joker_prim 28.03.07, 11:44 Bardzo fajny pomysł, jesli w dodatku sa sponsorzy reklamujacy za darmo Torun - tym bardziej nalezy przyklasnąc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mega_faflun Nowe witacze na rogatkach 28.03.07, 17:03 Czy sa one aby w odpowiednim miejscu zainstalowane by niepomniejszac i tak niezbyt duzego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
ismeria Re: Nowe witacze na rogatkach 28.03.07, 17:42 tylko szkoda ze ten ktory juz jest, nie jest oswietlony... Odpowiedz Link Zgłoś
pol_czlowieka Re: Nowe witacze na rogatkach 29.03.07, 13:19 Uzupełnieniem tych wypowiedzi niech będzie komentarz toruńskich artystów plastyków. "„Słaba forma plastyczna. Artystyczne nieporozumienie”. To pierwsze oceny „witaczy”, które we wtorek pojawiły się na rogatkach Torunia." "Agata Dworzak (pseudo „Miki Mors”), toruńska artystka grafik, stalową konstrukcję nazywa nieporozumieniem." "- Koncepcja broni się tylko tym, że jest schludna. Nie wiem, kto ją wykonał, ale plastycznie jest bardzo słaba - mówi Jerzy Brzuskiewicz, prezes Związku Polskich Artystów Plastyków Okręgu Toruńskiego." www.nowosci.com.pl/look/nowosci/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=6&NrIssue=462&NrSection=1&NrArticle=61617&IdTag=238 Odpowiedz Link Zgłoś
jaca515 Re: Nowe witacze na rogatkach 29.03.07, 13:53 Bydgoszczaninie! Masz dar wyszukiwania wszystkich glosow krytycznych o Toruniu. Za taki link w B-czy (o B-czy) kazet by mnie wycial. Odpowiedz Link Zgłoś
pol_czlowieka Re: Nowe witacze na rogatkach 29.03.07, 14:00 Zauważ, że to opinia torunian zamieszczona w toruńskiej prasie Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: Nowe witacze na rogatkach 29.03.07, 18:55 Tablice brzydkie, a co najbardziej mnie drażni to fundowanie ich przez państwowe molochy. Niedługo do wydatków na 14 górniczych pensji, barbórkę, deputaty węglowe będziemy dopłacali do tysiąca tablic "Kopalnia Kazimierz - Juliusz wita w Sosnowcu" etc. Znam lepsze sposoby na wydawanie pieniędzy z moich podatków... Odpowiedz Link Zgłoś