w stronę Empiku, trzeba skręcić w którymś momencie w prawo, zdaje się, że naprzeciwko PKO BP. Odpowiedz Link Zgłoś
redass Re: dentyści toruń 28.02.07, 13:40 DrWydorski na Filtrowej super profesjonalista POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
olala123 Re: dentyści toruń 28.02.07, 20:56 Polecam gorąco Justynę Piechocką. Ma gabinet na ul. Szosa Lubicka, nawet kanałowe robi bezboleśnie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
haniaolsz Re: dentyści toruń 28.02.07, 22:10 Super jest dr Lendzioszek na Rydygiera 30/32.Leczy bezboleśnie,dokładnie i nie przesadza z cenami a wręcz...Poza tym ma świetną techniczkę gdyby ktoś potrzebował koronkę."Koronkowa robota". Odpowiedz Link Zgłoś
falendo Re: dentyści toruń 02.07.07, 11:14 A czy ktoś leczył się w gabinecie Estedent? Interesują mnie opinie o tym centrum (ceny i efekty). Odpowiedz Link Zgłoś
barbetka3 Re: dentyści toruń 02.07.07, 14:05 tak ja cały czas się tam leczę.Jestem bardzo zadowolona- zdecydowanie najlepszy dentysta u jakiego byłam ( a u paru się już leczyłam)... Odpowiedz Link Zgłoś
w_l Re: dentyści toruń 15.07.07, 08:35 > cześć - który z poniższych gabinetów dentystycznych polecacie? Polecam denmed. > Chodzi mi o podejście do pacjenta, fachowość, zastosowanie nowych > technologii, wyszkolenie personelu. Wyposazenie/technologie znajdziesz na stronie denmedu. Jesli chodzi o podejscie do pacjenta - zalezy co lubisz. Ja lubie akademicki wyklad co bedzie robione, jak bede odczuwal i jakie sa opcje - i taki otrzymuje, co mnie cieszy. Polecam dr Sebastiana Bugajskiego, ktorego fachowosc (okiem laika) oceniam bardzo wysoko, a podejscie do pacjenta takiego jak ja wzorowo. Widze ze chadza do niego duzo dzieci, to tez jakis wskaznik dla bojazliwych. W_L Odpowiedz Link Zgłoś
joannaz37 Re: dentyści toruń 15.07.07, 14:06 Polecam dr Depczynska, przyjmuje w poniedzialki i czwartki od 10 do 13, a w piątki od 15 do 18. Przyjmuje w gabinecie, na rogu ul. Szosy Chełmińskiej i Odrodzenia, jak sie wysiada na przystanku np. 22, to na rogu jest apteka i trzeba skręcić w prawo i po schodkach do góry wejść. Koszt np. leczenia jednego zęba 70 zł, ale za to wizyta trwa przeciętnie 15 minut no i po sprawie. Nie wiem natomiast jakie są ceny za inne usługi. Ale leczę zęby u tej pani od dzieciństwa, więc z czystym sumieniem mogę ją polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
koptor Re: dentyści toruń 18.07.07, 21:34 mkunitech napisał: > cześć - który z poniższych gabinetów dentystycznych polecacie? Estedent, > dentus, denmed. > Chodzi mi o podejście do pacjenta, fachowość, zastosowanie nowych > technologii, wyszkolenie personelu. Nie na liscie ... Drosd Maciej i Karina. Spec. lek. stomatolodzy. Gabinet Telefon: 0 56 660 05 10 Drzewieckiego 15 /71 Odpowiedz Link Zgłoś
edwardpe Re: dentyści toruń 17.08.07, 13:00 Witam, w Toruniu mieszkam od niedawna. Na nieszczęście miałem jedną wizytę w Dentusie (wypełnianie zwykłego ubytku), która skończyła się infekcją miazgi z komory i kanałów korzeniowych leczonego zęba. W rezultacie musiałem jechać do Gdańska do swojego starego stomatologa, który podjął decyzję o l. kanałowym ... dwóch zębów, ponieważ infekcja zaczeła rozlewać się po zębach sąsiednich . Oczywiście w Dentusie reklamacji nie przyjęto. Słów szkoda. Stąd moje pytanie: GDZIE w Toruniu leczyć zęby? Okazuje się, że nawet silikonowe RĘKAWICZKI nie są standardem w tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
mazu-rek Re: dentyści toruń 23.08.07, 14:55 Mam kogos szczególnego do polecenia, to Pani Agnieszka Keller, przyjmuje na Pl. Katarzyny w Demedzie. Zrobi Ci wszystko zwłaszcza, jeśli masz wizytę wieczorem, jestes młody i przystojny. Lubi żonatych, nie przeszkadzają jej dzieci. Umawiajcie się - powodzenia! Zabierz ją nad morze - od razu sterczą jej sutki. Odpowiedz Link Zgłoś