Dodaj do ulubionych

Raport o dentystach

• zdzislaw1962 Re.raport o dentystach 21.01.13, 06:42
      gabinet stomatologiczny ul. ku studzionkom 12, Nowy Targ nie polecam!
      • pegi6 Re: Re.raport o dentystach 10.09.17, 09:16
        nie mogę polecić pani Małgosia Szotkowska z ul. sz. chełmińska w Toruniu. leczy "po łebkach". zeba w polowie zaplombowanego nowa plomba musiałam wyrwac po 2 krotnym leczeniu przez nią. wyrzuciłam pieniądze w błoto.
        • pegi6 Re: Re.raport o dentystach 10.09.17, 09:32
          ponadto wydaje mi się ze zmieniając branże na bardziej dochodową-na estetykę i obróbkę twarzy należałoby zostawić stomatologie a nie paprać zęby i wpływac negatywnie na stan zdrowia klienta. dużo za dużo niepotrzebnego bólu. przydałoby się również myślenie. jeśli zab leczony jest już 3 raz to może zasugerowac wyrwanie. coz jeśli nie prowadzi się karty klienta to skad można wiedzieć ze to 3 wizyta.
    • hassleader Re: Raport o dentystach 27.01.13, 17:03
      konrad2m napisał(a):

> Danka Tekst linka

Ja pierdzielę, mógłby ktoś usunąć tego barana ze wszystkich wątków?
      • jot9 Zapodałeś kubełka 27.01.13, 17:42
        hassleader napisał:

> Ja pierdzielę, mógłby ktoś usunąć tego barana ze wszystkich wątków?

Zapodałeś kubełka? Ja zapodałem, chyba koło 14-tej i ciągle toto jest?
    • ewelina.85 Denmed 11.03.13, 16:20
      Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami !! Moim zdaniem lekarze w gabinecie są najwyzszej klasy specjalistami – leczymy tutaj zeby cala rodzina i nawet dzieci chetnie siadają na fotel. Ja odnoszę zupelnie odmienne wrazenie dotyczące lekarzy, bo robiliśmy tam różne zabiegi od zwykłego leczenia po implanty, nawet aparat dlatego uważam, że są to odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu.
      • ziuta_2012 Re: Denmed 16.02.15, 20:49
        Wybielanie zębów w Den-Med - stanowczo odradzam!!! Najpierw miałam zęby oczyszczane z kamienia, a potem zęby były wybielane laserowo. Następnie na noc przez 3 dni nakładałam żel, który miał ustabilizować efekt wybielania. A efekt - żaden!!! Pani, która wybielała zęby, kiedy udałam się z reklamacją stwierdziła, że o 1 ton się rozjaśniły. Niestety zapomniała, że informowała mnie o konieczności zmian plomb w zębach po wybielaniu, które się przecież nie wybielą. I tu klops... Plomby są identyczne jak reszta zębów. Żadnego efektu i ponad 1200 zł wyrzucone do kosza. Dodam tylko, że nie miałam zębów żółtych, a w skali jaką Pani mi pokazała były to "2" więc ząbki jasne. Jak to ładnie określiła Pani, która mi zęby wybielała "może liczyła Pani na efekt koloru bieli umywalki?" Hmmm.... Liczyłam po prostu na bielsze zęby!!!
    • roman_ Re: Raport o dentystach 11.03.13, 16:33
      Mnie natomiast bardzo odpowiada Stomatologia na Storczykowej.
      Sama organizacja przychodni jest moim zdaniem na bardzo dobrym poziomie . Bardzo mi odpowiada panująca tam atmosfera . Nie ma takiego zadęcia jak w przychodniach gdzie właścicielami są lekarze . Panie w recepcji kompetentne i miłe ale nie przesadnie.
      Wybór lekarza to już sprawa indywidualna. Mnie bardzo odpowiada Pani Dorota . Nie ma problemów z naprawa na przykład dwóch zębów na jednej wizycie itp .
      Ja w tym gabinecie prawie zasypiam na fotelu:)
      Gabinet dobrze wygospodarzony i przestronny . Nie oszczędza się na materiałach itp
      Aha i bardzo ważna rzecz przed leczeniem zębów zbierany jest wywiad o ogólnym stanie zdrowia co w przypadku jakiś problemów np z sercem bywa bardzo ważne. A nie wszędzie tak jest .
      Rachunki bywają słone zwłaszcza jeżeli robi się kilka rzeczy naraz:(.
      Polecam wypróbować.
    • freedolly Dentaurus 11.07.13, 08:07
      A czy był ktoś w Dentaurusie na leczeniu kanalowym? Co sądzicie o lekarzu D. Czołgosz?
      • asis88 Re: Dentaurus 30.10.13, 09:09
        Dentaurus - nowoczesna klinika, miłe i profesjonalne podejście ale... naciągacze! Byłam już u dwóch stomatologów w tej klinice i zawsze jest taka sama polityka naciągania klienta, a ceny oferowane w gabinecie różnią się od tych na finalnym rachunku. Wyrwanie miało kosztować 250 zł, a skończyło się na 500zł. Oferowane 'gratisy' w gabinecie okazują się płatne przy kasie! Wszyscy są mili, ale za to się płaci. Pacjent przede mną też się zdziwił podchodząc do rejestracji gdzie miał zapłacić ponad 1400 zł.... Fakt jednak, że jest to nowoczesna klinika, ale nigdy nie wiesz ile zapłacisz.
    • oter856 Raport o dentystach 23.08.13, 16:21
      warto polecac dobrych stomatologów w takich serwicach jak regionalny katalog opinii i stomatologach
    • 780andrzej Leczenie w DENmed 01.02.14, 01:51
      Właśnie umówiłem się na wizytę w Toruniu, bo w Bydgoszczy nie było miejsca. Pani doktor - dentysta nie umiała odczytać płyty tomografii komputerowej głowy, gdzie wyraźnie widać co dzieje się z uzębieniem. Tłumaczyła, że miała na studiach bardzo mało zajęć z zakresu radiologii
      klinicznej.
      Boli mie ząb u korzenia, a ona zamiast wyjąć całą plombę i oczyśćić miazgę dokonała uzupełnienia tytlko częściowego starej plomby.
      Jak można ufać takim fachowcom? Co to za benajdziejna przychodnia dentystyczna pretendująca do miana kliniki?
      • alurka Re: Leczenie w DENmed 06.03.15, 22:04
        A zna ktoś taką czarną babę? Chyba Pankowska się nazywa z Denmedu? Byłam z dzieckiem- odradzam!!!! nieprzyjemna, cały czas mówiła podniesionym głosem- ale siedz spokojnie, siedz spokojnie! choć syn ani drgnął! założyła coś co wypadło zaraz- inny dentysta dokonczył zęba. Dla dziecka- ta pani niby od dzieci ( sic!!!!) to porażka.
      • alurka Re: Leczenie w DENmed 06.03.15, 22:06
        Może Pankowska właśnie hehe...tak się "zna" właśnie.
    • 6marylka61 protetyka 05.04.15, 18:30
      Potrzebuję dobrego dentystę protetyka -korony porcelanowe i mostki. Bardzo proszę o opinie osób, które mają takie doświadczenia.
    • maciejkiewiczy Re: Raport o dentystach 21.12.17, 12:09
      Jak znalazłem najlepszego specjalistę co do zębów/implantów? Wpisałem w Google frazę implanty kraków i wybrałem odpowiedniego specjalistę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka