Dodaj do ulubionych

Chamy z kontroli na Bergamo

IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.13, 23:54
Czegoś takiego już dawno nie miałem. Leciałem z Fezu z jednym opakowaniem kremu UV przekraczajacego poj. 100 ml, czego byłem świadomy, w Fezie oczywiście udało się przemycić. Tymczasem przed lotem Bergamo-Warszawa co? Dupek po prostu wziął płyny do obejrzenia i bez najmniejszego pytania rozpakował worek i wyrzucił mi krem do nieotwieralnego śmietnika z innymi wywalonymi rzeczami pasażerów.
Tak się nie robi, dupki lotniskowe - wystarczy choćby ostrzec, że nie mogę tego wnieść i ZAPYTAĆ czy wyrzucam, czy cofam się, oddaję komuś itp. Oczywiście zrobiłem awanturę makaroniarzowi, ale specjalnie się tym nie przejęli, a byłem na tyle spóźniony, że nie miałem czasu ciągnąć dalej afery o głupi krem UV wart 100 zł.
Co za bydło na tym lotnisku zostało zatrudnione...
Obserwuj wątek
    • Gość: latajaca Re: Chamy z kontroli na Bergamo IP: *.bb.sky.com 20.09.13, 04:02
      Ty tak na serio?
    • Gość: Eia Re: Chamy z kontroli na Bergamo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.13, 08:34
      Racja, same chamidła na tym lotnisku... I buraki.
      • zawracanie.dupy Polski matolek za granica 20.09.13, 11:35

Zalosny jestes. Trzeba byc nierozgarnietym matolkiem zyjacym pod kamieniem
        aby nie wiedziec, ze niczego powyzej 100 ml nie wolno przewozic. Takie dupki
        jak ty blokuja linie odpraw poniewaz zawsze jest cos z nimi nie-hallo. Albo maja
        walizke za duza albo z nosa im kapie. Szkoda, ze facet przy odprawie nie kopnal
        ciebie, zalosny dupku, w twoja smutna dupe. Masz to u mnie gdy sie pojawisz
        przede mna przy kontroli bezpieczenstwa. Podciagnij sobie skarpetki, sieroto.
        • Gość: rdw Re: Polski matolek za granica IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.13, 21:31
          Mocny to ty jesteś, ale w trollowaniu anonimowo w sieci. Pilnuj własnego zadka bo z takim podejściem do życia ryzyko dostania kopa jest wysoce prawdopodobne. Przeczytaj jeszcze raz mój post, ze zrozumieniem, matołku...
          • kissmygrass Re: Polski matolek za granica 24.09.13, 01:58
            Gość portalu: rdw napisał(a):

> Mocny to ty jesteś, ale w trollowaniu anonimowo w sieci.

Odezwał się zalogowany użytkownik. Odpuść sobie.
          • Gość: ccwd Re: Polski matolek za granica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.13, 09:38

Poczatkowo wydawalo sie, ze jestes idiota ale zaczynasz objawiac sie jako kretyn.
            I takim zostaniesz. Nawet jezeli opanujesz zasady interpunkcji. Ktos kiedys kopnie
            twoja splesniala dupe.
    • Gość: pp Re: Chamy z kontroli na Bergamo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.13, 16:11
      Tłumaczenie z włoskiego forum:
      Tyle już lat pracuję przy kontroli bezpieczeństwa w Bergamo, ale z czymś takim spotkałem się po raz pierwszy. Pasażer z Polski bezczelnie usiłował przejść z kremem w opakowaniu ponad 100 ml. Wszędzie na świecie, nawet w najdalszych zakątkach, ludzie rozumieją, że 100 ml wolno, ale 101 już nie. Gość się pieklił, marudził, robił głupie miny, po prostu żałosne, coś tam krzyczał po swojemu. Wyrzuciłem zgodnie z procedurą do kosza, to chciał z tego kosza wyrwać. Mogłem właściwie wezwać policję, by gościa zamknęli na 24 godziny aż się uspokoi, ale kolejka była duża.

Dziwni są ci Polacy.
      • Gość: rdw Re: Chamy z kontroli na Bergamo IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.13, 21:33
        To, że ty i twoja stara to bydlęce chamy i prostaki ze wsi, to nie upoważnia cię do nazywania innych Polaków w taki sposób, plebejska kanalio. W całej sprawie bulwersuje mnie nie to, że zabrali niedozwoloną ilość, ale że wywalili bez uprzedzenia. Nie do ogarnięcia?
    • Gość: verdura Lot buraka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.13, 22:41

"Czegos takiego juz dawno nie mialem."

To znaczy, ze juz kiedys podobna sytuacje miales i mimo to pozostales niereformowalnym glupkiem. Wlasnie dla takich durni jak ty sa nieotwieralne smietniki. W przeciwnym razie
      grzebalbys tam bez konca, buraczany prymitywie.
    • kissmygrass Re: Chamy z kontroli na Bergamo 21.09.13, 11:43
      Gość portalu: rdw napisał(a):

> Czegoś takiego już dawno nie miałem. Leciałem z Fezu z jednym opakowaniem kremu
      > UV przekraczajacego poj. 100 ml, czego byłem świadomy

Jeśli byłeś świadomy to czemu jęczysz na forum? O tempora o mores! Ciesz się, że nie zostałeś przy okazji spacyfikowany w inny sposób.
      • Gość: rdw Re: Chamy z kontroli na Bergamo IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.13, 21:29
        Że niby na jakiej podstawie, kpisz czy o zdrowie pytasz?
        • kissmygrass Re: Chamy z kontroli na Bergamo 24.09.13, 01:56
          Spróbuj werbalnego ataku na obsługę na jakimś na przykład brytyjskim lotnisku, to się przekonasz (w kontekście zrobiłem awanturę makaroniarzowi).
        • gelati Pszenno-buraczany turysta 24.09.13, 09:09

Jestes zalosnym durniem. Ogarnij sie polaczku. I wepchnij sobie tubke wazeliny
          gleboko. Przyda sie tobie przy nastepnej wizycie za granica, nieobyty cieciu malinowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka