Dodaj do ulubionych

Loty czarter

IP: *.telpol.net.pl 10.08.06, 23:45
Lece w poniedzialek na wakacje na Krete czarterem.Czytam teraz na stronach ze prawie nic nie wolno zabierac do samolotow.Czy jest to obowiazek na trasach do/z Londynu i transatlantyckich czy na czarterowych np. na Krete tez????
Bo ja juz sama nie wiem...jedni mowia tak inni tak..woda z mozgu ;-/
Obserwuj wątek
    • Gość: CG Re: Loty czarter IP: *.coig.com / *.coig.katowice.pl 11.08.06, 09:04
      dołaczam sie do pytania: buiru podrózy wynajmuje przewożnika wraz z samolotem (charter) - sprawdzone osoby - troche załatwiania z wycieczką jest. W moim przypadku to wręcz przewoźnij Egipski i jak w taki mwypadku z bagazem podręcznym? Lotnisko lotniskiem ale wynajete czartery to troche inna sytuacja niż ogólnie dostepne loty.

Oddanie cennego sprzetu foto czy laptopa do luku bagazowego = wyrzucenie pieniędzy w błoto - albo zniszczą albo ukradną - to jest pewne.
      • Gość: JA Re: Loty czarter IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.08.06, 11:11
        TROCHE MI JEST CIĘŻKO ZROZUMIEĆ PO CO NA WAKACJACH LAPTOP? CZYŻ NIE JEDZIEMY
        ODPOCZĄĆ OD PRACY I OD TYCH WSZYSTKICH URZĄDZEŃ? CIESZMY SIĘ PLAŻĄ, EGZOTYKĄ,
        ZWIEDZAJMY. KOMPUTEREM MOŻNA NACIESZYĆ SIĘ W DOMU, PRZEZ CAŁY ROK.
        • Gość: CG Re: Loty czarter IP: *.coig.com / *.coig.katowice.pl 11.08.06, 14:50
          Odpowiedź jest prosta - np do zgrywania zdjęć z cyfrówki. Darmowe, łatwe i pewne.
    • Gość: Natka Re: Loty czarter IP: *.telpol.net.pl 11.08.06, 11:53
      Dzwoniłam dziś na lotnisko i pytałam czy jeśli lece czarterem to też musze oddwac wszystko do bagażu głównego.Bardzo miła pani powiedziała mi że mogę zabrać wszystko ze sobą (komórke,laptopa,aparat itp.) kamień spadł mi z serca...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka