Dodaj do ulubionych

Nocleg Dusseldorf Weeze

31.07.09, 14:10
Na stronie lotniska jest info, że lotnisko jest zamykane o 00:00 do 3:30
www.airport-weeze.de/3-1_wissenswertes_vor_dem_abflug.php?lang=en#l-airportinfo
Terminal opening hours
The Terminal is daily open from 03:30 - 24:00 h.
It is not possible to stay overnight in the terminal.

Ze strony
www.sleepinginairports.net/list.asp?region=1&country=Germany&city=Dusseldorf&terminal=Weeze
wynika, że jednak da się tam przespać, aby przeczekać na lot poranny. Czy ma
ktoś jakieś info jak to jest z tym lotniskiem - może ktoś już nocował :D W
sumie skąd te sprzeczne informacje? Dzięki
Obserwuj wątek
    • only_mej Re: Nocleg Dusseldorf Weeze 05.08.09, 14:17
      Czyli co - nikt nic nie wie o tym lotnisku i nocowaniu na nim :(

W poniedziałek czeka mnie tam nocka. Może jednak ktoś wie czy mnie nie wykopią
      przed wejście ;((

Jak ktoś ma info to proszę NAPISZCIE :((( Nie chce spać 3h przed wejściem hehe...

Pozdrawiam
      • imw ... 05.08.09, 14:37
        nie znam szczegółów ale chyba można tam spać:

W
        hali odlotów znajdują się wygodne ławki, na których można się przespać. W nocy
        nie ma żadnego ruchu lotniczego. Dzięki temu jedynymi pasażerami, którzy
        przebywają w terminalu sa podróżni, którzy czekają na poranny lot lub na
        znajomych, nie przeszkadzając śpiącym osobom.

spróbuj napisać do autora

• only_mej Re: ... 05.08.09, 14:51
          imw dzięki za linka ;) Napiszę do autora jak radzisz. Pozdrawiam i miejmy
          nadzieję, że jednak nie są na Weeze bez serca dla oczekujących na kolejny lot :D

Jak już będę miała to za sobą to napiszę - może komuś się to info przyda ;)
          • imw Re: ... 07.08.09, 12:19
            znalazłem coś takiego:
            Przed wylotem na stronie lotniska NRN dowiedzialem sie ze port jest zamykany od 00:00 do 3:30 i nie ma mozliwosci nocowania, natomiast na miesjcu bardzo mila pani powiedziala ze jesli bedziemy cicho i bedziemy przestrzegac kilku zasad to mozemy zostac tam na noc i przekimac
    • Gość: ja Re: Nocleg Dusseldorf Weeze IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 01.11.09, 11:52
      I udalo Ci sie zostac na lotnisku na noc? Ja przylatuje do Weeze 22:50, a
      wylatuje nastepnego dnia 7:30. Nie wiem co mam robic?
      • marko666 Re: Nocleg Dusseldorf Weeze 01.11.09, 19:13
        witam, dopiero teraz zajrzalem na forum..
        na weeze spałem w sierpniu. przyznam ze jesli chodzi o spanie to jest calkiem
        sympatycznie. budynek nie jest zamykany i mozna sie normalnie polozyc i
        przespac. co wiecej od 00.00 robi sie kompletnie cicho i swiatlo jest pzyciemniane:)

Pozdrawiam
        DZ
        • Gość: ja Re: Nocleg Dusseldorf Weeze IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 01.11.09, 21:18
          To sie uspokoilam :)
      • Gość: stefiaczek Re: Nocleg Dusseldorf Weeze IP: *.krt.net.pl 01.11.09, 21:13
        Witam,
        ja spałem na lotnisku Weeze we wrześniu, trzeba tylko sobie ławkę zarezerwować,
        bo nie ma ich za dużo. Ogólnie nie ma żadnego problemu, nikt z obsługi o nic nie
        pyta. Były osoby, które miały karimaty i spokojnie spały na podłodze.
        pozdrowienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka