Gość: Mich IP: *.bama.de 27.02.07, 13:54 Czy ktoś się orientuje jakie linie latają z Berlina do Florencji ( nie stranie drogo ). Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bdzibdzionka Re: Florencja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 14:09 Z Berlina do Florencji nie lata nic. Ale z Berlina do Pizy (85km od Florencji) lata Easyjet. Wznowi loty dopiero w połowie marca, nie wiem dlaczego w tym roku nie latał na tej trasie w zimę. Z lotniska w Pizie odjeżdża pociąg do Florencji, ewentualnie trzeba się przesiąść na dworcu głównym w Pizie, koszt biletu 5,10€, są też autobusy spod terminala do dworca głównego we Florencji, koszt 7 albo 8 €. Polecam, leciałam nie raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mich Re: Florencja+ Wenecja IP: *.bama.de 27.02.07, 14:43 Dzieki wielkie, a może wiesz czy do Wenecji latają z Berlina.Próbuję się dostać do Bolonii na targi,ale niestety tam bezpośrednio lata tylko Central Wings, za którego usługi serdecznie dziękuję. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bdzibdzionka Re: Florencja+ Wenecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 15:10 Hmm.. a dlaczego? Latałam już mnóstwo razy do i z Bolonii Centralem i nigdy się nie zawiodłam. W każdym razie do Wenecji lata ex-HLX, teraz to się nazywa TUIFLY. Z Berlina Tegel. www.tuifly.com Z Wenecji oczywiście masz wygodniej niż z Pizy. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Florencja+ Wenecja 27.02.07, 15:12 Do Wenecji z Berlina: www.tuifly.com/de/index.html www.skyscanner.net/flights/city/veni/cheap-flights-to-venice.html www.bravofly.com/vg1/search2.do?filter=N&arrivalAirport=VCE&utm_source=GMadword&utm_medium=cpc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Florencja+ Wenecja IP: 212.191.170.* 27.02.07, 21:59 > Dzieki wielkie, a może wiesz > czy do Wenecji latają z Berlina Latają: www.flynatic.com/pl/loty/BER1/berlin-wszystkie-lotniska/VCE/wenecja-marco-polo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Florencja IP: 212.191.170.* 27.02.07, 21:57 Będzie dalej, ale możen także lecieć do Rimini i potem do Florencji: www.flynatic.com/pl/loty/BER1/berlin-wszystkie-lotniska/RMI/rimini Odpowiedz Link Zgłoś