Dodaj do ulubionych

Small Planet

04.02.16, 21:31
Witam. Mam pytanie czy w samolotach Small Planet sa numerowane miejsca na liniach charterowych . Chodzi mi o Bługarie , bo dwa lata temu wracałam z bługarii Wizz air i był dziki tłum . Miejsca nie numerowane , każdy siadał gdzie chciał.
Obserwuj wątek
    • saba73 Re: Small Planet 05.02.16, 08:08
      Oczywiście, że są. Podczas odprawy przydzielą Ci miejsce w samolocie. Jeśli lecisz z kilkoma osobami trzeba podać wszystkie paszporty/dowody osobiste razem, wtedy będziecie siedzieć obok siebie (oczywiście jeśli jest jeszcze taka możliwość). Latam czarterami od lat, zawsze są w nich przydzielane miejsca.
      • reni234 Re: Small Planet 05.02.16, 08:49
        Dzieki za odpowiedz.Ja tez latalam roznymi liniami ale to co byo w Blugari to masakra.Czesc ludzi wiedziala ze kaxdy siada gdzie chce i zachowywali sie jak bydlo.Doslownie pchali sie jeden przez drugiego.Do samolotu wsiedlismy jako ostatni i szok.Corka zlapala wirusa i wymiotowala a mialacsiedziec z obcymi osobami. Ale personel pokladowy stanol na wysokosci zadania siedzielismy w miejscach rezerwowych czy cos takiego. Jeszcze raz dziekuje.Wtym roku lecimy z dwulstkiem i nie wyobrazam sobie zeby dziecko mialo diedziec samo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka