Dodaj do ulubionych

parking niedaleko Schönefeld

IP: *.hell.net.pl / *.hell.net.pl 03.09.05, 21:19
Czy ktoś wie gdzie można zostawić samochód niedaleko lotniska Schönefeld?
Chodzi mi o możliwość tańszego parkingu niż na lotnisku. Dziękuję za info
Obserwuj wątek
    • Gość: mariken Re: parking niedaleko Schönefeld IP: 193.109.123.* 05.09.05, 16:01
      zależy na jak długo lecisz :). ja skorzystałam z oferty "park, sleep & fly"
      albergo hotel (www.albergo.de). za trzy osoby zapłaciliśmy za nocleg 94
      euro, a w tym samochód stał na hotelowym - dużym i zamkniętym - parkingu przez
      dwa tygodnie. samolot mielismy o 6:30 rano i pracownik hotelu odwiózł nas na
      lotnisko busem - a z hotelu na lotnisko jest mniej niż kilometr - po przylocie
      z lotniska przywiózł. generalnie - same plusy. serdecznie polecam!

m.
      • Gość: peter11c Re: parking niedaleko Schönefeld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:45
        na Schonefeld jest wzglednie tani parking wiec jak nie dojezdzaszgdzies z
        daleka i nie potrzebujesz dodatk. noclegu to lepiej na lotniskowym parkingu
        stawiac, co innego tegel ktory ma drogi parking
        • Gość: JEERYJERRY Re: parking niedaleko Schönefeld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:28
          5 dni na SCHONEFELD 70 EURO.
          • Gość: peter11c Re: parking niedaleko Schönefeld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 01:33
            5 dni czy 7 dni to tyle samo - 70 eur a dwa tygodnie 90 eur wiec nie az tak
            drogo
    • Gość: kubek Re: parking niedaleko Schönefeld IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.06, 13:45
      jak lecę z Schönefeldu to auto zostawiamy zawsze jakieś 500 metrów za
      lotniskiem na takim osiedlu domków po lewej stronie. Generalnie stoją tam auta
      na polskich i niemieckich tablicach rejestracyjnych ( z całych Niemiec ). Jest
      ich bardzo dużo (kilkaset). Oczywiście jest to free :-)
      • Gość: Ksenia Re: parking niedaleko Schönefeld IP: *.kom / *.os1.kn.pl 10.02.06, 19:50
        Kubek, napisz coś więcej o tym darmowym parkowaniu!
        • Gość: couleur3 Re: parking niedaleko Schönefeld IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.06, 18:39
          ja robiłem tak : Szukałem jakiejś bocznej ulicy od Walterdorfer Chaussee,
          sprawdzałem czy komuś wyjazdu nie blokuję i zostawiałem gablotę na parę dni za
          friko. Nic się nie działo , gablotka zawsze czekała nie naruszona. Do
          Schoenefeldu dyrdałem z buta (ca. 10 min.) Z Teglem małem podobne rozwiązanie
          tyle że fundnąłem sobie autobus.
          • Gość: couleur3 Re: parking niedaleko Schönefeld IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.06, 18:41
            No i samochodzik myłem przed wyjazdem , co by się zbyt w oczy nie rzucał ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka