annak7 17.08.06, 11:19 Witam, czy ktos leciał z Fischer Polska do miejscowosci Agadir w Maroku?, poproszę o inf.,dot. tego przewoźnika... pozdrawiam, Anna K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dmj1 Re: Fisher Polska - Maroko 17.08.06, 11:35 annak7 napisała: > poproszę o inf.,dot. tego przewoźnika... Zaledwie 13 postow nizej sa wypowiedzi na temat tego przewoznika. To ostatnio prawie leitmotiv tej grupy. darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: Fischer Polska - Maroko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.08.06, 16:19 Jej chodziło o BP a nie o linię lotniczą. Ja byłem w zeszłym miesiącu. Wszystko zgodnie z ofertą. Maroko warto zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
dmj1 Re: Fischer Polska - Maroko 17.08.06, 16:48 Gość portalu: lll napisał(a): > Jej chodziło o BP a nie o linię lotniczą. Pytala o przewoznika. Jesli jednak ja zle zrozumialem to do opisywania wrazen turystyki zorganizowanej sluza wlasciwe fora w dziale turystyka. darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: Fischer Polska - Maroko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.08.06, 19:04 Najmocniej przepraszam. Niedopatrzenie:) Fischer Polska to biuro podróży a Fischer Air Polska to przewoźnik- tym się zasugerowałem. I przewoźnik i biuro ok. To co piszą to robienie z igły widły. Ich samoloty ani razu nie lądowały awaryjnie. Dla mnie polskie linie to polskie linie. Bezpieczne. Nie preferuję lotów z "obcymi". Nawet z trafieniem na odpowiednie lotnisko mają problemy:) Dzisiejszy przypadek Tureckiego przewoźnika:) Komunikacja w języku angielskim jest na tragicznym poziomie w niektórych liniach a później takie "kwiatki". Odpowiedz Link Zgłoś
annak7 Re: Fischer Polska - Maroko 17.08.06, 22:09 Witam, Dziękuję pięknię za informacje dot przwoźnika, odnosnie BP to jest to Scan Holiday_ TUI,,- ale do nich nie mam zastrzeżeń bo zawsze z nimi latam i jest ok Pozdrawiam, AnnaK. Odpowiedz Link Zgłoś