Dodaj do ulubionych

Gdzie mam isc?

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.07.11, 06:49
Witam
Niedlugo lece do Polski z Stanow, i bede miec postoj w Amsterdamie. Poniewaz lece ta sama linia lotnicza, bagaz automatycznie powedruje do Warszawy. Moje pytanie brzmi, gdzie mam sie udac kiedy zawitam w Amsterdamie. Czy mam wyjsc z przylotow i udac sie na odloty, czy jak bo sama nie mam pojecia ;/
Obserwuj wątek
    • karnacja Transfer 12.07.11, 14:40

Witaj,

Nie wychodzisz z lotniska, poruszasz sie pod tym samym dachem:)
      Po wyjsciu z samolotu znajdziesz na jednym z licznych monitorow numer
      bramki (gate) swojego kolejnego lotu. Kierujac sie bardzo dobrymi
      oznaczeniami lotniska przejdziesz do kolejnej odprawy. Lotnisko w
      Amsterdamie to sama przyjemnosc. Nieduze i doskonale oznaczone.

Have a safe trip - k.
      • Gość: frequentflyer Re: Transfer IP: *.public.twinsnet.pl 12.07.11, 19:49
        jeszcze musi przejśc w AMS przez immigration skoro zza oceanu przybywa, bo przecież nie przechodzi jej w WAW skoro Schengen itepe. Zgadza się?
    • qwinta Re: Gdzie mam isc? 12.07.11, 18:11
      Z grupsza jest dokładnie tak jak napisałeś. O samym lotnisku, można przeczytać tutaj - może Ci się przyda.
    • Gość: mopsik17 Re: Gdzie mam isc? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.07.11, 20:08
      Czyli po przylocie na lotnisko mam udac sie na odloty, i isc juz prosto na odprawe (bagaz podreczny)..... nie do konca bylam pewna, poniewaz skyszalam ze jak sie ma przesiadki to idzie sie do jakiegos "transfer connection" czy jakos tak....
      • Gość: ciekawski_swiata Re: Gdzie mam isc? IP: *.zicom.pl 12.07.11, 22:15
        To wlasnie Ci mowią poprzednicy, idziesz na transfer gdyz nie wychodzisz z lotniska (czyli konczysz lot) tylko przemieszczasz sie dalej do odprawy na kolejny lot, kieruj sie za strzalkami na transfer a nie na exit :-)
        • Gość: mopsik17 Re: Gdzie mam isc? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.07.11, 03:34
          Aha, czyli mam kierowac sie na ten transfer, a nie na odloty..... Dzieki ;)
          Jak juz tam bede to musze jeszcze raz pokazywac paszport bilet itd.?
          • Gość: ciekawski_swiata Re: Gdzie mam isc? IP: *.zicom.pl 13.07.11, 16:38
            Kierujac sie na transfer, bedziesz sie wlasnie kierowala do hali odlotow. Po drodze prawdopodobnie bedziesz miala sprawdzane dokumenty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka