Gość: matka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 09:07 i takich osiłków należałoby bez sądu wykastrować - może odstraszyłoby innych bydlaków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luke Re: Gwałt na Rubinkowie IP: *.szpital-bielany.torun.pl 06.06.03, 15:56 BAnda pedalskich ciołków z problemami...pewnie mają problemy ze wzwodem i znalezieniem sobie dziewczyny...moze nie stać ich na dziwki....Kastrować i wysylać do najgorszego kryminału gdzie już ich zcwelują odpowiednio...parę razy do odbytu zajrzy jeden z drugim i nauczą sięc skur...syny co i jak...Oczywiście dozywocie i to dla wszystkich !!!A jak to za długo to od razu powiesić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toruniak Re: Gwałt na Rubinkowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.03, 16:47 To nieprawda dziwka przyszła z drugiego końca torunia zabawiła sie z chłopakami , kasy jej nie dali ani narkotyków to ich wsadziła , i to nie jest siłownia tylko piwniczna graciarnia - co taka dziwka robi z chłopakami o pierwszej w nocy - napewno przyszła grać w pokemony i wymienić się znaczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsera Re: Gwałt na Rubinkowie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 17:58 sam jestes dziwka frajerze! Odpowiedz Link Zgłoś
wamal Re: Gwałt na Rubinkowie 23.06.03, 16:13 Gość portalu: Toruniak napisał(a): > To nieprawda dziwka przyszła z drugiego końca torunia zabawiła > sie z chłopakami , kasy jej nie dali ani narkotyków to ich > wsadziła , i to nie jest siłownia tylko piwniczna graciarnia - > co taka dziwka robi z chłopakami o pierwszej w nocy - napewno > przyszła grać w pokemony i wymienić się znaczkami. Ojjjj, klimat prawie jak we włocławskiej sprawie. Jedyny nasuwający się komentarz, to (cytat)...Łysego trzeba było uśpić, gdy się urodził... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golas Re: Gwałt na Rubinkowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.03, 16:53 Matka sobie dziurke zakorkuj to ci nic nie wlezie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieważny Do kobiet i dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.03, 12:18 Do kobiet i dziewczyn Co za brednie. Żadna z WAS nie zasługuje na to aby spędzić z nią całe życie. Jesteście bandą materialistycznych , zakłamanych, zakochanych w sobie egocentrycznych hipokrytek. Potraficie tylko zwodzić. Traktujecie facetów jak mięso, jak zwierzęta pozbawione uczuć. Dla was myślimy tylko o jednym, wy myślicie o tym samym- modliszki... Jak się wam nie poda wszystkiego na złotej tacy to nic nie zrobicie. Chcecie być adorowane, rozpieszczane, kochane, ale same nie robicie nic dopóki nie poczujecie kasy...Wtedy, każda nieśmiała "dziewczynka" zamienia się w zdobywczynię. Robi to, bo może zarobić. Porządny facet, który ma uczucia(wyższe niż te w spodniach) nie ma żadnych szans...ŻADNYCH... Potraficie tylko olewać ludzi, nie liczycie się znimi, liczycie się tylko wy, wy i tylko wy...Nikt i nic więcej. Mówicie, że to nie prawda, że są różni ludzie i różne kobiety? To jak to się dzieje, że dzieciak z samochodem od tatusia, który nie potrafi sam nic zdziałać oprócz nieustannego siedzenia na garnuszku u rodziców i rozbijania się po dyskotekach ma "panienek" na pęczki? Tak "panienek" inaczej was określić nie można. Jak ktoś was traktuje z szacunkiem, to pomijacie, olewacie i deptacie jak karalucha. Jak ktoś powie chodź mała przewiozę cię swoją bryką i zabiorę na dyskotekę to myślicie, że znalazłyście księcia z bajki...Co za hipokryzja!!! Byle tylko pokazać się przed koleżankami, byle tylko zaimponować innym. Facet sprowadzony do rangi zwierzęcia. Mam już tego serdecznie dość, dość tych waszych obłudnych gierek nie zasługujecie na uwagę i szacunek a co dopiero na całe życie u boku kochającego mężczyzny!!! 22 długie lata myślałem ja dzieciak, że zasługujecie na coś...Co za bzdety...Mówiono człowiekowi o romantyźmie, o emocjach, o uczuciach, pakowano mu do łba, teksty o miłości i wierności...Co za brednie!!! "Kobieto puchu marny..." Jak można was traktować poważnie skoro same tego nie chcecie? Nareszcie przejżałem na oczy. Po 22 latach zrozumiałem coś tak oczywistego. Jedyny sposób to narobić kasy, pławić się w luksusie i zmieniać was jak rękawiczki. Dopiero gdy czujecie, że wasza pozycja i INTERESY są zagrożone to zaczynacie działać. Wasz cel życia to zakupy, zabawa i pozerstwo...Nic więcej. Ten tekst to nie płacz dzieciaka, który czuje się zraniony! To próba wykrzyczenia wam w twarze tej prawdy, której tak nienawidzicie, prawdy o was samych, bardzo smutnej prawdy...ale prawdy. Nie będę się ciął ani rzucał z mostu. To dobre dla słabeuszy pozujących na macho, których tak bardzo uwielbiacie. Jedyne co pozostało to iść dalej, osiąnąć cele które zaplanowałem i wykorzystywać swoją przyszłą pozycję do wykorzystywania WAS, tak jak wy to robicie z nami. Chcecie kasy? Będzie kasa!( mam do tego smykałkę) Chcecie zabawy? Będzie zabawa! Chcecie luksusów, adoracji i pozerstwa? Bedzie po waszemu! Ale NIE BĘDZIE SZACUNKU, WIERNOŚĆI, CZUŁOŚCI, TROSKI, WYROZUMIAŁOŚCI ANI MIŁOŚCI!!!Nie zasługujecie na to PLASTIKOWE LALECZKI BARBIE!!! I niech wtedy, w przyszłości, żadna mi nie mówi, że ją krzywdzę... Was po prostu trzeba kupować. Jak masło i chleb w hipermarkecie...Ni ech będzie po waszemu...Trudno takie życie...Nie ma sensu się nad sobą użalać, bo nie ma w końcu z czyjego powodu...Nie złamiecie mnie.Koniec audycji. Adrian Cronauer kończy nadawać........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Do kobiet i dziewczyn IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 18:45 dobre i oczywiscie wszystko sie zgadza haha;) ale nie na temat... rzecz dotyczy gwaltu a nie natury kobiet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sędzia-KOBIETA Re: Do kobiet i dziewczyn IP: 195.245.213.* 09.06.03, 09:06 Mezczyzni to świnie!!!!!!! A świniom "PEREŁ" się nie podaje!!!!!!!!!!!!!!!!P.S. A wyrok za gwałt będzie maksymalny!!!!- OBIECUJE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spokojny Re: Do kobiet i dziewczyn - do Sędzia Kobieta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.03, 11:05 Zanim zdecydujesz o karze sprawdżżżżżżżż do końca problem a nie fascynujesz się paragrafem , działasz za moje na termin płacone podatki i może niszczysz przyszłych podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poborca podatkowy Re: Do kobiet i dziewczyn - do Sędzia Kobieta. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 23:08 ... może "w terminie", a nie "na termin"-chyba,że podatków nie płacisz. Odpowiedz Link Zgłoś
barbie-torun Re: Do kobiet i dziewczyn-do Nieważnego Adriana 09.06.03, 13:26 Adrian rozumiem cię i popieram bo widzę co się w świecie dzieje ale zaręczam Ci są jeszcze ciche, skromne dziewczyny i mam nadzieję że taką spotkasz i zmienisz zdanie, jesteś jeszcze młody i nie przejmuj się tak bardzo, świata nie naprawisz a lepiej nie zmieniaj swoich poglądów. Chamstwa, cwaniactwa i brudu jest pełno więc pozostań sobą, wrażliwym na piękno facetem. Tego życzy Ci starsza trochę torunianka ( nie feministka bynajmniej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnich Re: Do kobiet i dziewczyn-do Nieważnego Adriana IP: 213.76.129.* 24.06.03, 15:58 Wydaje mi sie, ze wykastrowac tych skurwieli to za malo. Odpowiedz Link Zgłoś
o92 Re: Do kobiet i dziewczyn 26.06.03, 13:23 Gościu, To, że znasz wiele takich kobiet jak opisałes w długim monologu, nie oznacza, że można generalizować. Ludzi nie można wkładac do jednego worka, bo prowadzi to do rozumowania typu: każdy pijak to złodziej... A robiąc kaske faktycznie narazisz się na kontakty w wiekszości z takimi kobietami. I kolo się zamknie. Ja bym starał sie w kontaktach z dziewczynami pomijać kwestię Twojej zamozności - wtedy od razu przekonasz się z kim warto sie spotykać, a kogo można/warto wykorzystać :) Poz, o92. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_neta v 30.11.21, 00:03 Znalazlam to forum przez przypadek. Teraz jestem juz 35letnią kobietą. Wtedy byłam dziewicą, nie znalam sie na "facetach", mialam tylko 16 lat i jedyne co wiedzialam o seksie, to tyle, co nauczono mnie w szkole. Nie brałam narkotykow, jak tu ktos pisze. Nie pieprzylam sie za nie, bo nie wiedzialam co to seks. "Goły" spotykal sie ze mna i to on mnie tam im wystawił. Jesli to czytasz to musisz wiedzieć, ze najlepsza zemsta to taka polatach. Tomku G. Nic cie przede mna nie obroni. Bo to, co sie stało w tej piwnicy odbilo sie na całe moje zycie. A na twoje? jesli nie to juz wkrptce. Wliczajac w to krzystofa g u j s k ie go, ka a p r a sz e w sk i e go, braci k ł o ss o w s k i ch, dawida g r ą ża w skie go, klo n o w s k i e go, mi ch a la mi k e. wszyscy z d o ni mi r skie go. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia9512 Re: Gwałt na Rubinkowie 16.05.22, 14:11 Jeżeli chodzi o sex randki w Toruniu, to najlepiej skorzystać z portalu eroprzygoda.pl/sex-randki-torun/ który oferuje możliwość znalezienia partnerek w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś