Dodaj do ulubionych

Heathrow - odprawa on line?

IP: *.chello.pl 27.11.08, 18:09
czy na Heathrow jest normalna odprawa czy tylko on line? kupilam
bilet przez internet i zastanawiam sie jak sie odprawic? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • cornish1 Re: Heathrow - odprawa on line? 28.11.08, 00:16
      No to zależy od linii, nie od lotniska. W życiu nie słyszałem, żeby była tylko odprawa online.
      • Gość: wesi Re: Heathrow - odprawa on line? IP: *.chello.pl 28.11.08, 11:16
        linie british airways, do tej pory tez zawsze odprawialam sie na
        lotnisku wiec mam nadzieje, ze nie musze tego robic przez net.
        • Gość: A Re: Heathrow - odprawa on line? IP: 217.33.252.* 28.11.08, 11:29
          Mozesz sobie postac w kolejce jak lubisz. Nie ma ograniczen.
    • atamanek Re: Heathrow - odprawa on line? 28.11.08, 15:41
      Hej

Na Heatrow na Terminalu 5 stoja takie specjalne czytniki do paszportow, wkladasz kartke ze zdjeciem, wpisujesz numer lotu i drukuje sie karta pokladowa :)
      Idziesz oddac bagaz glowny i po bolu ;)
      • Gość: Wesi Re: Heathrow - odprawa on line? IP: *.chello.pl 28.11.08, 16:20
        dzieki, ja wlasnie mam byc na terminalu 5:) czlowiek uczy sie cale
        zycie, pozdrawiam
    • Gość: byczek Re: Heathrow - odprawa on line? IP: *.ph.ph.cox.net 29.11.08, 08:10
      Mozesz sie odprawic on line,w kiosku,lub bezposrednio przy stanowisku.Kolejek
      nie ma duzych.Oczywiscie jezeli jestes odpowiednio wczesnie przed
      odlotem.Przykladowo ja zrobilem odprawe on line w hotelu na 4 terminalu gdzie BA
      mialo swoj komputer z drukarka.Przy kontroli securite nie mogli odczytac kodu
      kreskowego i biegalem pare raze do stanowiska odpraw,aby jeszcze raz wydrukowac
      karte pokladowa.Na stanowisku nie bardzo chcieli wydrukowac gdyz ich czytnik
      odczytywal kod z karty wydrukowanej on line w hotelu.On line jest dobre jak
      zalezy Ci na dobrym miejscu w samolocie.W moim przypadku po 30 min.otwarcia
      mozliwosci odprawy on line wszystkie wybrane przeze mnie miejsca byly juz zajete.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka