Dodaj do ulubionych

Nowe witacze na rogatkach

28.03.07, 11:44
Bardzo fajny pomysł, jesli w dodatku sa sponsorzy reklamujacy za darmo Torun -
tym bardziej nalezy przyklasnąc.
Obserwuj wątek
    • po_act Nowe witacze na rogatkach 28.03.07, 13:13
      czas byl ku temu najwyzszy.
    • mega_faflun Nowe witacze na rogatkach 28.03.07, 17:03
      Czy sa one aby w odpowiednim miejscu zainstalowane by niepomniejszac i tak
      niezbyt duzego miasta
      • ismeria Re: Nowe witacze na rogatkach 28.03.07, 17:42
        tylko szkoda ze ten ktory juz jest, nie jest oswietlony...
    • pol_czlowieka Re: Nowe witacze na rogatkach 29.03.07, 13:19
      Uzupełnieniem tych wypowiedzi niech będzie komentarz toruńskich artystów
      plastyków.

"„Słaba forma plastyczna. Artystyczne nieporozumienie”. To pierwsze oceny „witaczy”, które we wtorek pojawiły się na rogatkach Torunia."
      "Agata Dworzak (pseudo „Miki Mors”), toruńska artystka grafik, stalową konstrukcję nazywa nieporozumieniem."
      "- Koncepcja broni się tylko tym, że jest schludna. Nie wiem, kto ją wykonał, ale plastycznie jest bardzo słaba - mówi Jerzy Brzuskiewicz, prezes Związku Polskich Artystów Plastyków Okręgu Toruńskiego."
      www.nowosci.com.pl/look/nowosci/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=6&NrIssue=462&NrSection=1&NrArticle=61617&IdTag=238
      • jaca515 Re: Nowe witacze na rogatkach 29.03.07, 13:53
        Bydgoszczaninie! Masz dar wyszukiwania wszystkich glosow krytycznych o Toruniu.
        Za taki link w B-czy (o B-czy) kazet by mnie wycial.
        • pol_czlowieka Re: Nowe witacze na rogatkach 29.03.07, 14:00
          Zauważ, że to opinia torunian zamieszczona w toruńskiej prasie
        • b3ut Re: Nowe witacze na rogatkach 29.03.07, 18:55
          Tablice brzydkie, a co najbardziej mnie drażni to fundowanie ich przez państwowe
          molochy. Niedługo do wydatków na 14 górniczych pensji, barbórkę, deputaty
          węglowe będziemy dopłacali do tysiąca tablic "Kopalnia Kazimierz - Juliusz wita
          w Sosnowcu" etc. Znam lepsze sposoby na wydawanie pieniędzy z moich podatków...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka