jareknajberg 21.05.09, 20:40 Pani Redaktor jest niesprawiedliwa. Osobiście robię wszystko żeby frekwencja była jak najwyższa. Moje starania można sledzić na www.najberg.pl do czego zachęcam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaminskimateusz 7 czerwca, czyli nasi polityczni impotenci 22.05.09, 07:31 Tak, a później dziwią się że pieniędzy z Uni nie ma na most itp. Żenujace! Poczułem się jak na jakieś wiosce, a nie 200 tyś. mieście! Odpowiedz Link Zgłoś
kaminskimateusz Re: 7 czerwca, czyli nasi polityczni impotenci 22.05.09, 07:32 jareknajberg napisał: > Pani Redaktor jest niesprawiedliwa. Osobiście robię wszystko żeby > frekwencja była jak najwyższa. > > Moje starania można sledzić na www.najberg.pl > do czego zachęcam. Szkoda tylko, że jest Pan z SLD (wyjątkowo psuje mi opinię p. Senyszyn o tym ugrupowaniu) Bo już miałby Pan mój głos... Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko Re: 7 czerwca, czyli nasi polityczni impotenci 22.05.09, 10:24 > już miałby Pan mój głos... za co? wg mnie wianie z rady miasta do pe jest jeszcze gorsza postawa niz spadochroniarstwo. facet zostal wybrany by TU swoim wyborcom pomagac. prawie nic nie zrobil (vide zielona fala) i zwiewa na cieplejsza posadke za wieksza kapuche. W S T Y D. jak maja czuc sie ci zdradzeni wyborcy? dlaczego w ogole dopuszcza sie do takich rejterad? btw dla regionu to pan moze zrobic cos wlasnie tu w radzie miasta, sejmiku wojewodztwa ewentualnie w sejmie. gadanie, ze sie idzie do pe zeby zrobic cos dla regionu to wierutna bzdura. tak powiedziec moze ktos, kto kompletnie nie zna sie na tym co taki paralment europejski robi (poza wyplacaniem diet oczywiscie). jeszcze kreuje sie tu na jedynego sprawiedliwego populista jeden. moze przytoczmy dyskusje z wirtualnego torunia sprzed okolo 1,5 roku aby wyborcy zobaczyli z jaka gracja i kultura traktuje pan najberg innych? Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: 7 czerwca, czyli nasi polityczni impotenci 22.05.09, 15:54 >>>W Radzie Miejskiej dbam o: zwiększenie liczby patroli policyjnych na peryferiach Torunia i zapewnienie bezpieczeństwa wszystkim mieszkańcom; doprowadzenie do rozpoczęcia budowy nowego mostu przez Wisłę; poprawienie funkcjonalności MZK; usprawnienie komunikacji samochodowej przez Toruń (”zielona fala”); wsparcie lokalnych inicjatyw mieszkańców; poprawę współpracy Rad Okręgów z Radą Miasta. to cytat ze strony, pracowity facet z niego:) ciekawe czy karnet oddał, czy sam z nim wchodzi na mecze. 8 miejsce na liście dowodzi, że to z pewnościa poważny kandydat:) Lans, jak przy konkretnej jedynce Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko do pani waloch 22.05.09, 10:53 fajny to moze byc koles w barze jak pani z kolezanka rozmawia. kurka wodna ludzie piszcie to tak, zeby dalo sie czytac. napisany na kolanie tekst rady? pani artykul jest chyba pisany na bucie. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Tak czy tak nie będziemy mieli swojego 22.05.09, 15:55 przecież 1 z list to spadziochy z innych miast. Do dupy z takimi wyborami. Lepiej nie mieć wcale niż mieć ludzi, którzy w naszych miastach poruszają się z GPS żeby trafić do centrum. Nie ma sensu głosować na spadochroniarzy. Takie jest moje zdanie. Może w nast ępnych wyborach partie potraktują nas poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aksum78 wiemy o co toczy sie gra 22.05.09, 14:03 alez my dobrze wiemy, tak samo jak nasi wlodarze i poslowie i kandydaci do europarlamentu, o co sie toczy ta gra. kasa misu kasa, cytujac z filmu. reszta to populizm. demokracja dawno stracila kontakt z podlozem. a takie teksty sa pisane dla mnie na zamowienie. czytelne jest to az nadto. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rts44 7 czerwca, czyli nasi polityczni impotenci 23.05.09, 08:23 czy mamy "swojego" w PE czy nie to jedno i to samo.jezeli urzednicy dobrze przygotuja dokumentacje to otrzymamy dotacje z unii a jezeli zle opracuja to czy mamy jednego/p.zwiefka/czy bedzie ich piecioro to i tak nic nie pomoga.jest to typowa gra pod publiczke o naprawde duza kase.jest mi naprawde obojetne czy to bedzie sympatyk prawa czy lewicowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
vojtell Re: 7 czerwca, czyli nasi polityczni impotenci 23.05.09, 08:45 Nie idźcie na wybory a potem utyskujcie, że reprezentuje was taka polityczna prostytutka jak Czarnecki. Odpowiedz Link Zgłoś
kazag Re: 7 czerwca, czyli nasi polityczni impotenci 23.05.09, 13:51 Osobiście to jedynie promuje Pan swoją osobę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
czarneckinie Czarneckiego nie chcą we Wrocku, nie chcą w Wawie 23.05.09, 16:54 mamy go my :( Odpowiedz Link Zgłoś
m.glowacki77 dr Marek Kolasiński 24.05.09, 01:34 Gość jest specjalistą od prawa europejskiego. Jest z Torunia. Zna języki. www.marekkolasinski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lucek2009 Zagraj w antyspadochroniarski quiz! 26.05.09, 22:12 Jeden z kandydatów przygotował ciekawy quiz, w którym można "zdemaskować" spadochroniarzy ;) - najberg.pl/?page_id=148 Odpowiedz Link Zgłoś
vauban Re: 7 czerwca, czyli nasi polityczni impotenci 27.05.09, 00:44 Ja pójdę głosować, i z tego co słyszę, wszyscy krewni i znajomi się deklarują, że pójdą. Wbrew pozorom, te wybory są naprawdę ważne. Dla Torunia, dla kraju, dla Europy i każdego polaka - szaraka też. To będzie głosowanie przeciw (PiS - owi i prawicy), ale zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś