Dodaj do ulubionych

opinie o eSKy.pl

IP: 80.50.201.* 15.06.11, 09:07
Proszę o opinie na temat zakupów biletów za pośrednictwem strony eSKy.pl.
Przymierzam się do zakupu dość drogich biletów. Czy ktoś z Was korzystał ostatnio z ich usług? Czy są uczciwi, nie robią problemów z przelewem, nie podnoszą cen tuz przed zapłatą? Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sinus1 Re: opinie o eSKy.pl 15.06.11, 11:23
      A czemu akurat eSky? Mają b. wysoką opłatę za wystawienie biletu.

Sprawdź ile połączenie kosztuje na stronie przewoźnika.
      • sol_2011 Re: opinie o eSKy.pl 15.06.11, 12:08
        Mają korzystne ceny na bilety tam, gdzie chcę lecieć. Za wystawienie biletów eSKy żądają około 300 zł dwie osoby, przy sumie która płacę to nie jest tragicznie. Na stronie przewoźników jest o wiele drożej (o ok. 2000-3000 zł). Dzięki za odp - ja rzadko latam, nie znoszę, zawsze wolę lądem (nawet do Afryki). Czy ktoś korzystał z eSKy, czy wszystko było w porządku?
        Dzięki za odp
        • sinus1 Re: opinie o eSKy.pl 15.06.11, 12:23
          Sprawdź wyszukiwarkę: www.koniecswiata.net/

Tylko 40zł za wystawienie biletu.
          • sol_2011 Re: opinie o eSKy.pl 15.06.11, 13:09
            Bardzo dziękuję :)
            Ceny podobne, cały czas szukam, sprawdzam.
            • Gość: J.Ch. Re: opinie o eSKy.pl IP: *.30.38.170.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.06.13, 18:26
              jestem bardzo rozczarowana. Czuję się oszukana choć e-sky uważa, że to nie oszustwo. Też w ciągu kilku godzin od wykonania przelewu zadzwonił pan z info, że cena wzrosła i muszę dopłacić 160 zł. Dzień wcześniej ok 18 dokonałam wstępnej rezerwacji. Rano wysłałam pieniądze; za 6 godzin już musiałam dopłacać. Nie wysłałam potwierdzenia rezerwacji! Wpłata nie wystarcza!!!!!!!!!!!!Dołożę starań, by nie korzystać więcej z ich usług. Będę przestrzegać znajomych itd. W dniu rezerwacji rozmowa była przemiła, pani służyła pomocą itd. Dodam, że rezerwowałam bilety nie dla siebie, tylko dla 2 starszych osób. Wychodzę na najgorszą. Nie będę staruszkom psuć nastroju; zapłacę z własnej kieszeni. Nie odniosłam wrażenia, by rzeczywiście byli po stronie klienta. Tyle.
    • broke43 Re: opinie o eSKy.pl 26.06.11, 22:33
      kupowałem u nich bilety kilka razy i wszystko było ok
    • Gość: gość Re: opinie o eSKy.pl IP: *.ip.netia.com.pl 15.05.12, 10:29
      a jak nie mam karty kredytowej to biletu nie kupie? jakie są sposoby płatnosci za bilety u przewoźników?
    • Gość: Leszek Re: opinie o eSKy.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.12, 11:26
      eSky.pl to porządna firma. Można kupować bez obaw. Osobiście mam dobre doświadczenie także z Opodo.pl
    • Gość: lotnik [...] IP: *.radioalfa.pl 05.02.13, 06:50
      Treść postu jest niedostępna.
      • Gość: Beata Re: opinie o eSKy.pl IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.13, 15:36
        Witam Kupiłam bilety lotnicze z Toronto do San Francisco i z powrotem za pośrednictwem eSKY i otrzymałam bilety które gwarantują mi tylko bagaż podręczny ( 2660,0 zł ) W infolini zostalam poinformowana że w warunkach rezerwacji jest napisane że za bagaż MOŻE być naliczana dopłata, niemniej jednak podana była waga bagażu rej. Na propozycje zwrotu biletu usłyszałam że jest to transakcja bez możliwości zwrotu i anulacji.
        Przestrzegam przed pośrednictwem eSKY.pl przy zakupie biletu lotniczego .
        Beata
    • jobi Re: opinie o eSKy.pl 15.03.13, 16:44
      Ja ostatnio kupowałam bilet na lot złożony i interesowały mnie konkretne dni i godziny.
      Na infolinii pani pomogła mi złożyć cały lot.
      Cena cały czas była stała, bez zmian. Przelew bez problemu, na następny dzień przyszedł bilet.
      Ja mam dobre wrażenia na ich temat.
    • Gość: Piter C Re: opinie o eSKy.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.13, 16:48
      Zdecydowanie nie polecam. Po przelaniu pieniędzy na konto dostałem telefon, że cena za kupione bilety wzrosła więc trzeba dokonać dopłaty. Tłumaczenie było takie, że esky przelewa pieniądze do linii lotniczej dopiero gdy do nich dotrą. W tym czasie niestety ceny mogą się zmienić ... i się rzeczywiście zmieniają. Poza tym miałem problemy z odpraw a online. Nigdy więcej i nie polecam. Z tego co się zorientowałem to mają wyższe ceny niż przewoźnicy oferują na własnych stronach.
    • imw Kupili bilety, ale na pokład ich nie wpuszczono. 24.06.13, 20:47
      Kupili bilety, ale na pokład ich nie wpuszczono. Winny pośrednik
    • Gość: damian [...] IP: *.146-4-62.adsl-dyn.isp.belgacom.be 28.08.13, 19:25
      Treść postu jest niedostępna.
      • imw Reklamuj przez chargeback 28.08.13, 20:43
        jw.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka