mus11 17.07.06, 10:40 Te bilety sa po 3000E!!!! Macie jakies pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasa76 Re: Jak najtaniej dotrzec na Curacao? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 19:33 można bez końca po prostu bez końca wałkować temat tego kto kiedy i na ile chce lecieć... Jak mamy odpowiedzieć na twoje pytanie jeżeli nie podajesz żadnych terminów ? Z fusów wyczytać czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
mus11 Re: Jak najtaniej dotrzec na Curacao? 18.07.06, 11:28 oczywiscie! Macie racje, sek w tym, ze nie mam zadnej sprecyzowanej daty. Chcialem pojechas tak ad hoc, najlepiej wtedy kiedy bedzie najtaniej, z tego co sie orientuje to nie ma tam jakis szalonych por deszczowych ani "zimnych okresow". Z gory dzieki! PS. Chcemy tam leciec z zona a moze nawet z naszym 6 latkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dmj1 Re: Jak najtaniej dotrzec na Curacao? 18.07.06, 12:03 mus11 napisał: > Chcialem pojechas tak ad hoc, To tak "ad hoc" sprawdzaj ceny KLM i Crimea Air z Amsterdamu. To moze wymaga troche wysilku ale nie boli ... a ceny od 2400 zl (z oplatami, w obie strony). darek Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: Jak najtaniej dotrzec na Curacao? 28.07.06, 23:59 Ale sa huraganowe - od maja do listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
tropikey Re: Jak najtaniej dotrzec na Curacao? 28.07.06, 23:42 witaj, ja na koniec stycznia mam zarezerwowane bilety z Berlina TXL przez AMS KLM-em za ok. 2.700 zł. Pozdr. Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
tropikey Re: Jak najtaniej dotrzec na Curacao? 30.07.06, 13:46 a skoro nie macie sprecyzowanej daty, to możecie się przyłączyć do nas. Lecę z żoną i 6-letnią córką :-) Mamy zarezerwowane świetne miejsce noclegowe. Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa76 lećcie z tropikey IP: *.globalconnect.pl 30.07.06, 19:37 teraz na dodatek jeszcze euro spadło i zapłacicie mniej niż kolega :) Odpowiedz Link Zgłoś
tropikey Re: lećcie z tropikey 30.07.06, 22:28 Gość portalu: kasa76 napisał(a): > teraz na dodatek jeszcze euro spadło i zapłacicie mniej niż kolega :) a kto mówił, że już zapłaciłem ;-) Mam czas prawie do końca września... Tyle, że chyba jednak pokombinuję, żeby polecieć z Gdańska. Wyjdzie więcej, ale jednak zimą to ważne, by mieć dolot od siebie, zamiast jeździć paręset kilometrów samochodem (na dodatek z dzieckiem). Owszem, oprócz przesiadki w AMS, będę musiał zrobić przesiadkę w MUC, FRA lub HAM, ale może się okazać, że to będzie lepsze rozwiązanie. Zobaczymy... A kolega, który rozpoczął wątek, coś tak jakoś ucichł. Puk, puk - jest tam kto? Pozdrawiam, Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
tropikey Re: lećcie z tropikey 21.08.06, 23:02 żeby rozwiać ewentualne wątpliwości - o ile wogóle kogoś to interesuje;-) śpieszę z wyjaśnieniem, że jednak opcja z Berlina jest na zimę (jak na razie) najtańsza. Za 3 bilety (2 + dziecko) zapłaciliśmy łącznie 7.300 zł. Mogliśmy poczekać do października, ale kurs Euro jest teraz na tyle atrakcyjy, że nie ma co ryzykować. A nóż Kim Dzong Il wypali jakąś rakietę... (tfu, tfu) Pozdrawiam, Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpomorski Re: lećcie z tropikey IP: *.aster.pl 04.09.06, 19:44 Co?? W przypadku rakiety kurs chyba raczej spadnie lub pozostanie na tym samym poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
tropikey Re: lećcie z tropikey 04.09.06, 21:24 ja tam jestem humanista i na kursach walut się nie znam ;-) Tak, czy inaczej, jakoś tak pewniej się czuję, jak bilety są już w garści... Pozdrawiam, Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpomorski Re: lećcie z tropikey IP: *.aster.pl 04.09.06, 23:44 A ja na nieszczescie humanista nie jestem, czego czasem zaluje;-) Ja swoje bilety kupuje lada chwila. Problem w tym, ze swiat jest tak duzy ze wybor i ciekawy ze najtrudniejjest zawsze wybrac;)... czy humanista, czy scisly grunt ze podrozowanie sprawia Ci frajde:) pozdrawiam, m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sinus Re: Jak najtaniej dotrzec na Curacao? IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.06, 21:13 Martinair (booking.martinair.com) lata za 600 euro z Amsterdamu, a tam można dotrzeć Sky Europe z KRK lub jakoś inaczej. Sinus Odpowiedz Link Zgłoś
tropikey Re: Jak najtaniej dotrzec na Curacao? 28.08.06, 14:32 jest jeszcze www.arkefly.nl Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
tropikey Re: Jak najtaniej dotrzec na Curacao? 04.09.06, 14:33 właśnie się dowiedziałem, że BA ma jakąś ofertę w tym kierunku. Z tabeli na ich stronie wynika, że za lot przez Miami płaci się 1860 zł. + opłaty, tyle, że z wyszukiwarki lotów na stronie BA wyskakuje cena o wiele, wiele wyższa... No, a poza tym dochodzi potrzeba uzyskania wizy amerykańskiej :-( Bartek Odpowiedz Link Zgłoś