staruch5 16.10.05, 15:18 moze zbyt pobieznie szukalem w sieci i nie znalazlem tanich polaczen na tej linii. czy ktos moze cos podrzucic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staruch5 Re: krakow-kopenhaga 16.10.05, 15:28 widze obok podobny watek. Sorry. Niestety, Wizzair lata z W/wy do malmo. jak sie doda pociagi oba (Krk-Wwa i M-Kphg), to nie wychodzi calkiem tanio! Kiedy WizzAir poleci do malmo z Krk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyszekk Re: krakow-kopenhaga IP: *.bulldogdsl.com 16.10.05, 21:56 Nie prędko Wizz poleci z KRK, bo po prostu lata z KTW ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: krakow-kopenhaga 17.10.05, 09:53 no to jest jakis pwood. ale to niech mi poleci nawet i z KTW ale do KPNHGi! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: krakow-kopenhaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 14:50 tanich polaczen nie ma, na tej trasie lata tylko sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomsik Re: krakow-kopenhaga IP: *.du.simnet.is 08.11.05, 02:03 a ja mam sposob na ta trase. Mianowicie EASYJET. Krakow - Berlin, Berlin - Kopenhaga. Sam tak lecialem, rozklad idealnie zgrany a cena jaka zaplacilem to 170 zl w jedna strone. Odpowiedz Link Zgłoś