smoga 07.05.08, 19:49 Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć, jak się szuka lotów czarterowych? Niestety jestem w tych sprawach zupełnie "zielona" i z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: czarter 07.05.08, 19:58 skad? dokad? kiedy? najlepiej zapytac w biurach podrozy, ktore organizuja wyjazdy akurat w tym kirunku, ktory Cie interesuje.?Np.czartery do Egiptu ma Oasis Tours i bodajze Exim tours. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoga Re: czarter IP: *.e-cho.eu 08.05.08, 15:32 Dzięki. Interesuje mnie Brazylia (Sao Paolo), w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoga Re: czarter IP: *.e-cho.eu 08.05.08, 15:42 Mam jeszcze jedno pytanie (przy okazji): czy można się gdzieś ubezpieczyć od kosztów poniesionych w związku z anulowaniem z lotu? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: czarter 08.05.08, 16:56 z tym moze byc ciezko, przstudiuj oferte Warta-Travel, Hestia holiday i Signal Iduna. Poza tym nawet jesli przewoznik anuluje lot to musi zapewnic Ci dotarcie do celu najblizszym innym lotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoga Re: czarter IP: *.e-cho.eu 08.05.08, 17:31 Dziękuję jeszcze raz, ale mnie chodzi o sytuacje, gdy ja będę zmuszona (różnie to bywa w życiu!)zrezygnować z lotu. Czy od takiej sytuacji można się ubezpieczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: czarter 08.05.08, 17:45 nie spotkalam sie z czyms takim, ale dopytaj w roznych TU. Odpowiedz Link Zgłoś