Dodaj do ulubionych

Jak najtaniej dotrzec na Curacao?

17.07.06, 10:40
Te bilety sa po 3000E!!!!
Macie jakies pomysly?
Obserwuj wątek
    • Gość: kasa76 Re: Jak najtaniej dotrzec na Curacao? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 19:33
      można bez końca po prostu bez końca wałkować temat tego kto kiedy i na ile chce
      lecieć... Jak mamy odpowiedzieć na twoje pytanie jeżeli nie podajesz żadnych
      terminów ? Z fusów wyczytać czy jak?
    • mus11 Re: Jak najtaniej dotrzec na Curacao? 18.07.06, 11:28
      oczywiscie! Macie racje, sek w tym, ze nie mam zadnej sprecyzowanej daty.
      Chcialem pojechas tak ad hoc, najlepiej wtedy kiedy bedzie najtaniej, z tego co
      sie orientuje to nie ma tam jakis szalonych por deszczowych ani "zimnych
      okresow".

Z gory dzieki!

PS. Chcemy tam leciec z zona a moze nawet z naszym 6 latkiem.
      • dmj1 Re: Jak najtaniej dotrzec na Curacao? 18.07.06, 12:03
        mus11 napisał:

> Chcialem pojechas tak ad hoc,

To tak "ad hoc" sprawdzaj ceny KLM i Crimea Air z Amsterdamu.
        To moze wymaga troche wysilku ale nie boli ... a ceny od 2400 zl (z oplatami, w
        obie strony).
        darek
      • tomi_22 Re: Jak najtaniej dotrzec na Curacao? 28.07.06, 23:59
        Ale sa huraganowe - od maja do listopada.
    • tropikey Re: Jak najtaniej dotrzec na Curacao? 28.07.06, 23:42
      witaj,

ja na koniec stycznia mam zarezerwowane bilety z Berlina TXL przez AMS KLM-em
      za ok. 2.700 zł.
      Pozdr. Bartek
      • tropikey Re: Jak najtaniej dotrzec na Curacao? 30.07.06, 13:46
        a skoro nie macie sprecyzowanej daty, to możecie się przyłączyć do nas. Lecę z
        żoną i 6-letnią córką :-)
        Mamy zarezerwowane świetne miejsce noclegowe.
        Bartek
        • Gość: kasa76 lećcie z tropikey IP: *.globalconnect.pl 30.07.06, 19:37
          teraz na dodatek jeszcze euro spadło i zapłacicie mniej niż kolega :)
          • tropikey Re: lećcie z tropikey 30.07.06, 22:28
            Gość portalu: kasa76 napisał(a):

> teraz na dodatek jeszcze euro spadło i zapłacicie mniej niż kolega :)

a kto mówił, że już zapłaciłem ;-)
            Mam czas prawie do końca września... Tyle, że chyba jednak pokombinuję, żeby
            polecieć z Gdańska. Wyjdzie więcej, ale jednak zimą to ważne, by mieć dolot od
            siebie, zamiast jeździć paręset kilometrów samochodem (na dodatek z dzieckiem).
            Owszem, oprócz przesiadki w AMS, będę musiał zrobić przesiadkę w MUC, FRA lub
            HAM, ale może się okazać, że to będzie lepsze rozwiązanie. Zobaczymy...

A kolega, który rozpoczął wątek, coś tak jakoś ucichł. Puk, puk - jest tam kto?

Pozdrawiam, Bartek
            • tropikey Re: lećcie z tropikey 21.08.06, 23:02
              żeby rozwiać ewentualne wątpliwości - o ile wogóle kogoś to interesuje;-)
              śpieszę z wyjaśnieniem, że jednak opcja z Berlina jest na zimę (jak na razie)
              najtańsza. Za 3 bilety (2 + dziecko) zapłaciliśmy łącznie 7.300 zł. Mogliśmy
              poczekać do października, ale kurs Euro jest teraz na tyle atrakcyjy, że nie ma
              co ryzykować. A nóż Kim Dzong Il wypali jakąś rakietę... (tfu, tfu)
              Pozdrawiam, Bartek
              • Gość: mpomorski Re: lećcie z tropikey IP: *.aster.pl 04.09.06, 19:44
                Co?? W przypadku rakiety kurs chyba raczej spadnie lub pozostanie na tym samym
                poziomie...
                • tropikey Re: lećcie z tropikey 04.09.06, 21:24
                  ja tam jestem humanista i na kursach walut się nie znam ;-) Tak, czy inaczej,
                  jakoś tak pewniej się czuję, jak bilety są już w garści... Pozdrawiam, Bartek
                  • Gość: mpomorski Re: lećcie z tropikey IP: *.aster.pl 04.09.06, 23:44
                    A ja na nieszczescie humanista nie jestem, czego czasem zaluje;-)
                    Ja swoje bilety kupuje lada chwila. Problem w tym, ze swiat jest tak duzy ze
                    wybor i ciekawy ze najtrudniejjest zawsze wybrac;)...
                    czy humanista, czy scisly grunt ze podrozowanie sprawia Ci frajde:)
                    pozdrawiam, m.
    • Gość: Sinus Re: Jak najtaniej dotrzec na Curacao? IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.06, 21:13
      Martinair (booking.martinair.com) lata za 600 euro z Amsterdamu, a tam
      można dotrzeć Sky Europe z KRK lub jakoś inaczej.

Sinus
      • tropikey Re: Jak najtaniej dotrzec na Curacao? 28.08.06, 14:32
        jest jeszcze www.arkefly.nl
        Bartek
    • tropikey Re: Jak najtaniej dotrzec na Curacao? 04.09.06, 14:33
      właśnie się dowiedziałem, że BA ma jakąś ofertę w tym kierunku. Z tabeli na ich
      stronie wynika, że za lot przez Miami płaci się 1860 zł. + opłaty, tyle, że z
      wyszukiwarki lotów na stronie BA wyskakuje cena o wiele, wiele wyższa... No, a
      poza tym dochodzi potrzeba uzyskania wizy amerykańskiej :-(
      Bartek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka