Dodaj do ulubionych

Warszawa - AZJA -Warszawa

IP: *.aster.pl 26.10.06, 11:54
Prosze o pomoc, bo przy obecnej ilosci tanich linii lotniczych całkowicie się
zagubiłam. Szukam najtańszego połączenia z Warszawy do Bankgoku lub
Singapuru, wylot ok 22 grudnia, a powrót ok 22 stycznia. Mogą to też być
połączenia do Laosu, Kambodzy czy Wietnamu. Im taniej tym lepiej. Moze ktoś
wie o nadchodzących promocjach?
Dziękuję, za wszelkie wskazówki! :)
Obserwuj wątek
    • sinus1 Re: Warszawa - AZJA -Warszawa 26.10.06, 21:19
      Wybrałaś sobie dziki sezon, i za późno się zabrałaś za szukanie biletów. Na
      dzień dzisiejszy ceny wysokie, najtaniej chyba Swiss do BKK za 3600pln.

Pozdrawiam,
      Sinus
      • Gość: neronek 2660zł do Bangkoku !! austrian air. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 08:52
        lecisz liniami austrian airlines za w/w cenę promocja do 31.03.2006
        najatanie kupisz przez biuro podróży gdyż bezposrednio moze byc dużo drożej
        ja kupupiłem bilet za 3530zł ale z Warszawa-Sajgon- wylot Bangkok-Warszawa
        taki łaczeniowy
        co roku kupuje bilet przez
        www.acctravel.net/
        pytaj o Pania Ewę sympatyczna osóbka daradzi najtaniej !
        pozdrawiam
        neronek
        mój blog;
        neronek1.blog.onet.pl/
    • kj6 Re: Warszawa - AZJA -Warszawa 27.10.06, 08:26
      Ciężka sprawa!

W każdym razie nie musisz się śpieszyć. W tej chwili trudno znaleźć na ten
      okres dobrą promocję.
      Myślę, że na początku grudnia pojawi się jakaś ciekawa oferta Aerosvitu. I może
      Lufthansy lub Aeroflotu. Ale zbytnio bym się na to nie nastawiał - w końcu to
      święta i New Year.
      Sprawdź wyloty z Niemiec. Zwłaszcza czartery do Bangkoku (szukaj w dużych
      firmach turystycznych lub bezpośrednio w linii Condor (www.condor.com).
      Jest jeszcze jedna opcja - trochę skomplikowana. Lecisz tanimi liniami do
      Londynu, potem linią OasisHongkong do Hongkongu (www.oasishongong.com). I dalej
      tanimi liniami do dowolnego punktu w Azji. Sam bym się na to nie zdecydował -
      bo z natury jestem leniuszkiem, ale chyba dałoby się zaoszczędzić parę złotych.
      Tylko czy warto?
      • Gość: kotti Re: Warszawa - AZJA -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 10:58
        Z tym przesiadkami to chyba rzeczywiście przesada, bo podrózowanie ma być
        przyjemnością a nie męczarnią :)
        Wiem tylko, ze czasami ludzie w dniu planowanego odlotu idą na lotnisko i
        czekaja na promocje biletów - czy to rzeczywiscie działa? Czy tak można kupic
        okazyjnie bilet?
        • Gość: Eva Air + Condor Re: Warszawa - AZJA -Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:06
          Dobre ceny, bardzo dobry serwis i dogodne polaczenie z jedna tylko wygodna
          przesiadka w Wiedniu ma tajwanska Eva Air. Ich bilety w Polsce zamowic mozna w
          firmie Aviareps, ktora jest ichGSA, pod numerem 22-632-21-22. Aviareps
          reprezentuje tez Condora, wiec od razumozna sprawdzic ceny Condora.
          • Gość: kotti Re: Warszawa - AZJA -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:04
            Dziękuję za podpowiedz, jednak dzisiaj nie mogłam się tam dodzwonić spróbuję w
            poniedziałek. Jednak jak sprawdzałam oferte Evaair - to było drogo.
            Ciekawą sprawa jest promocja Aeroflotu za 1700 zł Waw-Bangkon-Waw tyle, ze
            trzeba znaleźć 6 osób jadących w tym samym terminie przynajmniej na tydzień.
            Czy warto się w to bawić?
    • Gość: kasa76 Re: Warszawa - AZJA -Warszawa IP: *.globalconnect.pl 29.10.06, 17:48
      taaa pełen relaks. Miejsc nie ma to nawet jak będą promocje za 1pln to i tak
      nikt Ci biletu nie sprzeda.
      Aerosvit leci tylko 20 albo 25 grudnia. Na jeden i drugi rejs nie maja miejsc.
      Chyba że na listę oczekujących.
      Idz do biura podróży i niech wpisza Cię na kilka list. Zawsze jeszcze są
      miejsca ale w busieness class albo ....świeta w domu :)
      • Gość: kotti Re: Warszawa - AZJA -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 09:16
        no wlasnie zauwazyłam, ze ledwie pokazuje się jakaś promocja...a biletów jakims
        dziwnym trafem juz nie ma. Moze to tylko chwyt reklamowy. Jednak znalazłam już
        tania ofertę w jedna stronę, ale teraz szukam lotu dla dwóch osób z Singapuru
        do Wawy za ok 2 tys. zł za wszytko (lot między 9 a 13 stycznia). Jak w jedna
        strone się udało to w drugą też powinno :)
        • sinus1 Re: Warszawa - AZJA -Warszawa 30.10.06, 10:54
          Gość portalu: kotti napisał(a):
          > Jednak znalazłam już
          > tania ofertę w jedna stronę

W jakich liniach?
          • Gość: kotti Re: Warszawa - AZJA -Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 14:03
            To sa linie Oasishongkong w okreslonych dniach maja promocje np. między 9 a 13
            grudnia można kupic bilet z Londynu do Hongkonku za 2000 HKD co równa się 800
            zł :)
        • Gość: kasa76 Re: Warszawa - AZJA -Warszawa IP: *.globalconnect.pl 31.10.06, 00:26
          to sprawdz czy ta sama linie lotnicze nie lata z SIn do Warszawy, bo bardzo
          czesto mozna robic cos takiego jak open jaw. Lecisz sobie do BKK a wracasz z
          SIN. I wilk syty i owca cala :)
          • hki Re: Warszawa - AZJA -Warszawa 02.11.06, 22:05
            Oasis Hongkong miala ruszyc tydzien temu z polaczeniem Londyn -Hongkong.
            Pierwszy lot odwolali/ przesuneli bo nie dostali pozwolenia przelotu nad
            Rosją.Ceny w obie strony jak sprawdzalem to bylo cos okolo 1500zl.
            • sinus1 Re: Warszawa - AZJA -Warszawa 03.11.06, 10:10
              hki napisał:
              > Oasis Hongkong miala ruszyc tydzien temu z polaczeniem Londyn -Hongkong.
              > Pierwszy lot odwolali/ przesuneli bo nie dostali pozwolenia przelotu nad
              > Rosją.
              Ale z tego co wiem to już latają...

Pozdrawiam,
              Sinus

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka