mesjasz666 25.03.06, 10:43 potrzebuję pomocy proszę o podpowiedź jaką kartą mam zapłacić za lot w easyjet - ja mam w pkobp visa electron i nie prtzechodzi przez system rezerwacji, czy potrzebna jest karta kredytowa ( ta z wypukłym numerem konta ) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dmj1 Re: easy jet potrzebuję pomocy!!!!!!!!! 25.03.06, 11:45 mesjasz666 napisał: > jaką kartą mam zapłacić za lot w > easyjet - ja mam w pkobp visa electron Najpierw radze czytac archiwum. Pytanie pojawia sie srednio raz w tygodniu. To wystawca banku decyduje, czy mozeszc, czy tez nie dokonywac transakcji tzw. zdalnych. Karta VE PKO nie zaplacisz ale VE Inteligo juz tak, poza nia jeszcze VE DB, e-karta mbanku i cos tam z bzwbk. Mowimy o kartach debetowych. jesli nie masz takowej uzyj karty kredytowej znajomych oddajac im gotowke. darek Odpowiedz Link Zgłoś
mesjasz666 Re: easy jet potrzebuję pomocy!!!!!!!!! 25.03.06, 13:25 dziękuję za informacje pozdrawiam !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: easy jet potrzebuję pomocy!!!!!!!!! IP: 195.205.239.* 30.03.06, 10:15 Za esy jet trzebazapłacić kartą kredytową ta z wypłukłaymi cyferkami. Wiem że one zawsze przechodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
dmj1 Re: easy jet potrzebuję pomocy!!!!!!!!! 01.04.06, 11:25 Gość portalu: Pati napisał(a): > Za esy jet trzebazapłacić kartą kredytową ta z wypłukłaymi cyferkami. Wiem że > one zawsze przechodzą. Nie wprowadzaj w blad. Karta kredytowa nie musi byc embosowana czyli wypukla. Po drugie w easyjet mozna placic kartami debetowymi, ktore to umozliwiaja. darek Odpowiedz Link Zgłoś