Dodaj do ulubionych

odprawa on-line ryanair

IP: *.pool213-143-49.static.orange.es 25.03.14, 09:34
Witam, mam wylotów 05.04. I powrót 12.04
Dokonałem odprawy i.... System pozwolił na wydrukowanie karty pokładowej w jedną strone.

Czym może być to spowodowane? 15 dni? Teraz co mam zrobić czekać i drukować ponownie? Odprawa on-line odbyła się bez problemów

ProsZę o porady. Dziękuję

Obserwuj wątek
    • Gość: gość portalu Re: odprawa on-line ryanair IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.14, 10:06
      Odprawiłeś się w obie strony? Wpisywałeś dwa razy swoje dane? W Ryanairze każdy lot odprawia się osobno. Prawdopodobnie nie możesz się odprawić dlatego, że do lotu masz więcej niż 15 dni.
      • Gość: reks Re: odprawa on-line ryanair IP: *.pool213-143-49.static.orange.es 25.03.14, 10:24
        Wpisywalem tylko raz swoje dane, na stronie. Były dane lotu powrotniego tylko ze tam nic niemoglem dopisać.
        • Gość: xyz Re: odprawa on-line ryanair IP: *.air-net.gda.pl 25.03.14, 16:17
          Odprawiłeś się tylko na jeden lot. Na powrotny będziesz mógł odprawić się i wydrukować kartę jak do odlotu będzie mniej niż 15 dni.
      • Gość: Jacek Re: odprawa on-line ryanair IP: *.energotel.pl 25.03.14, 10:25
        No właśnie dzisiaj zrobiłem odprawę i też mogłem wydrukować karty tylko w jedną stronę. Co teraz ?
        • Gość: gość portalu Re: odprawa on-line ryanair IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.14, 20:58
          No to na drugi lot bedziesz sie musial jeszcze raz odprawić. Chyba proste?
    • Gość: niekumata Re: odprawa on-line ryanair IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.14, 10:14
      Na stronie Ryanair stoi, że od 8 kwietnia odprawa online tylko na 7dni do 2 godz. przed wylotem, a nie 15 jak piszecie. Oczywiście dla tych co nie rezerwują miejsc. Czy ktoś ma już doświadczenia w tej kwestii? Jak liczy się ten siódmy dzień- od północy czy dokładnie 24 godz od godziny wylotu? Wracam właśnie w siódmym dniu i zastanawiam się czy zdążę jeszcze rano w domu przed wylotem wydrukować karty.
      • Gość: Kasia Re: odprawa on-line ryanair IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.14, 12:42
        spokojnie dasz rade. nie wiem, czy udostępniją mozliwość odprawy zaraz po północy, ale ja własnie odprawiłam sie na lot, który mam za tydzień wieczorem, więc na pewnoe nie liczą aż tak dokładnie ;)
        • Gość: niekumata Re: odprawa on-line ryanair IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.14, 14:04
          To by była dobra wiadomość, dzięki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka