Dodaj do ulubionych

Small Planet - opinie

11.01.15, 13:55
Witam!
Czeka mnie lot czarterem - Small planet. Znajomi mówili o bardzo awaryjnych Airbusach, z którymi ciągle się coś dzieje. Jestem kompletnym laikiem, do tego moja historia latania składa się z 2 lotów, także doświadczenie żadne. Zaczęłam się bać :) Czy airbusy są o tyle bardziej inwazyjne o Boeingów??? Mi się zawsze wydawało że na czarterowych lotach, to są w miarę podobne do siebie komfortowo itd samoloty na krótkich trasach. Oj jak ktoś tak rzadko lata jak ja, to jest to wydarzenie... :)
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • saba73 Re: Small Planet - opinie 11.01.15, 20:48
      Według mnie czarter taki jak inne (porównywalny do Enter Air, choć flota nieco młodsza - 14,8). Dużo latam, Small Planet leciałam kilka razy i zawsze bez żadnych kłopotów. Dla mnie airbus czy boeing - żadna różnica. Tak samo jak nie robi na mnie znaczenia czy lecę Small Planet czy Enter Air czy Travel Service (choć ten ostatni flotę ma najmłodszą).
      Po co zakładać, że coś będzie nie tak, nie ma sensu stresować się. Nie słuchaj znajomych, którzy coś tam słyszeli. W sezonie awarie miewają wszystkie linie czarterowe, tak już jest przy napiętych połączeniach. Mnie do tej pory pech w tej kwestii omijał.
    • balajanek Re: Small Planet - opinie 15.01.15, 09:56
      Poczytaj tutaj:
      www.pasazer.com/opinia/airline/14/small,planet,airlines.html
    • kobalt_x Re: Small Planet - opinie 26.09.18, 20:39
      Własnie ogłosili bankructwo w Niemczech. Opóźnienia lotów były do 70 godzin. Airbusy to porządne samoloty. Small Planet to katastrofa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka