Dodaj do ulubionych

Fisher Polska - Maroko

17.08.06, 11:19
Witam,
czy ktos leciał z Fischer Polska do miejscowosci Agadir w Maroku?,
poproszę o inf.,dot. tego przewoźnika...
pozdrawiam,
Anna K.
Obserwuj wątek
    • dmj1 Re: Fisher Polska - Maroko 17.08.06, 11:35
      annak7 napisała:

> poproszę o inf.,dot. tego przewoźnika...

Zaledwie 13 postow nizej sa wypowiedzi na temat tego przewoznika. To ostatnio
      prawie leitmotiv tej grupy.
      darek
      • Gość: lll Re: Fischer Polska - Maroko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.08.06, 16:19
        Jej chodziło o BP a nie o linię lotniczą.
        Ja byłem w zeszłym miesiącu. Wszystko zgodnie z ofertą. Maroko warto zobaczyć.
        • dmj1 Re: Fischer Polska - Maroko 17.08.06, 16:48
          Gość portalu: lll napisał(a):

> Jej chodziło o BP a nie o linię lotniczą.

Pytala o przewoznika. Jesli jednak ja zle zrozumialem to do opisywania wrazen
          turystyki zorganizowanej sluza wlasciwe fora w dziale turystyka.
          darek
          • Gość: lll Re: Fischer Polska - Maroko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.08.06, 19:04
            Najmocniej przepraszam. Niedopatrzenie:)
            Fischer Polska to biuro podróży a Fischer Air Polska to przewoźnik- tym się
            zasugerowałem.
            I przewoźnik i biuro ok.
            To co piszą to robienie z igły widły. Ich samoloty ani razu nie lądowały
            awaryjnie. Dla mnie polskie linie to polskie linie. Bezpieczne. Nie preferuję
            lotów z "obcymi". Nawet z trafieniem na odpowiednie lotnisko mają problemy:)
            Dzisiejszy przypadek Tureckiego przewoźnika:) Komunikacja w języku angielskim
            jest na tragicznym poziomie w niektórych liniach a później takie "kwiatki".
            • annak7 Re: Fischer Polska - Maroko 17.08.06, 22:09
              Witam,
              Dziękuję pięknię za informacje dot przwoźnika, odnosnie BP to jest to Scan
              Holiday_ TUI,,- ale do nich nie mam zastrzeżeń bo zawsze z nimi latam i jest ok
              Pozdrawiam,
              AnnaK.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka