Dodaj do ulubionych

parking Balice

14.07.14, 12:24
Czy ktoś może polecić bezpieczny parking przy lotnisku w Balicach? W googlach wyświetla się kilka, z którego warto skorzystać? Lecimy z dziećmi i będziemy mieli trochę bagażu, więc najlepiej jakby był w zasięgu kilku minut piechotą, albo z zapewnionym transferem.
Obserwuj wątek
    • ma.ci.ej Re: parking Balice 15.07.14, 10:20
      Przy ul. Medweckiego masz parking Tina - chyba 8 zł doba + transfer gratis
      parkingtina.pl/
      potem przy ul. Na Lotnisko masz chyba 2 parkingi, a obok węzła autostradowego (najbliżej lotniska) masz gigantyczne parkingi - nie znam cen, nie wiem czy oferują transfer, ale jest to stosunkowo blisko (wysadź rodzinę z bagażami pod samym terminalem, tam możesz stanąć na kilka minut i odwieź auto na parking). Ale obstawiam, że ten parking będzie trochę droższy.
      • ma.ci.ej Re: parking Balice 16.07.14, 13:17
        ps. wczoraj przejeżdżałem, więc sprawdziłem
        Ten przy ulicy Na Lotnisko kosztuje 10 zł za dobę
    • Gość: podróżnik Re: parking Balice IP: *.ksi-system.net 14.08.14, 14:28
      Ja kiedyś korzystałam właśnie z parkingu Tina , doba 8,00zł w cenie transfer na i z lotniska. Parking i obsługa ok. Na pewno jest wart polecenia.
    • rekris Re: parking Balice 14.08.14, 15:07
      Ja również mogę polecić parking Tina - w cenie dowóz na lotnisko i odbiór z lotniska po przylocie.
    • bzz17 Re: parking Balice 21.10.14, 23:52
      parkingwbalicach.pl , niedaleko terminalu, transport w cenie , przystępna cena . Polecam
      • 01zosia Re: parking Balice 18.02.15, 13:27
        A po co tak daleko jechać jak o wiele bliżej masz parking Tina niska cena za tydzień 55zł, transfer w masz w cenie i jedziesz sobie nowym samochodem , moim zdaniem spoko parking, polecam
        • ma.ci.ej Re: parking Balice 18.02.15, 16:17
          Obydwa parkingi są praktycznie w tej samej odległości od terminalu - Tina z 200-300 m bliżej, czyli praktycznie żadna różnica
        • kasia_1966 Re: parking Balice 13.09.15, 16:19
          polecam parking tina koło balic , transfer na lotnisko przemiła obsługa i gapa zostawiłam otwarte auto z mnóstwem waznych rzeczy , panowie telefonicznie juz z hali odlotów powiadomieni o moim nieogarnieciu, sporawdzili zatrzasneli wszystko było po tygodniu ok, bardzo byłam szczesliwa, polacam monitorowany, cena 60 zł za tydzień, kasia
      • miszka1682 Re: parking Balice 02.11.16, 22:59
        Ja także polecam King parking w Balicach ich strona to www.parkingwbalicach.pl ostatnio korzystałam i było naprawdę profesjonalnie, szybki i bezproblemowy transfer cena za tydzień 50 zł, po przylocie przyjechali po nas w ok 5 minut.
    • 01zosia Re: parking Balice 19.12.14, 16:59
      Ja też polecam parking Tina , ja zostawiałam samochód na tydzień, zapłaciłam 55 zł, transfer w cenie , obsługa ok.
    • anna84l Re: parking Balice 25.09.15, 16:40
      Korzystałam w życiu już z kilku i nigdy nie miałam zastrzeżeń. Teraz wybieram ten najtańszy i jest spoko.
    • midasek1 Re: parking Balice 06.08.17, 08:07
      Zgadzam się z moim przedmówcą.
      Ostatnio lecieliśmy na Maltę i szukałam właśnie takiego parkingu jak - parkujgo.pl . Chodziło przede wszystkim o niskie koszty za parkowanie. Obsługa parkingu zawiozła nas pod terminal a po przylocie odebrała. Wszystko w jak najlepszym porządku. Jeżeli więc ktoś szuka taniego parkingu w Balicach to jest to dobra oferta. pzdr
    • camos Re: parking Balice 27.08.17, 20:56
      Zdecydowanie najbliżej lotniska Balice jest parking orangeparking.pl - przy okazji to jedyny prywatny, strzeżony parking w tej okolicy. Za dobę parkowania zapłacisz tam od 5 złotych.
    • sonia453 Re: parking Balice 25.11.17, 14:20
      Tak jak pisze camos, zdecydowanie najbliżej lotniska jest parking orangeparking.pl/, dosłownie przy samym lotnisku Balice. Oferują darmowy transfer samochodem zarówno do terminalu odlotów, jak i w drodze powrotnej. Atrakcyjne ceny, takie jak na innych parkingach, przy nieco dłuższym postoju doba za 5zł. Parking prywatny, strzeżony całodobowo przez firmę ochroniarską. Myślę, że to najwygodniejszy wybór dla pasażerów lotniska Balice.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka