rts44 02.08.07, 10:35 to jest tupet!a moze to uklad z prezydentem?innego wytlumaczenia nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panikrycha Re: Grzegorz Grabowski chce wrócić do magistratu 02.08.07, 11:29 Wcale to nie jest dla mnie zaskoczenie. Przecież od początku było wiadomo, że Zaleski broni pana Grabowskiego. Kiedy opinia publiczna tak mocno nacisnęła, żeby go zwolnił, to co zrobił nasz prezydent...? Tak napisał wyupowiedzenie, żeby Grabowski mógł je z łatwością podważyć przed sądem. To przecież jest jasne jak wschodzące słońce na Bulwarze Filadelfijskim! Przecież ludzie nie dadzą sie nabrać na takie tanie sztuczki. Jest bardzo ciekawe, co zrobi sąd i co powie Zaleski, gdy "przegra sprawę". Może: "niestety chciałem go zwolnić, ale wyrok sądu mi na to nie pozwala". Ostatnio twierdził, że po prawomocnym skazaniu nie jest się w konflikcie z prawem. A jaki teraz wniesie wkład w naukę prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
panfilutek1 Re: Grzegorz Grabowski chce wrócić do magistratu 02.08.07, 17:17 Nie wiem, co o tym myśleć, bo z jednej strony naprawdę cenię działalność Grabowskiego w magistracie, z drugiej ta sprawa jest jednak ciężkiego kalibru. Z trzeciej wiem, że ciężko będzie znaleźć na jego miejsce kogoś rozsądnego... Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Grzegorz Grabowski chce wrócić do magistratu 02.08.07, 18:01 jak to nie wiem co myśleć? kiedy zwykły człowiek ukradnie, oszuka jakikolwiek urząd to dostaje wyrok i siedzi w celi, a nie na stołku rządowym czy samorządowym. Odpowiedz Link Zgłoś
uszaty25 Re: Grzegorz Grabowski chce wrócić do magistratu 02.08.07, 18:22 takie rzeczy tylko w toruniu, zaleski i jego przydupasy = spoldzielnia Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk Re: Grzegorz Grabowski chce wrócić do magistratu 02.08.07, 20:30 Bezczelny tupet. Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk Re: Grzegorz Grabowski chce wrócić do magistratu 06.08.07, 00:41 Ciąg dalszy swoistej historii. Balansuje to na krawędzi absurdu. Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk A tymczasem... 06.08.07, 11:13 ... znalezione w sieci: www.maratonypolskie.pl/logo/2007/wasyl7d.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
palin przestepca grabowski 07.08.07, 16:58 grzesiu daj se spokoj i tak nikt cie nie lubi tylko ten lysy krasnolud ale przyjdzie kryska na matyska (wiesz adama matyska;) Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk Re: przestepca grabowski 08.08.07, 07:25 A ja słyszałem, że już miesiąc temu Grabowski otworzył komis samochodowy w Brodnicy, o dość wdzięcznej nazwie "Nocna Zmiana Busa". A on wraca jednak. Odpowiedz Link Zgłoś