Dodaj do ulubionych

Policja kontra Marek Żydowicz

IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.07.03, 04:15
a policjant nosi pałę na wierzchu w dzień po południu rano i o
zmierzchu...
Obserwuj wątek
    • Gość: Matys Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: *.torun.dialup.inetia.pl 20.07.03, 09:09

Pan Żydowicz to chory człowiek. Nie należy z nim i o nim
      dyskutować. Tego człowieka trzeba leczyć. Najbliższa poradnia
      to Przychodnia Chorób Układu Nerwowego Toruń, ul. Mickiewicza
      24.
      • Gość: obiektywny Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: w3cache.u.INTELINK.pl:* 20.07.03, 12:53
        Gość portalu: Matys napisał(a):

>
        > Pan Żydowicz to chory człowiek. Nie należy z nim i o nim
        > dyskutować. Tego człowieka trzeba leczyć. Najbliższa poradnia
        > to Przychodnia Chorób Układu Nerwowego Toruń, ul. Mickiewicza
        > 24.

A skąd wiesz, że on jest chory?
        Rozmawiałeś z nim?
        Masz przykłady?
        Na podstawie czego tak wypowiadasz się?

Może już korzystałeś z tej przychodni? A jak korzystałeś to i tak nie
        napisałbym, że jesteś chory!!! Bo mam szacunek do ludzi którzy korzystali z
        porad w takich przychodniach i są bardziej odpowiedzialni od ciebie i wiele
        więcej dla społeczeństwa zrobili.
        Wiecej szacunku.
        • Gość: som Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: *.torun.mm.pl 20.07.03, 17:00
          Matys ty jestes po prostu glupim czlowiekiem.
          • palin [...] 20.07.03, 21:16
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: som Re: Policja IP: *.torun.mm.pl 20.07.03, 22:47
            • Gość: som Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: *.torun.mm.pl 20.07.03, 22:47
              palin po prostu wstyd mi za ciebie.
      • Gość: jan Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 19:44
        Wiadomość Palina usunięta. Tekst był niecenzuralny, ochrona czci pana
        Żydowicza? Jakoś tak jest,że chamskich, nieprzyzwoitych,obrzydliwych,
        żenujących wypowiedzi dotyczących posłanki, a przede wszystkim niewiasty, pani
        Sobeckiej, redaktor Herold nie eliminuje. Jest tu podtekst?
        • Gość: bolo Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 18:46
          jan.jestes tak jak pallin szowinistycznym gupkiem.Moge obrazic twoja matke.NIE
          oburzysz sie.Ale pallin(PALANT)moze obrazac innych tak niewybrednie ?Wg ciebie
          tak!!!Wiesz co MATKA ZLE CIE WYCHOWALA!
    • Gość: jar Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.03, 11:34
      Więcej takich wpadek, a i w Łodzi mu podziękują.
      Ktoś miał wątpliwości czy to pierwsze wpadki pana Z. z alkoholem ? ;)))
      • Gość: bolo Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.07.03, 14:04
        jar.my sie przeciez znamy.daj spokoj.Skonczyles juz z molestowaniem nieletnich
        chlopcow.Ty nie tylko alkohol bierzesz do buzi.zal mi cie.
        • Gość: jar Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.03, 17:05
          Gość portalu: bolo napisał(a):

> jar.my sie przeciez znamy.daj spokoj.Skonczyles juz z molestowaniem
          nieletnich
          > chlopcow.Ty nie tylko alkohol bierzesz do buzi.
          zal mi cie.

Czyli jak mawiają "żal Ci d... ściska" ?

Oby skutecznie !
          - będzie okazja wrócić na drogę przyzwoitości - (stąd się znamy ?)
          • Gość: ty Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 01:20
            ale poziom.jar nadajesz sie do eksperymentow.Ze takie cos jak ty hanbi ziemie!
            masz niepokolei pod sufitem.
            • Gość: jar Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.03, 01:32
              Staraj się koleś trzymać jednego nicka.
              Bo ty i "bolo" w podobnym coś tonie nadajecie i obaj jakoś przez sdi -
              oczywiście nie jednemu psu burek na imię ale .... :)))))))

PS.Widzisz - z tą równością pod sufitem (jak pisałeś) w obu osobach -
              faktycznie możesz mieć problem. A miałeś demaskować innych :)
              • alinka71 Re: Policja kontra Marek Żydowicz 27.07.03, 13:39
                aj, znowu ci sami ludzie wyysłani przez pana Marka bronią go na Forum GW. Ale
                to juz nudne... Patrząc wstecz, podobne dyskusje toczyły się 4-5 miesięcy temu.
                gdy udowodniłam, że ta sama osoba używa szesciu nicków, ale zapomina o tym, że
                adres ma wciąż ten sam - dysutant nagle zniknął.
                Teraz to samo. Ten sam styl i znowu zapominanie, że IP da się odczytać... Nic
                sie nie uczysz na błędach, nic.
                A jeszcze dyskusja wywołana z Łodzi, w której pan Ż. ma swój drugi, gościnny
                dom.
                I zaraz posypią sie niecenzuralne uwagi dotyczące mojej seksualności, albo...
                dyskutant zniknie.
                I na to czekamy
                • Gość: bolo Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 14:12
                  No i teraz jestesmy w domu. Wszystko widac jak na dloni. Chor wyjacych z
                  nienawisci.Wzajemnie sie szczujacych biednych bezsilnych ludzi ukrywajacych sie
                  za internetem.MACIE RACJE.JA znikam NIEODPOWIADA mi takie towarzystwo. Swiat
                  jest zbyt piekny by tracic na was czas.Pozostalych tez namowie by sobie dali z
                  wami spokoj.Juz mozecie spokojnie prowdzic sobie te wojenke.ALE DZIEKI.W tych
                  komputerowych podchodach obie strony swiadomie lub nie zostawiaja slady.JA DUZO
                  O WAS SIE DOWIEDZIALEM>moze nawet powiem ze sami pokazaliscie kim jestescie i
                  gdzie .I TO WYSTARCZY>Widac was bardzo wyraznie.NIEMOC BOLI>CO? ILE MOGLIBYSCIE
                  ZROBIC DOBREGO>A NIE TYLKO PLOTKA DOMYSLY ZAZDROSC WSCIEKLOSC>PAMIETAJCIE
                  alinko,jarze.janie.nanderze,pallinie widze was bardzo wyraznie i zobaczyli was
                  ci ktorym chcialem was pokazac.Cudowna rzecz ten komputer.Zwlaszcza kiedy umie
                  sie patrzec hermeneutycznie, metodycznie,technicznie. Zacznijcie prawic sobie
                  komplementy.Od czegos trzeba zaczac.Moze z czasem nauczycie sie dostrzegac i
                  pisac o czyms czego dzis nie widzicie bo zaslepia was NIENAWISC.Teoria haosu
                  mowi, ze niestety wasza nienawisc i zlo ktore wyrzadzacie innym wroci do was i
                  waszych bliskich.A mogloby byc inaczej.
                  • Gość: jar Re: Policja kontra Marek Żydowicz IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.03, 17:38
                    O teoriach filozoficznych, o nienawiści prawi ten pro-Żydowiczowy lisek-
                    chytrusek co w kilku osobach występuje,
                    a mialo być konkretnie, o faktach tzn. o przygodach Żydowicza z policją.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka