Dodaj do ulubionych

Firma CONNECT. SDI w Toruniu- POMÓŻCIE!

IP: *.torun.dialup.inetia.pl 29.12.01, 21:57
Cześć!

Mieszkam na bydg. przedmieściu i chce sdi- jaka firma moze mi pomoc??? oprocz
TP SA

slyszalem o "connect"
dobra jest firma "multimedia", ale to jedno rozwiazanie, mzoe jakas
alternatywa...

pliz, dajcie maila/telefon/adres CONNECT lub jakiegoś innego developera sdi

pozdr

<moj mail: janek@kadra.pl >
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: Firma CONNECT. SDI w Toruniu- POMÓŻCIE! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 15:04
      witam
      przecierz sdi to tylko w tpsa jest dostępne ,
      natomiast Tobie chodzi zapewne o łącze stałe ,
      jeżeli tak to kablówka , innej możliwości w Toruniu nie znam
      też mieszkam na bydgoskim przed. ale u mnie w kablu inetu brak(kopernik)

pozdrawiam

Marek
      • saint Re: Firma CONNECT. SDI w Toruniu- POMÓŻCIE! 01.01.02, 16:11
        o wlasnie, mowie ;)

ja chce stałke COKOLWIEK

po rpostu modem mnie meczy
        • Gość: borucik Re: Firma CONNECT. SDI w Toruniu- POMÓŻCIE! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.02, 17:36
          Ja tam ciagne dalej przez modem i czekam na lepsze czasy. Mam pakiet 30-
          godzinny. A u mnie (rub1) petrus ustanowil ceny: 128kb/s za 120 zl na miecha.
          Im wyższy transfer tym drożej. Tak wiec czekam i mam nadzieje ze w koncu sie
          doczekam.
          • Gość: SDB Re: Firma CONNECT. SDI w Toruniu- POMÓŻCIE! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 18:02
            128 kB/s to chyba tak jak SDI, nie? jak 120 zl to korzystniej niz w TP
            • saint Re: Firma CONNECT. SDI w Toruniu- POMÓŻCIE! 02.01.02, 13:46
              ja mam netię, 69 zł za 100 godzin- czyli niby fajnie, ale ostyatnio bardzo dużo
              rzeczy robię w necie i np. jakies pliki bym potransferował chętnie, ale nie ma
              jak, modem 56.6 kb/s rula :P

eee, wogóle to ja, muppet (muppet i saint to to samo)
              • Gość: borucik Re: Firma CONNECT. SDI w Toruniu- POMÓŻCIE! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 19:24
                To Netia ma taka fajna mozliwosc? PS muppet spotkamy sie w niedziele na meczu
                (mam nadzieje).
    • Gość: mupp Re: Firma CONNECT. SDI w Toruniu- POMÓŻCIE! IP: *.torun.dialup.inetia.pl 02.01.02, 22:06
      jo przemek!

ja mam od roku ponad

nie wiem czy to JESZCZE aktualne, ja mam taka taryfke

ale mi nie starcza :(
    • Gość: gregor Re: Firma CONNECT. SDI w Toruniu- POMÓŻCIE! IP: *.porcupine.dialup.pol.co.uk 05.01.02, 03:55
      Mieszkam aktualnie w Londynie.Miasto i kraj podobno drogie,ale place
      miesiecznie 12.99 funtow za dostep przez linie telefoniczna na nr 0800.Predkosc
      zdecydowanie wieksza niz w tpsa przez taki sam modem,a pierwszy miesiac mialem
      gratis.I teraz pytanie:jak im sie to oplaca?
      pozdrawiam wszystkich!!!
    • Gość: Waldek Re: Firma CONNECT. SDI w Toruniu- POMÓŻCIE! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 20:00
      connect@skarpa.torun.pl
    • Gość: Jan Re: Firma CONNECT. SDI w Toruniu- POMÓŻCIE! IP: 158.75.53.* 23.01.02, 08:08
      Jak chcecie miec staly dostep za 60zł. to zadzwońcie 6641544
      • Gość: muppet Re: Firma CONNECT. SDI w Toruniu- POMÓŻCIE! IP: *.torun.dialup.inetia.pl 26.01.02, 14:55
        mozna e-mail rposic?

nie moge sie dodzwonic!
        • Gość: MAK Re: Firma CONNECT. SDI w Toruniu- POMÓŻCIE! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 00:10
          Łącza od 256Kbps do 2Mbps za 60zł/miech (zalezy od liczby osób - min 5).

pisz na biuro@conn.pl

pzdr.
          Marek

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka