Dodaj do ulubionych

zakup biletu ryanair

05.09.12, 15:21
Witam.

Mam pytanie kupiłem bilet na październik ,odprawę online trzeba dokonać na 15 dni przed odlotem, zakupiłem bilet przez internet i po potwierdzeniu rezerwacji nie wydrukowałem jej (zapisałem na kartce numer rezerwacji oraz otrzymałem mejla z potwierdzeniem rezerwacji),

Co jest potrzebne do wydrukowania to co teraz -potwierdzenie zakupu czy odprawa online której dokonam na piętnaście dni przed odlotem ??
Obserwuj wątek
    • donatta Re: zakup biletu ryanair 05.09.12, 15:23
      Na lotnisku musisz stawić się z kartą pokładową, którą wydrukujesz po odprawie online.
      Wszelkie maile z potwierdzeniami nie są Ci potrzebne.
      I nie ma znaczenia, czy karta będzie wydrukowana w kolorze czy w wersji biało-czarnej.
      • Gość: gośćwroc Re: zakup biletu ryanair IP: *.internetia.net.pl 05.09.12, 15:24
        dodam ze do odprawienia przydatny będzie numer rezerwacji a karta pokładowa musi być wydrukowane w formacie a4
        • xulu Re: zakup biletu ryanair 05.09.12, 15:35
          dziekuje za szybkie odpowiedzi , troche sie wystraszylem poniewaz zaraz po zakupie byl czerwony napis potwierdzono i opcja drukuj, po prostu szybko zamknalem przegladarke.

dziekuje za odpowiedzi....
          • jorn Re: zakup biletu ryanair 07.09.12, 16:21
            Tak naprawdę jedyną rzeczą, która będzie Ci potrzebna, będzie dowód osobisty lub paszport. Tyle, że jeśli nie będziesz miał karty pokładowej, to cię skasują dodatkowo na kilkadziesiąt euro. Numer rezerwacji nie będzie potrzebny, bo Cię mogą w systemie po nazwisku znaleźć, jeśli tylko wpisałeś je bez błędów przy rezerwacji. Jeśli będziesz miał wydrukowaną kartę pokładową, to poza paszportem lub dowodem, nic innego nie będziesz już potrzebował.
            • Gość: E Re: zakup biletu ryanair IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.09.12, 19:19
              nie wpuszczaj kolegę w maliny :(
              • jakanu Re: zakup biletu ryanair 12.09.12, 21:02
                Za brak wydrukowanej karty pokładowej zapłacisz aż 60 euro.
    • Gość: spam spam - do usunięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.12, 22:50
      Czy jest na sali moderator?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka