Dodaj do ulubionych

jakim liniami lotniczymi najtaniej do Maroka?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 19:37
jak w temacie
Obserwuj wątek
    • sinus1 Re: jakim liniami lotniczymi najtaniej do Maroka? 01.11.06, 21:51
      Jeśli zdecydujesz się kupić bilet kilka miesięcy wcześniej, nawet pół roku
      wstecz, to Ryanair z przesiadką na Frankfurt Hahn. Przelot tam i z powrotem
      można dorwać nawet za ok. 300pln.
      Posprawdzaj też czartery z Niemiec, na www.ltur.de może coś znajdziesz.

Pozdrawiam,
      Sinus
      • Gość: ja Re: jakim liniami lotniczymi najtaniej do Maroka? IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.06, 12:24
        Norwegian do AGP(malaga) a stamtad szybko promem do Maroka.
        Bezposrednio (prawie) i tanio!
        • Gość: poter Re: jakim liniami lotniczymi najtaniej do Maroka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 18:36
          dzieki za odpowiedz, sprawdzalam na stronie ryanair, szukam polaczenia z wylotem
          od ok 11.12 a powrot ok 17.01...ale cos ciezko znalezc mi połączenie bez
          czekania 30 godzin we Frankfurcie, jak leciales ? z wrocławia ?
          • Gość: kasa76 Casablanca IP: *.globalconnect.pl 02.11.06, 18:58
            Alitalia z Warszawy via Mediolan, bilet niestety drozszy bo pobyt chcesz na
            dluzej niz 1 miesiac. ok. 1500 pln w dwie strony z oplatami.
            To samo polaczenie ale z Berlina Tegel kosztuje ok. 1120 pln w dwie strony z
            oplatami.
          • sinus1 Re: jakim liniami lotniczymi najtaniej do Maroka? 02.11.06, 20:11
            No niestety, albo wygoda, albo dobra cena. Spróbuj z innego lotniska dostać się
            do Frankfurtu.

Pozdrawiam,
            Sinus
            • Gość: frequentflyer Re: jakim liniami lotniczymi najtaniej do Maroka? IP: *.acn.waw.pl 03.11.06, 00:25
              z tym ryanairem lepiej ostrożnie bo na razie nie latają chyba choć już powinni -
              jakieś problemy z umową otwartego nieba. na pewno nie latają z hahn, może z
              anglii zaczęli.
    • Gość: KZ Gdańsk Re: jakim liniami lotniczymi najtaniej do Maroka? IP: 213.192.65.* 07.12.06, 14:19
      ja zamierzam polecieć Gdańsk - Londyn - Marakesz
      I tą samą drogą z powrotem. Problemem jest przejazd z lotniska Luton do Gatwick.
      Wychodzi mi cena w dwie strony około 800 pln przy rezerwacji na 1,5 mies.
    • Gość: MK Re: jakim liniami lotniczymi najtaniej do Maroka? IP: 212.191.170.* 06.01.07, 02:22
      Trasy na których operują tanie linie lotnicze z lud do Marakeszu:
      www.flynatic.com/pl/loty/RAK/marakesz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka