Dodaj do ulubionych

Raport o toruńskich fryzjerach

• e_asia1 Andromeda Rynek Nowomiejski 23/1 Toruń 27.10.09, 20:05
      Polecam te studio fryzjerskie - tel. 56 6521350; bardzo nowoczesne i komfortowe.
      Chodzę tam od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona - mam fryzurę jaką chcę,brawo. Należę do tych wymagających i długo szukałam...aż znalazłam... Dziewczyny naprawdę znają się na rzeczy... Gorąco polecam!
    • dorcia09 NajGorszy SalwadoR!!!!!!!!!!!!!! 23.11.09, 22:49
      Unikajcie tego salonu, a raczej miejsca które nazywa się salonem
      fryzjerskim!!! Właścicielka kompletnie nie posiada żadnych zdolności
      fryzjerskich!!! A na dodatek ograniczona intelektualnie, skupiona
      tylko na swojej osobie. Nawet grzywki nie potrafia tam przystrzyc!
      Kolor, pasemka czarna magia!!! TYLKO NIE SAlWADOR na Szczyrtnej,
      chronicie swoje pieniądze i włosy!
      • franianiania Re: NajGorszy SalwadoR!!!!!!!!!!!!!! 27.05.10, 13:01
        FAKT, włąscicielka wyręcza się uczennicami , dobrze tylko włosy
        doczepia ale ma drogo.
    • nimin salony Fryzjerskie 13.12.09, 19:53
      Wszyscy piszą o znanych salonach i fryzjerach tam pracujących.Ja chodze do
      salonu na Kos.Kościuszkowskich 4 Od ponad roku nie było wizyty żebym nie była
      zadowolona poleciłam już dziewczyne co tam prauje koleżanką i one też są
      bardzo zadowolone.Polecam fryzjerke z tego salonu
    • misi-u fryzjer Toruń 05.02.10, 22:51
      Chodzę do Sunflower na Szosie Lubickiej do pani Oli już od 2 lat.
      zawsze robi mi piękny baleyaż. Nigdy nie mam ciapek na głowie ani
      odrostów świeżo po farbowaniu. Pasemka zawsze są blisko skóry i
      dzięki temu mogę je farbować co 2,5 miesiąca. Strzyżenie też zawsze
      bez zarzutu, nigdy nie ścina więcej niż pozwalam, ale ma na uwadze
      stan włosów i jak trzeba więcej ściąć to pyta czy można.Zawsze
      czesze inaczej, raz takie loki raz inne... zawsze widać, że wyszłam
      od fryzjera. SUPER!!!
    • karolinaw71 Re: Raport o toruńskich fryzjerach 24.05.10, 11:20
      Polecam Studio Fryzur Aneta szosa Lubicka 164a nad sklepem Bobas 503 604 268
    • lok2010 jakiego wybrać fryzjera 17.08.10, 11:53
      Wybieram się do Torunia do fryzjera. Kiedyś korzystałam z usług Laurenta,
      teraz polecono mi salon Wizard i p.Marcina.
      Z natury mam włosy kręcone do ramion. często prostuję i właśnie chciałabym
      dobrać fryzurkę aby było mi dobrze w kręconych i w wyprostowanych. dodam ,że
      mam balayage i chciałabym przy nim pozostać.
      Nie chcę drastycznych zmian w wyglądzie,ale potrzebuje odmiany.
      Może ktoś poleci mi dobrego fryzjera, który pomoże mi dobrać fryzure.
    • pereubu a zwrocil ktos uwage czy dezynfekuja narzedzia? 19.08.10, 13:54
      Ja zwrocilem. Okazuje sie, ze w ŻADNYM. Oprocz tego tam doriano, ale dla mnie
      za drogo (18 pln strzyzenie maszynka).
      Nie lubie takich syfiakow, co to ani narzedzi nie dezynfekuja, ani peleryn.
    • kamilamark warto przeczytać i przemyśleć,zastanowić się 06.01.11, 11:14
      czy warto wydawać pieniądze, niszczyć swoje zdrowie, włosy...Jeżeli chodzi o usługi fryzjerskie to niestety,ale jest bardzo trudno trafić na kogoś kto podejdzie do nas indywidualnie a ja raz nam się trafi to już na drugi raz ten ktoś potrafi nas potraktować ,,taśmowo''. Na pewno zauważyliście, że fryzjerzy wszystkim robią tą sama techniką włosy jakby wszyscy wyszli od jednego nauczyciela, masakra.Przecież nie u każdego sprawdza się farbowanie włosów od czubka głowy bo tam ma np; już osłabione włosy od częstego rozpoczynania kładzenia właśnie tam farby w szczególności rozjaśniacza. Uważam, że powinno się kłaść rozjaśniacz od tyłu głowy a najlepiej na przemiennie tzn. przy kolejnym rozjaśnianiu, rozjaśniacz kłaść od środka przy kolejnym od przodu głowy, to na pewno zmniejsz osłabienie, a co najważniejsze włos nie pokruszy się. No, ale fryzjerzy idą na łatwiznę bo dlaczego mają się przyłożyć do naszych włosów? I tutaj nasuwa się pytanie gdzie profesjonalizm i odpowiedzialność za klienta? Fryzjerzy czują się bezkarnie no bo przecież trudno zrobić im sprawę o zniszczone włosy a jak już do tego dojdzie to klient jest na przegranej pozycji bo włosy zdążą przez ten czas odrosnąć i w miarę się zregenerować oczywiście za nasze pieniądze. A po za tym fryzjerzy wychodzą z założenia, że większość machnie ręką na to i niestety mają rację. Przecież tyle słyszy się o źle wykonanej usłudze u fryzjerów, najczęściej tyczy się to koloryzacji włosów czasami są to cięcia a mimo to dany salon cały czas funkcjonuje z tą różnicą, że zmieniają się pracownicy, których można później spotkać w innym salonie i koło nam się zamyka. Temat rzeka, szkoda, że nie można czegoś z tym zrobić np; zakazać wykonywania zawodu osobie,która bardzo często zniszczyła włosy ludziom. Przez kursy,które są organizowane nagminnie zrobił się totalny bałagan na rynku pracy. Jest dużo osób z certyfikatami, które nie mają kompletnie pojęcia o tym czym mają się zajmować. Liczy się dla nich tylko zarabianie, nabijanie sobie kabzy. Zauważyliście, że w Toruniu jest coraz więcej zakładów fryzjerskich i kosmetycznych? Zakłady kosmetyczne to również jeden wielki bałagan. Jeżeli chodzi o salony,których ja nie polecam to na pewno; Laurenta, Wenus na Chełmińskiej, Doriano, Vivy na wrzosach zresztą salonu kosmetycznego,który się przeniósł na ul. Chełmińską również nie polecam, Alicji na Rubinkowie, Solaris, Sunflower, są to salony, które tak naprawdę nie powinny istnieć na rynku za tyle błędów, które popełnili na klientach, aż dziw bierze, że oni się tak długo trzymają na rynku. Trzeba nadmienić jeszcze, że większość salonów to wylęgarnia plotek jednego wielkiego obgadywania. Jeden drugiego obgaduje począwszy od pracowników a skończywszy na klientach, ogólnie nie zdrowa sytuacja i co najśmieszniejsze, że my klienci za to płacimy. To się nazywa ,,psychologią'' takie pogadanie u fryzjera czy u kosmetyczki., tylko, że jak my wyjdziemy od fryzjera to nam zaczynają obrabiać dupsko.
    • edina2 fryzjer Toruń naprawde fajne miejsce 19.05.11, 01:00
      Dziś odwiedziłam za namową koleżanki nowy salon fryzjerski w Toruniu... super miejsce... na kolorze byłam u Jowity, a strzygł mnie Piotr... nie wiem jak bedzie jak umyje sama włosy ale efekt dzisiejszej wizyty jest super jestem bardzo zadowolona miejsce fantastyczne atosfera tez, pelen profesjonalizm.polecam www.lubinskikowalski.pl ul.Podmurna 36 nad pizzeria K2
    • 777monia fryzjer torun 29.07.11, 10:49
      witam WAS serdecznie!!
      ja również próbowałam różnych fryzjerów, Natomiast chciałabym zwrócić uwagę na salon DORIANO -przeraźliwe podejście do Klienta. Pani Agnieszka michalczyszyn w trakcie całej wizyty przede wszystkim zachwalała swój salon, swój profesjonalizm, nagrody które zdobyła no i oczywiście proponowała coraz to nowe zabiegi, które miałyby zdecydowanie poprawić stan moich włosów. Wszystko fajnie, przedstawiłam na początku, co bym chciała, a czego nie chce.ostateczny kształt fryzury i cała stylizacja to już pomysł Pani Agnieszki. i.. masakra!!! Fryzura okropna. wszyscy znajomi i rodzina zgodnie stwierdzili ze coś tu nie pasuje. nie mówiąc już o tym że właśnie chciałam zrobić wrażenie nową odważniejszą fryzurą. fryzura w ogóle nie jest odważna, jest do tego źle ścięta,efekt jest taki jakbym nałożyła garnek na głowę!!!! poszłam do P. Agnieszki i wiecie co powiedziała? że fryzura jest poprawna i ona nic nie zmieni i że to pewnie ja nie umiem jej ułożyć...Jeśli nie chcecie być oskarżeni o brak zdolności w ułożeniu sobie fryzury - nie idźcie do tej Pani!! wyciska tylko kasę, bo kasa ni mała a efekt znikomy wręcz negatywny. mi pozostaje pójść do innego fryzjera na poprawkę...Nie polecam tej Pani. Chyba już wiem dlaczego nikt nowy już nie przychodzi do tej Pani. Pracuję wiele lat w sprzedaży i wiem,jak ważne jest zadowolenie Klienta. Pani Agnieszka może nie ma świadomości że niezadowolony Klient zabiera jej kolejnych klientów.
      • tor_nister Re: fryzjer torun 29.07.11, 17:18
        szczególnie gdy ma konkurencyjny zakład i używa forum GW :)
    • zuzza777 tylko oni 11.05.12, 16:46
      Ja bardzo długo szukałam dobrego fryzjera, znalazlam i zaliczyłam już kilka wizyt jeśli chodzi o farbowanie i strzyżenie. Na pewno nie zamierzam zmienić na inny, chodzi o CHILI:)
    • olk-a75 Nie polecam Marcina Milera z Beauty Zone 21.02.13, 21:37
      Witam,nie polecam Marcina z salonu Beauty Zone w Filmarze -totalna masakra , dosyć że moje włosy po jego strzyżeniu wyglądały jak stara miotła(poszarpane z dziórami i schodami) Nie wspomnę już o kolorze ... kiedy ujrzałam się dochodząc do lustra o mało się nie przewróciłam... zamiast pieknego blondu miałam na głowie szaro zielono szmaciany kolor- katastrofa !!! Oczywiście powiedział ,że to przez moje włosy...pff wczesniej byłam u PANI ASI w tym samym salonie i kolor był super taki jaki chciałam strzyżenie także... niestety dałam się omamić jego gadaniem jaki to on nie jest co nie potrafi i usiadłam nastepnym razem do niego... Żałuję do dziś mojej decyzji... szczerze NIE POLECAM MARCINA Z BEAUTY ZONE!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka