Gość: cameraman IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.07.03, 04:15 a policjant nosi pałę na wierzchu w dzień po południu rano i o zmierzchu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Matys Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: *.torun.dialup.inetia.pl 20.07.03, 09:09 Pan Żydowicz to chory człowiek. Nie należy z nim i o nim dyskutować. Tego człowieka trzeba leczyć. Najbliższa poradnia to Przychodnia Chorób Układu Nerwowego Toruń, ul. Mickiewicza 24. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: w3cache.u.INTELINK.pl:* 20.07.03, 12:53 Gość portalu: Matys napisał(a): > > Pan Żydowicz to chory człowiek. Nie należy z nim i o nim > dyskutować. Tego człowieka trzeba leczyć. Najbliższa poradnia > to Przychodnia Chorób Układu Nerwowego Toruń, ul. Mickiewicza > 24. A skąd wiesz, że on jest chory? Rozmawiałeś z nim? Masz przykłady? Na podstawie czego tak wypowiadasz się? Może już korzystałeś z tej przychodni? A jak korzystałeś to i tak nie napisałbym, że jesteś chory!!! Bo mam szacunek do ludzi którzy korzystali z porad w takich przychodniach i są bardziej odpowiedzialni od ciebie i wiele więcej dla społeczeństwa zrobili. Wiecej szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: som Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: *.torun.mm.pl 20.07.03, 17:00 Matys ty jestes po prostu glupim czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
palin [...] 20.07.03, 21:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: som Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: *.torun.mm.pl 20.07.03, 22:47 palin po prostu wstyd mi za ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 19:44 Wiadomość Palina usunięta. Tekst był niecenzuralny, ochrona czci pana Żydowicza? Jakoś tak jest,że chamskich, nieprzyzwoitych,obrzydliwych, żenujących wypowiedzi dotyczących posłanki, a przede wszystkim niewiasty, pani Sobeckiej, redaktor Herold nie eliminuje. Jest tu podtekst? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 18:46 jan.jestes tak jak pallin szowinistycznym gupkiem.Moge obrazic twoja matke.NIE oburzysz sie.Ale pallin(PALANT)moze obrazac innych tak niewybrednie ?Wg ciebie tak!!!Wiesz co MATKA ZLE CIE WYCHOWALA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.03, 11:34 Więcej takich wpadek, a i w Łodzi mu podziękują. Ktoś miał wątpliwości czy to pierwsze wpadki pana Z. z alkoholem ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.07.03, 14:04 jar.my sie przeciez znamy.daj spokoj.Skonczyles juz z molestowaniem nieletnich chlopcow.Ty nie tylko alkohol bierzesz do buzi.zal mi cie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.03, 17:05 Gość portalu: bolo napisał(a): > jar.my sie przeciez znamy.daj spokoj.Skonczyles juz z molestowaniem nieletnich > chlopcow.Ty nie tylko alkohol bierzesz do buzi. zal mi cie. Czyli jak mawiają "żal Ci d... ściska" ? Oby skutecznie ! - będzie okazja wrócić na drogę przyzwoitości - (stąd się znamy ?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 01:20 ale poziom.jar nadajesz sie do eksperymentow.Ze takie cos jak ty hanbi ziemie! masz niepokolei pod sufitem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.03, 01:32 Staraj się koleś trzymać jednego nicka. Bo ty i "bolo" w podobnym coś tonie nadajecie i obaj jakoś przez sdi - oczywiście nie jednemu psu burek na imię ale .... :))))))) PS.Widzisz - z tą równością pod sufitem (jak pisałeś) w obu osobach - faktycznie możesz mieć problem. A miałeś demaskować innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
alinka71 Re: Policja kontra Marek Żydowicz 27.07.03, 13:39 aj, znowu ci sami ludzie wyysłani przez pana Marka bronią go na Forum GW. Ale to juz nudne... Patrząc wstecz, podobne dyskusje toczyły się 4-5 miesięcy temu. gdy udowodniłam, że ta sama osoba używa szesciu nicków, ale zapomina o tym, że adres ma wciąż ten sam - dysutant nagle zniknął. Teraz to samo. Ten sam styl i znowu zapominanie, że IP da się odczytać... Nic sie nie uczysz na błędach, nic. A jeszcze dyskusja wywołana z Łodzi, w której pan Ż. ma swój drugi, gościnny dom. I zaraz posypią sie niecenzuralne uwagi dotyczące mojej seksualności, albo... dyskutant zniknie. I na to czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 14:12 No i teraz jestesmy w domu. Wszystko widac jak na dloni. Chor wyjacych z nienawisci.Wzajemnie sie szczujacych biednych bezsilnych ludzi ukrywajacych sie za internetem.MACIE RACJE.JA znikam NIEODPOWIADA mi takie towarzystwo. Swiat jest zbyt piekny by tracic na was czas.Pozostalych tez namowie by sobie dali z wami spokoj.Juz mozecie spokojnie prowdzic sobie te wojenke.ALE DZIEKI.W tych komputerowych podchodach obie strony swiadomie lub nie zostawiaja slady.JA DUZO O WAS SIE DOWIEDZIALEM>moze nawet powiem ze sami pokazaliscie kim jestescie i gdzie .I TO WYSTARCZY>Widac was bardzo wyraznie.NIEMOC BOLI>CO? ILE MOGLIBYSCIE ZROBIC DOBREGO>A NIE TYLKO PLOTKA DOMYSLY ZAZDROSC WSCIEKLOSC>PAMIETAJCIE alinko,jarze.janie.nanderze,pallinie widze was bardzo wyraznie i zobaczyli was ci ktorym chcialem was pokazac.Cudowna rzecz ten komputer.Zwlaszcza kiedy umie sie patrzec hermeneutycznie, metodycznie,technicznie. Zacznijcie prawic sobie komplementy.Od czegos trzeba zaczac.Moze z czasem nauczycie sie dostrzegac i pisac o czyms czego dzis nie widzicie bo zaslepia was NIENAWISC.Teoria haosu mowi, ze niestety wasza nienawisc i zlo ktore wyrzadzacie innym wroci do was i waszych bliskich.A mogloby byc inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.03, 17:38 O teoriach filozoficznych, o nienawiści prawi ten pro-Żydowiczowy lisek- chytrusek co w kilku osobach występuje, a mialo być konkretnie, o faktach tzn. o przygodach Żydowicza z policją. Odpowiedz Link Zgłoś